Şimdi Ara

Ferrari 458 Test Sürüşü / 9000 Devir çeviren Efsane V8 Motor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8 silindir 10 silindir Avrupalı spor araç motorlarının tadı da bir başka oluyor. Atmosferik cidden can; ama yüksek hacimlerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konnegeer27 kullanıcısına yanıt
    Yanina birde atmosferik v12 de ekleyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video geçişlerindeki sarsıntılı efekt hep kaza hissi uyandırdı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

Video geçişlerindeki sarsıntılı efekt hep kaza hissi uyandırdı bende
    Ses yükseklikleri hep farkli oldugu icin gecislerde , bu ses geçişi en profesyonel şekilde çözülmesini sağlıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Sadece Cevat’ın yeni konularına böyle boş yorumlar atıyorsun. Kaliteli trollsünüz tebrik ederim. Doğru söyle Cevat sen misin?

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim kardeşim ama Trollük olsun diye yazmıyorum. Cevatla da mesajlaştık aracımı size sunmasını istiyorum ve insanların aklında ki Tofaş algısını değiştirmek istediğim için yazıyorum.

• NME10 N kullanıcısına yanıt
    Aracınızın fotoğrafı yok mu? Forumda birisi kırmızı bir doğan yapmıştı turbolu yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanirim bayilacagim,bu arabalari kiralayip oylemi çekim yapıyorsunuz? ankaradaysaniz bi tur binekmi

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

sanirim bayilacagim,bu arabalari kiralayip oylemi çekim yapıyorsunuz? ankaradaysaniz bi tur binekmi
    Kiralık araç yok hiç kanalda :) hepsi araç sahibi ile

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

Kiralık araç yok hiç kanalda :) hepsi araç sahibi ile

Alıntıları Göster
    çok şanslisin yani siz rica ediyorsunuz inceleme icin arkadaslarda izin veriyor dogrumu anlamışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

çok şanslisin yani siz rica ediyorsunuz inceleme icin arkadaslarda izin veriyor dogrumu anlamışım.

Alıntıları Göster
    Videoyu izlediyseniz zaten , benim konseptim araç sahibi ile beraber bir çekimden olşuyor yani direksyon başında araç sahibi oluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yine enfes bir araç incelemesi sunmuşsun bize eline emeğine sağlık. Gallardo ile aynı abimiz o da güzel anlatıyor ona da teşekkürlerimizi ilet.

50'den 120'ye kadar sardı araç tünelde vay be. 100 ile 200 arası bizim 0-60 lardan hızlı. O tüneldeki ses ne kadar muhteşem ya 8 saatlik versiyonu olsa uyurken dinlerim .

Gazladıktan sonra yüzü gülen adam kimseye yamuk yapmaz sonuna kadar güvenin böyle adamlara
    Çok Teşekkür ederim

• Cv Films döktürüyo

• Başarılarının devamını diliyorum cevatcım. Sen artık kanalda öyle bi yükseldinki incelediğin araçlar süperspor sınıfına kadar çıkmış. Porsche 911 carrera veya turboyada hayır demem şahsen

Senin asıl başka bir noktaya/dahada ileriye taşıyacak nokta ise Dünyada ve Türkiyede lansmanı yapılan otomobil tanıtımlarına, otomobil fuarlarına vs gidip oralarda hem kendini/takipçilerini temsil etmen hemde ülkemizi. Cenevreye, Detroite falan bu tarz fuarlara veya ülkemizde/yurt dışında lansmanı yapılan A serisi, 508, Cr-V gibi otomobillerin etkinliklerinede katılman kanalına bambaşka bi boyut kazandırcaktır eminim. Aklında bu tarz bir proje veya plan olması lazım, ki bu benide bir çok takipçinide çok mutlu edicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 10 Ağustos 2018; 10:51:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Başarılarının devamını diliyorum cevatcım. Sen artık kanalda öyle bi yükseldinki incelediğin araçlar süperspor sınıfına kadar çıkmış. Porsche 911 carrera veya turboyada hayır demem şahsen

Senin asıl başka bir noktaya/dahada ileriye taşıyacak nokta ise Dünyada ve Türkiyede lansmanı yapılan otomobil tanıtımlarına, otomobil fuarlarına vs gidip oralarda hem kendini/takipçilerini temsil etmen hemde ülkemizi. Cenevreye, Detroite falan bu tarz fuarlara veya ülkemizde/yurt dışında lansmanı yapılan A serisi, 508, Cr-V gibi otomobillerin etkinliklerinede katılman kanalına bambaşka bi boyut kazandırcaktır eminim. Aklında bu tarz bir proje veya plan olması lazım, ki bu benide bir çok takipçinide çok mutlu edicektir
    Çok teşekkür ederim , bu yönden firmalara birçok mail atım. Bir çoğu ile de konuştum fakat ülkemizde ne yazıki şu anda benim projemi desteleyen veya lansmana çağıran kimse çıkmadı :) hep bir izin bekliyorlar izin almaları da 6-7 aydan beri sürüyor

• Allahimm... Bu nasıl birseydir !??

• quote:

Orijinalden alıntı: kankaytsn

Cv Films döktürüyo
    Çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.