Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alimmm78

telegram grubunun geçmişinde linkler var
    Tesekkurler.
    Linkten indirdim betayı 1.3 gb bir dosya.
    Peki bunun kurulumu hakkında bilginiz var mı?
    Veya bilgisi olan ?
    Odin benzeri bir programlamı flaslanacak ?
    Bir bat dosyası var klasörde calıstırıldıgında soruyor. Onay icin 1 falan vs.. ama ıslem yapılmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Qfil programı ile flashlama yapmam gerek adımlar

burada anlatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercskn -- 7 Kasım 2019; 20:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihazı yurtdışında kullanan var mı aranızda? Dil eğitimi için çıkacağım ama yurtdışından alacağım hatla arama, sms veya mobil internet kullanma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim zira yarın almayı planlıyorum.
  • XahMeram kullanıcısına yanıt
    Alma gardaşım xiaomi redmi note 8 veya note 7 al

• Merhabalar TEKNOSEYİR gündem değerlendirmesine göre Telpa şirketi yani GM konkordato ilan etmiş 3 aylığına şirketin durumu sıkıntılı sanırım detaylı bilgisi olan varmı Hayırlı Akşamlar.
  • XahMeram kullanıcısına yanıt
    Cihazın bazı sorunları olduğu biliniyor, sorunlu bir cihaza denk gelme riski göze alinmamali yurt dışına çıkma durumu varken
    . Şu an fiyatlar normal seyrediyor Xiaomi note 7, 8 gibi cihazlar alinabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son 15 gündür telefon görüşme yaparken ikinci bir çağrı gelirse görüşme kendi kendine kapanıyor. Aynı sorunu yaşayan başkaları varmı ?
    Sıfırlama da yaptım ama düzelmedi acaba uygulamadan mı hattan dolayı mı çözemedim.

• tanercskn kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyordum. Şebeke kaynaklı sandım operatör müşteri hizmetlerini aradım çözemediler. Ben de arama bekletme özelliğini kapattım. Artık ben konuşurken arayan biri meşgul sesi duyuyor ben de arayanı göremiyorum ama en azından devam eden konuşmam bölünmüyor.

• Hayırlı günler. Gm9 pro telefonumda bildiri sesleri çıkmıyor. Arayan olunca veya mesaj gelince ses çıkmıyor. Sebebi ne olabilir acaba l

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Bende öyle çözdüm maalesef operatör cihaz , cihaz MH ise operatör e atıyor topu.
    Çözüm arama bekletmeyi kapatmak şuan ama işte arayan kişiyi göremiyorum

• sinan943 S kullanıcısına yanıt
    Ayrıca şu sorun da çıkmaya başladı. Telefonu arıyorum çağrı gitmiyor sanki telefon kapalı gibi hemen kapanıyor.

Aynısı benim telefonda bugün olmaya başladı. Hat olarak Vodafone kullanıyorum. Aradım güncelleme yaptılar fakat çözüm olmadı. Herhangi bir çözüm bulabildiniz mi?

Ekleme: Servisle görüştüm. Yazılımsal bir sıkıntı acil çözüm masamız ilgileniyor dedi fakat çözüm çıkacağını düşünmüyorum maalesef. En kötü kısa sürede bir çözüm olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereksiznickk -- 14 Kasım 2019; 17:4:1 >
  • Gereksiznickk G kullanıcısına yanıt
    Hata bildirisinde bulunun şikayet var üzerinde bir çok bu sorunu yaşayan mevcut.
    Şuan da tek çözüm arama bekletme özelliğini kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercskn -- 14 Kasım 2019; 18:56:15 >
  • bir sorunum var. beta yuklu telefon her yenıden baslatmada acılmıyor. beta yukluyorum qfil ile ama herhangı bır sekılde yenıden baslatma yaptıgımda bır daha acılmıyor. sebebı ne olabılır.

bu arada telefonu kapatamıyorum dolayısıyla qfil den yukleme de yapamıyorum yardım edecek bırı var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 15 Kasım 2019; 19:27:55 >
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Telefon nasıl kapanmıyor hocam
  • sinan943 S kullanıcısına yanıt
    Rahatsız etme modu açık olabilir.

• Arkadaşta redmi Note 7 var. Note 7'nin ahize performansı gerçekten çok kötü. Sesleri net veremiyor. Onun dışında karşıya mikrofondsn verdiği ses de kötü.

9 Pro'da alınan sen çok iyi. Karşıya giden ses de eğer arka mikrofona bant yapıştırırsanız çok iyi.

• Almak isteyen olursa dükkanıma bakabilir.
  • Selamlar. En güncel ve kararlı GCam sürümünün hangisi olduğunu biliyor musunuz? Ve bunu nereden kontrol edebiliyoruz? Nereden, hangi sürümü indiriyoruz?

Aynı sorunu bende yaşıyorum ama yapacak ne varki. Vodafone kullanıyorum. Sorunu iletip dalga geçer gibi cevap vermelerine mi düşüneyim yoksa kimin aradığını göremediğime mi ? Her sorunu ilettigimizde format at lafını duymaktan bıktım usandım. Ne zamanında hata düzeltme gelir ne güvenlik güncellemesi nede ana güncelleme one etiketi reklam kokan haraketler.

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.