Şimdi Ara

Java ve algoritma kitap önerebilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfırdan java öğrenmek istiyorum udemy den temel olsun diye sıfırdan ileri seviyeye java kursu aldım ona başkadım aynı anda ingilizcem kitap okuyup zorlayıcıda olsa uğraşa uğraşa okuyabileceğim kadar var zorlansamda elimden geldiğince aşacağımı düşünüyorum. Türkçe kaynakda 1 yada 2 tane istiyorum elimin altında bulunsun diye. Forumlarda gözüme takıldığı kadarı ile algoritma mantığını öğrenmek işi daha cok kolaylastırdığı yazıyor o yüzden bir yandanda algoritma öğrenebileceğim bir kaynak verebilirmisiniz kitap olmasını istememin sebebi iş yerimde gün içinde okuyabilmem için şimdiden ilgilenen vaktini ayıran herkese teşekkür ederim iyi forumlar.

• www.kitapyurdu.com
    Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş - Fahri Vatansever | kitapyurdu.com
    https://www.kitapyurdu.com/kitap/algoritma-gelistirme-ve-programlamaya-giris/59651.html

hackerrank.com
    codewars.com

• Fahri Vatansever'in kitaplarını daha öncede baktığım yerlerde öneren arkadaşlar görmüştüm Türkçe kaynak olarak. Teşekkür ederim ilginiz için @mahoni_38 @ertanunver
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.