|
Ooo maşallah hocam 👍🧿🤖 kendi cihazım harita çıkarmış gibi sevindim valla Konu dışı ama beni bir çok kez özellikle 360 ve yanına yeni bir kaç marka/firma ekleyerek, kim çıkarı olmadan kıymetli vaktini forumda bu kadar yazar, çizer yardımcı olur diyenler oldu ve halen diyenler var:) işlerine gelen yorumlarımı evirip çevirip farklı yerlere çekiyorlarya bu ve bunun gibi yorumlarımı da okuyup eleştirsinler LÜTFEN Bakın hiç test etmediğim X bir firmadan bu markanın harhangi bir modelini demo cihazını test etmeden, bir iletişimim olmadan hiç tanımadığım bir üyeye Ali abiden ve forumdan öğrendiklerim doğrultusunda elimden geldiğince yardım etmek istedim, tıpkı bir çok kez yaptığım gibi... Bana zamanında Ali abinin yazdığı ettiği gibi bende yardımcı olmak istedim sonuç olarak sorun giderildi ve MUTLU OLDUM olay bu kadar basit aslında... Kendisi bir kişiye bile yardım etmeyen gazete okur gibi forumu okuyup yardım etmeye çalışanlara sataşanlar okurlar inşallah bu yorumu... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt