Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.972
Cevap
628
Favori
600.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi tanıdık getirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glharry

Arkadaşlar selam, Bi sorum olacak. Acaba sizde de lazer bölümü böyle mi? Rica etsem fotoğrafını atabilir misiniz? Bugün Süpürmeyi düzgün yapmadı, çok garip yaptı.
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Yaptığı garip temizlik burada.

Cihazın tekerlek vbsinde hata yok.
    Hepsirobot üstadın alanına giriyor.

https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgeler-hakkinda--20388867-134#140422003

• Merhaba
    Lazer bölümü böyle derken... düşündüğünüz gariplik nedir? Ben lidar ünitesinde bi gariplik göremedim ama resimlerden de kaynaklanmış olabilir.

Lidar ünitesinde bir sorun olursa hiç dolaşmaz, doğrudan error verir. Bunların hepsi Slamtec A1 serisi, kayışlı radar üniteleridir, ya tam çalışır, ya da hiç çalışmaz.
    Odalarda yere kadar ayna veya cam bölme var mı? Ya da zeminde çok koyu renkli veya siyah olan kısımlar var mı?
    Yardımcı olmaya çalışayım biraz daha detay verirseniz.
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 18 Ekim 2019; 23:46:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ametaylut kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Motora bir zarar vermez, merak etmeyin. Xiaomi’lerdeki tüm motorlar pwm kontrollü yani zorlanma direnci belli bir değeri aştı mı motor durur ve alarma düşer.
    O süreçte ana sürüş tekerlekleri ortamdan uzaklaşmaya çalışır ama takılıp beceremezse robotu asla zorlamaz ve yine alarma düşer.
    Önemli bir sorun değil.
    İyi günlerde kullanınız.

• knaymehmet K kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Xiaomi’nin yazılım politikası Neato gibi değildir, sık model değiştirip aynı mekanik platformu kullanır ve sadece yazılımsal farklılıkları getirirler.
    Bu üretici firmamın sabit maliyetlerini düşürür, sadece yazılım ve farklı paketleme ile ürün gamını genişmiş gibi gösterir.
    Xiaomi’nin alt serileri olan Mijia ve Viomi de aynı şekilde yazılım deneme platformları sayılabilir.
    S6 onların amiral gemisi, belirleyici yazılım özelliklerini eski modellere uygulamayacaklar.
    Saygılarımla

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Zemin açık kahverengi, siyahlık içermiyor ve odada ayna yok. Ayrıca etrafında engel de yok. Hafta içi temizliğinde hiçbir sıkıntı çıkarmıyordu ancak cuma günü böyle bir temizlik yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glharry -- 19 Ekim 2019; 8:58:8 >
  • Anladım, cevap için teşekkürler.
    Ben yine de lidar kaynaklı bir sorun olacağını düşünmüyorum.
    Yine de her ihtimale karşı lidar ünitesini basınçlı hava ile temizlemenizi öneririm.
    Lütfen iki adet göze asla temas etmeyiniz ve dönen kısma kuvvet uygulamayınız.
    Saygılarımla

• 1S modelini dün karanlıkta çalıştırdım. Hiçbir sorun olmadan güzelce süpürdü. 😊

• Ben kendime 1s alip alljoy mağdurlarındandim. Bir arkadaşıma dhl ile yeni aldık %20+20 832 tl vergi odedik simdi vergi iadesi icin başvurdum bakalım. Sonuç bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli_03 -- 20 Ekim 2019; 10:19:38 >
  • sub_v S kullanıcısına yanıt
    Son durum,
    Banggood'dan alınan ürün gelmedi ve iade için uğraşıyorum.

• serdar157 S kullanıcısına yanıt
    Ilk islemleri sirasi ile hatirlamiyorum ama eski msjlara bakarsan bende ayni skintilari yasamistim yaklasik 1 ay once. Mi ugulamasi asagi yukari yonlendiriyor. Ayni islemi defalarca tekrarlayinca 1 tanesinde tutmustu arkadaslarda bu sekilde yonlensirmisti. Zor bir asama bir kac saat durmadan denemistim. Guncelleme yapma asamasi en skintili olandi bende. Defalarca denemek lazim.

• Arkadaslar s5 serisi islak yuzeyi temizleyebiliyormu yabanci bir videoda yere dokulen sutu temizletiyorlardi. Haznesine sutu doldurarak temizliyordu. Cihaza zarar verirmi acaba. Eger oyleyse yer yer yuze temizleyici dokerek temizlik yapilabilir belki.

Birde hazneye su haricinde bir seyler koyarak deneyen oldumu. Sanki sadece su tankinin su damlatma aparatina zarar verir verirse gibi geliyor. Su tankinda elektronik bir parca yok cunku.

• Merhaba,

Başlığın ilk 15 sayfasını okuyabildim henüz, ilk mesajda bir yedek parça paketi olduğundan söz edliyor ama ben göremedim. Yedek parça olarak en uygun seçenek hangisi acaba ? Şu paket uygun mudur :

www.banggood.com
    8pcs Robot Vacuum Cleaner Side / Rolling Brushes HEPA Filters Replacements for Xiaomi Roborock Mi Robot Vacuum Cleaner Home Appliance Parts from Home Appliances on banggood.com
    https://www.banggood.com/8pcs-Robot-Vacuum-Cleaner-Side-Rolling-Brushes-HEPA-Filters-Replacements-for-Xiaomi-p-1428337.html?utm_content=bgtr&p=WC200434818915201906&cur_warehouse=CN

• serdar157 S kullanıcısına yanıt
    Çözüm basit,
    Türkiyeden kayıt olup tüm adımları tamamlayıp sonrasında ayarlardan bölgeyi Çin olarak değiştirebilirsiniz, o zaman numaraya gerek kalmadan Çin e geçiş yapıyor.
  • Bir süredir S50'nin Türkiye fiyatlarını takip ediyorum. USD kuru düşmesine rağmen ürün popülerliğini artırdıkça satıcılar fiyatları artırmaya başladılar. N11'de 11.11 nedeniyle kupon verilmeye başlandı, ürünün fiyatı arttı. Keza Hepsiburada da geçen haftaya kıyasla 300 tl artırdı. Satıcılar kafasına göre fiyat artırıyor. Yurtdışı fiyatlarında ise değişme görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 20 Ekim 2019; 16:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glharry

Selamlar DonanımHaber takipçileri.
    Benim 1.nesil robotun için kolaylıkla yaptığım, forumdan başka bir arkadaşımızın da s50 robotunda test ettiğimiz Türkçe Dil yaması nasıl yapılır anlatacağım.

İndirme Linki:https://www.dosya.tc/server22/isvzvz/Xiaomi_Robot_Vacuum_Turkce_Ses.zip.html

Not:Android tabanlı bir işletim sisteminde yapılır. (Bilgisayar üzerinden bluestack gibi Android sistemli uygulamalardan olur mu bilmiyorum ancak deneyen olsa bildirsin.)

İlk olarak robotumuzun en güncel sürümde olduğunu doğrulayın.

Robotunuz en güncel sürümdeyse başlayalım.

1)Rar dosyasını çıkartın.(dosya bütünlüğünü korumaya dikkat edin.)

2)XVacuum Firmware 2.1.0 apk yı kurun.

3)Süpürgenizin Hotspotunu açın ve süpürgenizin wifisine bağlanın.

4)Bağlantı olduktan sonra uygulamayı açın.

5)Eğer Token Yerinde harf ve sayı kombinasyonu görüyor iseniz doğru yoldasınız, eğer olmadıysa uygulamayı kapatıp açın, wifiye yeniden bağlanın veya uygulamayı kaldırıp tekrar kurun.

6)Flash sound yazısına tıklayın ve turkce.pk dosyasını bulup seçim yapın.

7)Yazılar akmaya bağlayacak. Eğer yaklaşık 30 saniyenin sonunda Done! yazısını gördüyseniz doğru yoldasınız ancak eğer The vacuum returned an error yazısı var ise şu adımları izleyin.
    a.Mi home açık ise kapatın
    b.sadece süpürgenin internetine bağlı olun, mobil veriniz kapalı olsun
    c.uygulamadan sağ üstten çıkış yapıp tekrar deneyin d.ses dosyasını tekrar atmayı deneyin.

Eğer hiçbiri olmadıysa turkce.pk dosyasını silin ve lütfen bu dosyayı indirin ve bu dosya üzerinden kuruluma devam edin.

8)Done yazısını gördükten sonra exit yapın ve süpürgenizi test edin. (1.nesil için hazinesini söküp takın, s50 de ses gelmeyebilir merak etmeyin)

9)Mi home uygulamasını açın. (Cihazınız offline gözükür.)

10)Süpürgeyi yeniden kurun.

11)süpürgeyi kurduktan sonra find my robota tıklayın ve sesi yeniden kontrol edin.

12)Süpürgeye güncelleme geldiği zaman 3.adımdan tekrarlayın.

Bu kadar.

!1.nesil ve s50 ve s55'de denendi!
    Merhaba,

Anlattığınız yöntemi izleyerek Türkçe dil yamasını çalıştırdım. ilk verdiğiniz linkteki (dosya.tc...) ile çalışmadı, ancak dropbox'tan indirdiğim turkce.pkg dosyasıyla çalıştı.

Android telefonaXVacuum Firmware 3.3.0.apk uygulamasını bulamayan arkadaşlar için linki yazayım :

ilgili başlığın linki de şu şekilde :

XDA Developers
    [APP][Android 4.4+][iOS 8.0+] XVacuum Firmware (Xiaomi Vacuum - Roborock v1/v2/v3)
    https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-xvacuum-firmware-xiaomi-vacuum-t3896526

Bir de "3)Süpürgenizin Hotspotunu açın ve süpürgenizin wifisine bağlanın." kısmı kafa karıştırabiliyor,
    "cep telefonunuzdan kendi wifi ağınızla olan bağlantıyı kesip, süpürgenin yayınladığı wifi ağına bağlanın"

Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihx -- 20 Ekim 2019; 19:10:16 >

• GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    Sanırım aynı yere bakıyoruz
    Bende takip ediyorum ama 11.11 de de pek bişey olmayacak gibi. Yurt dışından alıp beklemekle TR de 11.11 i beklemek arasında araftayım..

• samtual kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fark olmayacak belliki. Kuponlarla 2 gün öncenin fiyatına alacağız gözüken o.

Yurtdışından almak istemiyorum sorun yaşayanlar var 2 bin küsür para vereceğiz bir de bekleyeceğiz o kadar süre gelip gelmeyeceği belli değil.

• Amazondan da takip edin arkadaşlar. S55 modelini herşey dahil 2900 e almıştım 1 hafta içinde geldi

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.