Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1050. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
600.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thekocak

Merhaba arkadaşlar bende s6maxv var. Zemin ile perde arasi 3-4 cm ara var. Ona rağmen perdeyi zorlayıp kenarları supurmuyor. Perdeyi engel sanıyor. Bu bölgelere yönelik ilerlemek için biraz daha zorlayıcı bir modu var mı bu cihazların merak ediyorum.

Aynı sorun V2 pro dada var hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thekocak kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bunda şaşılacak bir durum yok ki. Lidar perdenizi görüyor çünkü 86-94mmden ölçüm yapıyor. Öndeki kameranız ise söylediğiniz 40mmde boşluk algılıyor ama lidar üst tarafı engel olarak tanıdığı için robotu oraya sokmuyor.

S6MaxV ön kamera algoritması başarılı bulunmadığı için devam ettirilmedi zaten.

Saygılarımla

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

Lidar 86-94mm arasını okuyor, perdeleri zorlamaması normal.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Cevabınız için tşk ederim. İade mi etsek bilemedim

• Arkadaşlar merhaba, yeni güncelleme var. Yükleyipte sıkıntı yaşayan oldu mu? Yüklemeli miyim? Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt

Şu an bir problem olmadığı için yüklemedim açıkçası

heryere çarpıp perdelere dokunmaması ilginç bir durum  

• Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Bende cesaret edemedim açıkçası

• vacuum mop pro almak istiyorum. Hangi satıcı dan almamı önerirsiniz iyi pazarlar

Ben yaptım alır almaz artık Roborock da güncelleme yapmaya çekineceksek vay halimize
  • Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü. Cihaz xiaomi 1 c, ev 1+1 kapi açık Şekilde 3 kere temizlik yaptırdım, bu şekilde bir harita oluştu simdi bunda nasil bir bilge seçip sadece orayı temizletebilirim teşekkürler.

• espesito kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.

Roborock uygulamalarında bir sorun yok ki, neden böyle bir kuşku duyuyorsunuz?
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Perde geniş ve süreklilik arz eden bir cisim.
    Diğer çarptığı masa sehpa ayağı gibi cisimler ince ve renk olarak anlık hatalara açık.
  • Arkadaşlar roborock s6 pure mu dreame d9 mu? Son ikiye indirdim seçenekleri. Yardım edin de çekeyim tetiği

• Bir arkadaşım ilk nesil Xiaomi robot süpürgeye sahip. Bana mesaj attı. Sürekli böyle haritayı bozuk çıkarmaya başlamış. Sebebi ne olabilir acaba ?
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• oRHaN_7 O kullanıcısına yanıt

Tekerlekleri eskimiş, kayıyor.

• Gordi34 G kullanıcısına yanıt

S6Pure kalite açısından.

Teşekkürler kendisine ileteyim. Yedek parça olarak bulunuyor mu sadece tekerlekler acaba?

• Kontrol etsin, tekerlekler çok aşınmış ise çaresi var, bana yönlendirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.