Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
183.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BAY SO

Sağolasın kardeşim.. Buradan direkt telefona mı indireyim yoksa önce bilgisayara oradan da telefona mı?
    Hiç böyle işlem yapmadım.. Ondan soruyorum. Mazur göresin beni..
    rica ederim direkt telefona indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: my_kerem

Arkadaşlar oneplus 6t almak istiyorum izmirde güvenilir satıcı biliyormusumuz birde imei atılmış cihaz nasıl olur sizce sorun cıkarmı hat kullanım konusunda birde nekadar guvenılır aynı imei yi başka tele atmaları konusunda sizin düşünceleriniz neler kullanan arkadaşlar varmı bu şekilde fiyatı cok cazıp 3400 yl ye oneplus 6 alacagıma imei atılmış 6t mi alayım bilemedim hafta sonu ıkısınden bırını alıcam
    imei atılmış cihaz kullanan biri olarak herhangi sıkıntım olmadı bu zamana kadar ama imei satan kişiler aynı imei yi başkasına satma ihtimali maalesef var eğer böyle bir riski almıyayım derseniz elinizde başka kullanılmayan bir cihaz var ise onun imeisini attırırsınız sizinde o yönde kaygınız kalmaz.Eğer olurda bir gün imei düşerse gidip 50-100 tl verip yeni imei attırılabilir

• my_kerem M kullanıcısına yanıt
    İzmirde maalesef yok, malum sitedeki ilanlar yalan dolan, adamı arıyosun telefon satıldı diyor, ilan hala 10 gündür yayında, tavır desen sanki bedava verecek cihazı, böyle adamlara güvenip telefon alınmaz,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nillkin cam koruyucu geldi taktım, toz tutan fabrika ekran koruyucusundan kurtuldum sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAY SO B kullanıcısına yanıt
    Arkadasım bır msj ında izmirde olduğunu soylemişsin bende izmirdeyim op6t yi nereden aldın

• eralp08 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zaman zarfında söylemiştiniz ? Bende söyledim hala gelmedi 16'sında sipariş vermiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eralp08

Nillkin cam koruyucu geldi taktım, toz tutan fabrika ekran koruyucusundan kurtuldum sonunda
    nasıl tam oturuyormu acaba ekrana, link verirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: eralp08

Nillkin cam koruyucu geldi taktım, toz tutan fabrika ekran koruyucusundan kurtuldum sonunda
    Hangi modeli aldınız acaba ?
    Amazing H , Amazing H+ ve 3D olarak yanları kapatan model var.
    Benim elimde Amazing H+ var ama yanlardan hava kalacak hissine kapıldım
  • Karakama K kullanıcısına yanıt
    Ben 12sinde verdim siparişi galiba öyle hatırlıyorum

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Alt ve üstlerde sıkıntı yok fazlalık var çünkü ama kenarlar tam sıfır, takarken biraz zorluyo, ben telefoncuya yaptırdım hiç fena olmadı kendi koruyucusundan çok daha iyi toz tutmuyo en azından cebinden çıkarınca,

TRY 47.97 30%OFF | Ekran Koruyucu OnePlus 6 T Temperli Cam Film Nillkin İnanılmaz H + PRO 0.2mm 2.5D Cam OnePlus Için 6 T Hediye Kamera Filmi
    aliexpress.com
    US $9.74 22% OFF|OnePlus 6T Tempered Glass OnePlus 7 Glass Screen Protector Film Nillkin Amazing H+PRO 0.2mm 2.5D Glass For OnePlus 6T-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/bbvMszzA

• blank42 kullanıcısına yanıt
    TRY 47.97 30%OFF | Ekran Koruyucu OnePlus 6 T Temperli Cam Film Nillkin İnanılmaz H + PRO 0.2mm 2.5D Cam OnePlus Için 6 T Hediye Kamera Filmi
    aliexpress.com
    US $9.74 22% OFF|OnePlus 6T Tempered Glass OnePlus 7 Glass Screen Protector Film Nillkin Amazing H+PRO 0.2mm 2.5D Glass For OnePlus 6T-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/bbvMszzA

• A6010 kodlu ürün avrupa mı oluyor arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

A6010 kodlu ürün avrupa mı oluyor arkadaşlar?
    avrupa ürün A6013 kodlu olandır
  • cHemical.react C kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

Tamam hocam sağol
    rica ederim.
  • eralp08 kullanıcısına yanıt
    Bende onun temperli siyah çerçeveli olanını bekliyorum Nillkin

• cHemical.react C kullanıcısına yanıt
    Gram ı yüklerken tel güvenlik açığı uyarısın da bulunuyor, yine de yüklersek ilerde sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan11111

Gram ı yüklerken tel güvenlik açığı uyarısın da bulunuyor, yine de yüklersek ilerde sorun olur mu?
    o uyarıyı vermesinin sebebi güvenilir bir yerden indirmediğiniz için playstore gibi
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    Biraz kaba ancak kaliteli hocam. Zaten marka olarak seçenek pek yok. Arkası plastik hocam cam değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.