Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dolby nin aman aman espirisi yok. Amoled ekran olması + ve iyi. Birde netflix kullanıcıysan GM telefonlarda sertifika olmadığından Full HD izlenemiyor galiba.

Telefonu kendim kullanmıyorum. Babama almıştım, fazlaca memnun ve severek kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 8 Ocak 2020; 16:39:24 >
  • teşekkür ederim.note 8in kameralarını önermediler.
  • Arkadaslar Gm9 pro nun flasinin sari renkte yanması anormal degilmi birçok telefonun bembeyazken Gm9 pro bariz sarı yaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arrkadaşlar dün fark ettim ki modeme 5-6 metre mesafede arada sadece 1 duvar olmasına rağmen wifi hızım 2 mbit bu sorunu yaşayan var mı?
  • KRAMER25 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle resmi note 8. Aldatmasın Dolby filan. Geçen hafta babama aldım gm9 pro . Note 8 in yanına yaklaşamaz her konuda. Özellikle ses konusunda ve kamera. Xiaomi in arayüzü çok stabil ve sürekli güncelleme alıyor . Ben note 8 pro kullanıyorum çok memnunum. Note 8 de eşim kullanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamera konusunda bende yerden yere vurdum cihazı ama Gcam kurdum onunla cidden sağlam çekiyor özellikle gece çok iyi işler başarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bYUğur

Kamera konusunda bende yerden yere vurdum cihazı ama Gcam kurdum onunla cidden sağlam çekiyor özellikle gece çok iyi işler başarıyor.
    Tek elime note 8 ve gm9 koyup aynı şeyi çektim. Sonra dış mekan için bunu yaptım. Sonra dedim ki Allah belanı versin General Mobile Net. Keşke paylaşma imkanım olsaydı da atabilseydim.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Kendi kamera yazılımı leş onda haklısın

• quote:

Animasyonları kapattım ama maalesef işe yaramadı. Gcam'de de kendi kamerası gibi yavaş mı çekiyor yoksa basar basmaz galeriye yansıyor mu?

• quote:

Gcam de bir yere kadar.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    O yere kadar kullanacaksın hocam, para yolda bulunan birşey değil

• tolgalation T kullanıcısına yanıt
    O animasyon olayı bende de anlık oldu hocam, gcam de otomatik çekimde anında kaydediyor HDR+ açıkken yine hızlı kaydediyor ama arka planda işlem yapıyor biraz bekliyorsun.
  • quote:

O animasyon olayı bende de anlık oldu hocam, gcam de otomatik çekimde anında kaydediyor HDR+ açıkken yine hızlı kaydediyor ama arka planda işlem yapıyor biraz bekliyorsun.
    Teşekkür ederim. Anlaşılan bize de gcam yolu gözüktü.

• Kardeşim teşekkür ederim.

• Gm 8'e Aralık güvenlik güncellemesi gelmiş dostlar bizim cihaz üvey evlat sanırım
  • bYUğur kullanıcısına yanıt
    hocam treble mantığında aynı anda bize de gelmesi gerek ama adamlar xda dan rom çalmaya kalkmışlardı o yüzden...

• ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    Kalkmadılar abi çaldılar

• General mobile 9 pro da Çağrı bekletme sorununu çözümünü açıklıyorum.(Vodafone içindir)
    Vodafone müşteri temsilcisiyle görüşüp volte yi kapattırıyoruz.Bu kadar basit.Yine 4.5 g yi kullanıyoruz ve çağrı bekletme açık olacak.Denenmiş ve sorun çözülmüştür.
    Bu telefonda volte telefondan iptal edilemiyor bu sebeple vodafone müşteri hizmetleriyle bu işi yapıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumdan çok memnunum hiç bir soru yaşamadım ses,ekran, kamera, şarj vb. beklentimin de üstünde diyebilirim.Elektronik şans işi derler; eski telefonum sony xperia z2 idi.5yıl kullandım hiç sorun yaşamadım batarya ömrünü tüketti artık bu sebeple gm 9 pro aldım son derece memnunum, özellikle şarjı 2 gün rahat götürüyo beni.
    Tek sorunum çağrı bekletme idi yani biriyle görişürke beni adayan olunca görüşmem sonlanıyodu servise gittim volteyi kapatmamı söylediler düzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkepşef H kullanıcısına yanıt
    Telefon bizde 2 tane,parasına göre(1400Tl) çok çok iyi,ben de tek şikayetim buydu ne yaptımsa olmuyordu ,teşekürler :)
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.