Şimdi Ara

Allah rızası için azıcık yardım edin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kardeş sana yararı olduysa bana da az açıklarmısın sen entegre edebildin mi ?
  • hatan şu 1 tane konu çekiyorsun ama foreach kullanıyorsun foreach kullanmana gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır hallettim konuları tersten çekiyorum ama aynı zamanda onaylanmasını da istiyorum aynı kodda sorgulatamam galiba öyle değil mi?

$sorgu = $db->prepare("SELECT * FROM sizden order by ID desc and where onay='1' ");

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullahcirak48 -- 13 Temmuz 2018; 17:18:19 >
  • nurullahcirak48 N kullanıcısına yanıt
    üyelik sistemini nasıl hacklediğini çözdüm kardeş okuyorsan bilgine üyelik işlemlerinde url deki get değeriyle oynadınmı diğer kullanıcılarıda getiriyordu. Artık getirmiyor sayende 1 eksiği daha hallettik eywallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullahcirak48 -- 13 Temmuz 2018; 19:34:30 >
  • vbulletin,smf sistemleri ile forum kurup tema entegrasyon işlemlerini 250 türk lirası karsılığında hazırlayıp tarafınıza sunabilirim.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    ben kendim kodlamayı seviyorum , kodlaya kodlaya öğrenicem. Bu işi öğrenmek istiyorum ...
    forum sistemi kodlayarak yapılmaz.Tam anlamı ile bütün özellikleri entegre edemezsin entegre etsen bile harcadığın süreç sana zaman kazandırmaz
  • tamam önceki açığı ben kapattım şimdikinde sen yardımcı ol nasıl girdiğini anlat bi :D
    veri tabanında böyle açmışsın
    " ben yönetici oldum" "açık var!" "Yönetici" //burda harbiden yöneticiyken yazmışsın
    "aaa ben de yönetici oldum" "bi açık daha :D" "Yönetici1" // burda kendi açtığın hesapla

büyük ihtimal yeni açtığın üyelikle bir şeyler yapıp yönetici olarak geçtin diğer üyeliğede ne yaptın çözemedim
    Bi işlem yaptım ben denedim açık kapandı bak bakalım varmıymış daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurullahcirak48

kardeş sana yararı olduysa bana da az açıklarmısın sen entegre edebildin mi ?
    Php konusunda hiçbir bilgim yok. Linkler yardımcı oldu öğrenirken kullanacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.