Şimdi Ara

-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortus Magandus -- 16 Eylül 2018; 17:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunun konuyla ne alakası var hocam ?

Ne la öyle ben yokken adam elektrik ve doğalgaz kullanıcak birde faturaya gömücem oldu başka emri varmıymış onuda sorsaydın keşke.

Düzgünce para kazanmak varken,hileye mi başvurması gerekiyor,dolandırsın o zaman tüm emlakçılar insanları.bizde sonra olsun ya onlarda ekmeklerinin peşindeler mi diyelim ?

Orijinalden alıntı: aydınayhan

sadece ev degıl hersey zamlanmış

Neden bilmiyorum ama kahkaha attım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fortus Magandus

Neresini anlayayım hocam ben bu konunun ?

Düzgünce para kazanmak varken,hileye mi başvurması gerekiyor,dolandırsın o zaman tüm emlakçılar insanları.bizde sonra olsun ya onlarda ekmeklerinin peşindeler mi diyelim ?
    Şu yaşıma geldim. Hem kiraladık hem de kiraya verdik; ama bir tane bile dürüst emlakçıya rast gelmedik.

Müteahhit, emlak vs gibi işlerde parayı kırmanın temeli dolandırıcılıkta yatıyor zaten.

Ama bu çok ciddi bir şey,ne demek başkasıyla ortak fatura vermek,bunu söylemiyor ayrıca.

Üstelik sen benim evimin anahtarını nasıl başka birisine verirsin ?

İnşaat sektörünü biliyorsanız şöyle bir şey var. Yapı denetimden geçebilmek iskanı alabilmek için standart 2+1/3+1 evleri yapıyorlar. Buna göre ortadan bölünecek odalar için ekstra pencere koyulacak yerleri önce yapıyorlar daha sonra uyduruk malzeme ile dolduruyorlar fakat pencere seramiği/mermeri koyulmuş oluyor. Her şey kuralına göre oluyor gibi göstermek içinde tabi ki tek su, elektrik ve doğal gaz aboneliği alınıyor. İskan çıktıktan sonra kanunu deliyorlar. Büyük odalar bölünüyor. Dubleks ayrılıyor. Kapatılan pencere bir balyoz darbesi ile indiriliyor. Duvarlar arası bir kartonpiyer. Tamamdır. Tek dert su, elektrik, doğal gaz. Aslında dert de değil. Artık herkes bu şekilde yaptığı için elde pek fazla seçenek kalmıyor seve seve kabul ediyorsun. Apart daire yani öğrenciyi sağmaya yönelik daire oluyor bunlar.

30-50 m2 arası giderleri her zaman leş gibi kokan, nemden girilemez ve havalandırması çok kötü olan evler ortaya çıkıyor. Odalar standart 1 çalışma masası, 1 kitaplık, 1 gardrop, 1 yatak. Mutfak ve oturma odası/salon ortak yani pek amerikan vari olmayan amerikan mutfak. Küçük tezgah, kalitesiz dolaplar ve 1 tane küçük lcd tv'den oluşan ultra uyduruk fakat sorarsan ultra lüks dairelerdir.

Bunları şikayet etsen de bir halta yaramaz. Hiçbir yaptırım uygulanmaz. Muz cumhuriyeti gibi yönetiliyoruz..
    AMD Ryzen 7 7800x3D CPU ∞ MSI X670 Gaming Plus MB ∞ HyperX Fury Renegade 2x16 GB RAM ∞ WD SN850 Black 1TB NVMe ∞ WD Blue 1TB NVMe ∞ PNY RTX 4070 GPU ∞ Evga GQ 750 Gold Semi-Moduler PS ∞ Phanteks P350X Case ∞ Scythe Mugen 5 Air Cooler ∞
    ∞ GÜNCEL IMDB Listesi

• klasik öğrenci uyanık esnaf vakası kusura bakmayın ama hiç uyanık değilsiniz babanız da öyle.Keşke bu işlere hiç kalkışmasaydınız bir çok ev sahibi evi ayırır bu şekilde altını ve üstünü ayrı ayrı kiraya verir tam çakal işi.Tıp okuyorsun git tek odalı özel bi yurt bul illa ki vardır
  • Sözleşme yaptıysan pek fazla hakkın olmaz, ama sözleşme de bu durumu belirtmiş mi o da var. Eğer yapacak bir şeyin yoksa tenha bir yerde bir güzel gizlice döv ama fark ettirme kendin olduğunu başın daha büyük belaya girer

ispatlamaya yardımcı olsun diye imzlanan bir kağıt parçasıdır. Kesin delil yerine geçmez. Uyuşmazlık durumunda da hakim sadece o sözleşmeye bakarak karar vermez. Dolayısıyla olay irdelendiğinde emlakçının dolandırıcılık maksadıyla iş yaptığı ortaya gayet net bir şekilde çıkar. Arkadaş da hakkını fazlasıyla alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.