Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rotasyon2022 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.788
Cevap
33
Favori
127.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öyle görünüyor.

Gigaspeed internet, Millenicom'a göre daha mı hizmet veriyordu, yoksa sadece artan fiyatlar nedeniyle mi Gigaspeed internete geri dönüş yaptınız ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ikiside hizmet olarak tamamen aynıydı. Tek mevzu fiyat politikası.

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • günlerdir saha ekipleri gelsin internet kurulumunu yapsınlar diye bekliyorum ne arayan var ne soran.

Böyle bir firma bedava internet verse abone olmam, adamların aradıkları saate bak, kurumsallık-profesyonellik falan bunlar için hiçbişey ifade etmiyor. Bu arada alacağım vereceğim herhangi bir alışverişim yok firmada , daha önce de kullanmadım. Numaraya baktım internetten bunların firması çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kayseride millenicom fiber kullanan arkadaş varmı?

e devletten iptale girince ıslak imza çıkıyor o nasıl olacak ?

İptal etmenize gerek yok ücretsiz bir şekilde başka bir internet servis sağlayıcıya geçiş yapabilirsiniz.

Pardon siz taahhütlü Turkcell Superonline kullanıyorsunuz o halde taahüdünüz bittiği gibi ya da 1-2 gün kala iptal işlemlerinizi başlatabilirsiniz, modemi de kargo ile belirttikleri adrese ya da yakınlarınızda tim Turkcell iletişim merkezine elden de teslim edip karşılığında cihazları eksiksiz teslim ettim formu dolduruyorsunuz.

Mobilfree internet diye bir firma var kurulum ücreti almıyormuş.

Aylık internet ücreti modem dahil 299 TL, Mayıs sonuna kadar sabit fiyat garantisi veriyorlarmış, sitelerinde öyle yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 20 Ekim 2025; 22:16:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rockerman21 kullanıcısına yanıt

Bugün mobil bankacılık uygulamasından girdim İptal direk çıkıyor.Düzeldi.Uygun teklif gelirse devam edeceğim.Süperonlineden memnunum.Milenicum veya vodafona geçiş yapıp macera yaşamak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.