Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Pie beta'da günde birkaç defa beliren güncelleme uyarısını kapatma şansımız var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emrys11 kullanıcısına yanıt
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog729/
    artık hdr+ da insanlar turuncu olmuyor gece çekimleri daha hoş.
  • Selamlar. Şu anda ortalama 4 aydır kullandığım sıfırdan farksız GM9 pro cihazı satıp yerine 2000TL ye arkadaşımdan 2 aylık sıfırdan farkı olmayan samsung galaxy A50 telefon alsam verdiğim paraya değer mi? Yorumlarsanız sevinirim. İyi günler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Google Kamera yüklemeyen var mı ?
    Google Kamera - GM kamera farkı. Bu kadar fark olmaz demeyin. GM kameranın çektiğini görünce acaba telefonu mu titrettim dedim. Birkaç kez daha çektim ama sonuç aynı.

★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 24 Ekim 2019; 18:44:7 >

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan temayı koyu yap. Geliştirici seçeneklerinden tema seçeneğini koyu yap.

Duvar kağıdını koyu bir şey yap. Ayarlar hariç her yer koyu olacak. Bundan sonra duvar kağıdını değiştirebilirsin.
    ( Hesap makinesi rehber telefon mesajlaşma vsde de uygulamaya girip ayarlara girince koyu seçeneğini seçin )

• Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bunları yapmıştım.
    Ben de sanıyorum ki bir ayar ile komple siyah olacak
    Teşekkürler tekrar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    Yüklemeyi istiyoruz ama pir de yüklenmiyor maalesef betaya geçmek de istemeyince yükleyemiyoruz. 🤗

• lucid dream kullanıcısına yanıt
    geliştirici ayarlarından aptx kodeklerini kontrol edin, ya da Samsung level kulaklık uygulamasını yükleyin

• msunlu kullanıcısına yanıt
    kutudan artık gm8 2 amperlik şarj cihazı çıkıyor, sanırım sizdeki kırmızı olmayan 3 amperlik.

• ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    Şimdi dikkat ettim, 2 amperlikmis. Yenilerde 2 amper olması çok sacma. Teşekkür ederim. Bununla ilgili birşey yapılabilir mi acaba?

gm'e toplu mail ve arama lazım, tepki vermeliyiz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

geliştirici ayarlarından aptx kodeklerini kontrol edin, ya da Samsung level kulaklık uygulamasını yükleyin
    Level u var ya da yok farketmiyor. Hard format sonrası bir kaç kere yaptı sadece.

Geliştirici ayarlarında default SBC seçili. Aşağıdaki seçenekler var bir de.

Sistem varsayılanı
    SBC
    AAC
    Qualcomm aptx ses
    Qualcomm aptx HD ses
    LDAC
    İsteğe bağlı etkin
    devre dışı
  • lucid dream kullanıcısına yanıt
    hocam level u nun kodeklerine baktım
    A2DP,HSP,HFP,AVRCP var. telefonun Bluetooth unda sıkıntı olabilir

• GM9 Prodan gayet memnunun anneme de almak istiyorum ama hediye koduna ihtiyacım var acaba nerden ulaşabilirim bilgisi olan varsa yazarsa Allah razı olsun şimdiden hayırlı cumalar
  • fiyatının düşmesi gerek artık, xiaomi ler düştü, düşmeye devam ediyor...
  • selamlar gm9 pro için indirim kodu nerden bulabilirim acaba ya eşime de almak istiyorum
    Evet adaptörleri değiştirmeleri hoş değil lakin orjinal qc3.0 adaptörden de 3A çekmiyordu zaten. 2.4A çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y-prime -- 25 Ekim 2019; 19:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

hocam level u nun kodeklerine baktım
    A2DP,HSP,HFP,AVRCP var. telefonun Bluetooth unda sıkıntı olabilir
    Tek sim lisini kullanıyordum sorun olmuyordu. Çift sime geçince problem olmaya başladı. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar GM9 PRO'yu uygun fiyattan almanın yolunu söylüyorum toplanın. ( Hep bunu demek istemişimdir :)

İnternette en iyi fiyat garantisi veriyorlar. Kuponsuz ve çeksiz en iyi fiyatın adresini bulun. Aşağıdaki formu doldurup gönderin.
    General Mobile
    İnternette En İyi Fiyat Garantisi
    https://www.generalmobile.com/tr/kampanyalar/en-uygun-fiyat

Size fark kadar indirim tanımlayacaklar.

2 kere aldım.

• Arkadaşlar bu telefonda çift tıklama özelliği var mı? Ekrana tıklayarak açma kapama var mı?
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.