Şimdi Ara

4dx Cinemaximum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4dxi deneyenler var mı daha önce? Parasını hak ediyor mu yoksa film seyrini kötü mü etkiliyor merak ediyorum
    Deneyenler bir de hangi sinemada gittiğinizi söyleyebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen haftalarda arkadaşlarla Jurassic World'ü izlemek için İstanbul Emaar Cinemaximum'a gittik.
    3D gözlük ile hareketli koltuklarda izliyorsunuz. Bunun yanında salona yerleştirilmiş büyükçe vantilatörlerle rüzgâr ve flaşlarla şimşek efekti veriyorlar.
    Filmi verimli bir biçimde izlemek için pek önerilmez çünkü tam bir şeyi inceleyeyim derken hareket ediyorsunuz. Detayları yakalamak neredeyse imkansız.
    Yine de farklı bir deneyim. Bir kez de olsa "böyle bir şey de varmış" demek için denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCD -- 15 Temmuz 2018; 17:20:56 >
  • Tavsiye etmiyorum!

Hele de yanına patlamış mısır aldıysan vay haline!

Ona para vereceğine Imax'e ver daha iyi!

• 1 kere denemek için kesinlikle gidin zaten sonrasında sizde hep imax gidersiniz
  • Piazzadaki salona giden var mı?

Avengers end game’e gitme düşüncem var ama hem film çok uzun hem de kötüyse filmi heba etmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Piazzadaki salona giden var mı?

Avengers end game’e gitme düşüncem var ama hem film çok uzun hem de kötüyse filmi heba etmek istemiyorum.
    Ben gittim başka bi filme ama çok kötüydü gitmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: secrecy

Ben gittim başka bi filme ama çok kötüydü gitmeyin

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

Bir de filmin kendi konusunda sordum bakalım belki bu filme özenilmiştir diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cinemaximum 2D-IMAX Bilet
    7 yıl önce açıldı
    Cinemaximum Sinema Bileti
    11 yıl önce açıldı
    Bedava Cinemaximum Bileti
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gidecekseniz IMAX e gidin görüntü ve ses farkı için değer.
  • Eğlenceli ama filmden filme değişiyor. Aquaman'de güzeldi, hızlı ve öfkelide eğlenceliydi. Ama Avengers da kötüydü. Yani arabave araç odaklı filmlerde tercih edin derim.
  • Bakırköy Forum sinemasında gitmiştim. Filmde ki sahneye göre o ortama uyan duman, koku veya rüzgar veriyorlar hareketli koltuğun altından. Özellikle verdikleri kokudan midem bulandı. Hesapta film sahnesinin içinde hissettirmek için. Kesinlikle tavsiye etmem berbat bir deneyim.
  • boş iş

türkiye'deki en kaliteli olay imax veya 3d imax

gerisi boş

ah ah şu avrupada ki ve abd'de ki "imax with laser" teknolojisi keşke bizde de olsa.

Devasa bir ekran ve çok daha net bir görüntü. Mükemmel bir ses sistemi. Yeminlen tüm gün film izlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Nisan 2019; 23:58:9 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

'"imax with laser" teknolojisi keşke bizde de olsa'

Ankara Gordion'da artık var 1 salon'da.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Hocam artık münihteyim ankara hiç kurtarmaz  

Sağ ol yine de bilgi için

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Güzel level atlamıssın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.