Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
599.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haritalama yapıldıktan sonra map saving mode'u kapatsak ne olur? Siliniyor mu haritalar?

1S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de elime ulaştı
    Şimdilik bir çalıştırıp şarja koydum
    Kedim robotun fırçaları çekip koparmaya çalışıyor, 1-2 kulağını çektim ama yalnızken çalıştığında süpürgeyi parçalamaz umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

Otomasyon Melih hocanın videosunda anlattığına göre diğer akıllı ev ürünleriyle ortak çalışma imkanı sunuyor. Örnekte dediği şekilde akıllı kapı sensörü varsa kapı kapanınca robot da çalışsın şeklinde komut verilebiliyor.
    Anladim ben sadece cihazi ingilizce yapmak icin kullandim birde carpet modu var onu deneyecegim ne acaba

Gerci daha sonra tekrar cince oldu simdi ing yapamiyorum cozemedim ingilizce konussa iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 9 Ocak 2020; 20:11:46 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Halilarin köşeleri cihazlarin en çok zorlandigi yerler oluyor. Sizin o kisim tam da halinin kosesiyle denk gelmis, haliya in cik yaparken biraz kafasi karisiyor gibi geldi bana, sıkıntılı bir durum degil yani.

• S50 için Avrupa serverinda firmware gelmiş diyorlar. Bende gözükmüyor. İos cihazda. Kontrol eden var mı? Haritalar renklenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: tekiz

Halilarin köşeleri cihazlarin en çok zorlandigi yerler oluyor. Sizin o kisim tam da halinin kosesiyle denk gelmis, haliya in cik yaparken biraz kafasi karisiyor gibi geldi bana, sıkıntılı bir durum degil yani.
    Aynen hali var parke niye inatlasiyor orayla onu anlamadim sinir cekeceksim kirmizi cizgi cok uzundu kirmizi alan yaptim orayi diger yerlerde problem yok.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Haritanın göründüğü ekranda aşağı doğru çekince en altta ses dosyalarını seçebileceğiniz bir menü var. Oraya tıklayıp İngilizce yapabilirsiniz.

• luckystar kullanıcısına yanıt
    Android lere güncelleme gelmiş. Oda ve bölge ayrımı gelmiş. Fan hızı ve mop secimi icin kısa yollar gelmiş. İos e de birkac güne gelir tahminim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckystar -- 9 Ocak 2020; 21:4:59 >
  • Sarj olduktan sonra aslinda beyaz isiklar falan komple sonseymis iyiymis :)
    Ledler hep boyle yaniyor mu sarjdayken

• onlyone O kullanıcısına yanıt
    Kediler kolay alışıyorlar robota, sonra da üzerine binip geziyorlar utanmadan.
    İyi günlerde kullanınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Kediler kolay alışıyorlar robota, sonra da üzerine binip geziyorlar utanmadan.
    İyi günlerde kullanınız.
    Teşekkürler hocam

• tekiz kullanıcısına yanıt
    Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Benim 1s de halıyı tırmanırken zorlanıyor ve ses çıkarıyor, bazen bu ses hırıltı şeklinde düşük bazense katur kutur yüksek olabiliyor
    Bu cihazın motoruna, ömrüne etki eder mi? Zararlı mıdır sizce @tekiz @hepsirobot

Katur kutur derken?

• Arkadaşlar styj modelinde harita çıkarırken aynadan dolayı yanlış harita çıkardı yanlıi kısımı nasıl iptal edebilirx uygulamadan

Motordan degil de fircadan geldigini dusunuyorum, tam halilara cikarken oluyor degil mi? Fircanin lastik kanatlarinin surtme sesi olabilir. Genelde her modelde oluyor bu durum.

• gakgoelazig G kullanıcısına yanıt
    Tekrar haritalamaniz gerekebilir hocam, kenarlari supur'u acip hizlica haritalama yaptirabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Katur kutur derken?
    Tık tık tık diye bir ses
    Sanki dişli zorlanıp atıyor gibi bir ses

Sürekli ve hızlı tırrr sesi değilse o ses fırçadan geliyordur, halı kenarına takılıyor olabilir fırçanın kauçuk kanatları.

• Yorumlarınız için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.