Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.981
Cevap
624
Favori
639.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
69 oy
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fırçalar birebir aynı, hiç sıkıntı yok. Ana (büyük) fırça orijinali gibi yanlarından sökülebiliyor. Paspas 9/10 aynı. Şu an onu kullanıyorum. Orijinalinden hafif ince gibi daha yumuşak olduğu için 9 dedim. Sağdakiler orijinal.

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Açmadığınız ampuller elektriğe bağlı olduğu halde enerji harcıyorlar mı?

Bu iyiydi :)

Güle güle kullanın.

Teşekkürler.

Ben teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 9 Ekim 2020; 16:57:59 >

Orijinalden alıntı: tyfnktk

Aynı cihazı bende kullanıyorum dediğiniz sıkıntıları yaşamıyorum yeni haritalandirma filan yapmıyor git dediğim yere emredersin sahip der gibi hemencik gidiyor 😁

inşallah arkadaş yapamamıştır hocam. Arkadaşta 1 hafta önce almış ve her defasında temizlik öncesi yeni harita oluşturuyomuş. Bir oda bitirmeden kafasına göre odalarda geziyormuş. Ayrıca git dediği odaya gitmiyormuş. Bende bunları dün sipariş verdikten sonra öğrendim. Burda hiç bu tarz yazılarda görmedim. O yüzden kullanıcılara sormak istedim. Yani en temel şeyler bu. Bunları yapmıyorsa cihaz zaten 3000 liralık koca bir oyuncak olur. Bana ürün henüz kargoda gelmedi. İnşallah bu sorunlar yoktur.

Orijinalden alıntı: Ömer81

Bahsettiğiniz sorunu ben de yaşadım, bir hafta kadar sürdü. Şöyle ki, temizliği başlatana kadar haritayı görebiliyorsunuz, başlattığınız anda harita kayboluyor ve evi sıfırdan keşfediyor.
    Son temizlikte ise haritayı unutmadı, olması gerektiği gibi çalıştı. Üstelik güncelleme filan da gelmeden kendi kendine düzeldi.
    Kullanıcı olarak size amatör tavsiyem, styj02ym yani mop pro modelini alacaksanız global versiyonunu alın. Çin bölgesinin serverları çok kasıyor. Haritayı açmak bile 1 dakika sürebiliyor. Yazılım sorunu olmasa bile tam randıman alamayabiliyorsunuz.

Hocam bu sorunlar arkadaşın cihazda bende değil. Ben ürünü dün sipariş verdim. Gelmesini bekliyorum. Sorunların kendi kendşne geçmesi çok ilginç. Ama sevindirici. Ürünü indirimden taksitle iyi bi fiyata aldım hocam 2900. Şimdi global versiyon ile değiştirme şansım yok malesef. Siz şuan temizlik yaptırırken harita üzerinden takip edebiliyor musunuz hocam? Odaya git komutu verebiliyor musunuz?

• Amazon'da S5 MAX 4200TL'ye düşmüş. 2 hafta önce 3200TL'ye satın aldığım Mop Pro'yu iade edip, yerine bunu almaya değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • szkrb S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Ömer81

Belli bir odaya veya bazı odalara da gönderebiliyorum, temizlik esnasında uygulamadan takip de edebiliyorum.
    Güle güle kullanın hocam.

Cevap için çok teşekkür ederim hocam. İnşallah bizde böyle sorunsuz kullanırız. Sağolun.

• Merhaba. Roborock s5 max süpürgem var. İki keredir temizlik sırasında aletin konumlaması hata veriyor. Yani uygulamadan haritaya bakınca normalde olması gereken yerde değilde başka bir yerde gösteriyor. Öyle olunca temizliği yapmıyor hatta dock a da dönemiyor. Çünkü haritalaması yanlış. Daha önce böyle bir problem ile karşılaşanınız var mı? Bu yazılımsal bir arıza mıdır yoksa mekanik bir arıza mıdır sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banx -- 9 Ekim 2020; 19:45:45 >
  • banx B kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlantınızdaki kesiklik veya aksamalar bunun sebebidir genelde. Cihaz, buluttaki harita ile iletişiminde sorun yaşarsa navigasyonunda farklılık oluşur.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir. Ama bu hatanın sonucunda haritada evde olmayan yerlerde sanki oda varmış gibi yeni yerler ekliyor. Bunları silmenin bir yolu yok herhalde değil mi?

Normal şartlarda o ek odaları sonraki çevrimlerde silmesi lazım.

Yok silmiyor. Hani robot giremediği banyo gibi yerleri de haritada göstermeye devam eder ya o şekilde haritada gri alan olarak kalıyor. Umarım bu sorun bahsettiğiniz gibi internetteki anlık kopmalardan kaynaklıdır.

Bir donanım sorunu olmadığı belli, bu tip sorunlar genelde hep wifi kaynaklı oluyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.