Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.776
Cevap
105
Favori
176.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
Giriş

İlk ss de MTR ye güç verin klavye yön tuslariyla yukarı doğru olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

Benim sistem değil.

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam alttaki problemden emin değilim gemi yapımı ile ayrıntılı haşır neşir olmamıştım fakat sizin kalkan silah vs. kapalı konumda. Sol altta 12 tane harcayabileceğiniz puan/güç vs. mevcut. Onları klavyenin sağ tarafındaki ok tuşları ile atamanız gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Starborn
    @mike4peace

İlk kez Starfield'a başladığım zamandan bu yana gemi kullanma/geliştirme olaylarından hep nefret ettim, mümkünse spaceship işi çıkmasın gemiye dönmeyeyim derdim.

Ne olduysa grav sıçraması motor kargo vb yetersizliği amacıyla gemi update/geliştirme yapayım diye eklemeler sonrası işte böyle oldu şimdi işin içinden çıkamıyorum. Her şey sıfır(0) olduğundan gemi hiç hareket ettirilmiyor mesela uzay istasyonlarına ulaşayım deck-giriş yapacağım olmuyor sıkıntı bu.

GÜNCEL: Denedim arkadaşlar dediğiniz gibiymiş. Gemi koltuğunda sol taraf alta 12/15 yazan şeyleri eksilterek sıfır(0) yazan silah - kalkan - gravity - motor işaretleyip klavye yön tuşlarıyla sıkıca basılı tutunca (yukarı/aşağı yön tuşuymuş) hepsini yükseltebildim ve gemiyi sonunda hareket ettirdim şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 20 Haziran 2025; 10:44:36 >
  • Uzayda gezme, araştırma gerekirse savaş tarzı oyun arıyorum. En iyi şansım Starfield mi arkadaşlar?

• BlackLead kullanıcısına yanıt

No Man's Sky olabilir.

MMO tarzı online olarak arıyorsanız Star Citizen, onun haricinde üstteki arkadaşın dediği gibi No Man's Sky ki hala daha içerik güncellemesi almakta. İkisi de hoşuna gitmezse son seçeneğin starfield.

Hikaye olarak mass effect araştırma detay işleri falan starfield

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Alternatif olarak Mass Effect, eğer hikayeli ise. Diğer türlü MMO tarafında Star Wars the Old Republic, Eve Online ve Star Citizen var.

Ama single tarafında çok az oyun var.

Maalesef öyle bir oyun yok... star citizen 10 yıldır beta bile olamadı,millet 2. bilgisyarını aldı oyuna yetmıyor halen.

no mansky da o tarza pek uymuyor

yeni bir bir freelancer çıkmalı

Ya da starfield gelişmeli multiplayer olmalı.

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

starcitizen için yorumunuza katılamıyorum, oyunu 4070ti ile oynuyorum grafiksel açıdan gayet oynanabilir durumda.

Oyunca yapılacak tonla şey var,

MEsela ben en son , kanunsuz tarafta bounty hunter da (vaughn ) görevleri master seviyeye geldim. Böyle olunca gelen görevlerde ki düşman gemileri hem büyük hemde değerli kargo taşıyor oluyordu.

buradan baya para kazandım, gelen son güncelleme ile oyuncu başına ödül konma görevleri geri gelince zorlanmaya başladım. Yani ben korsan olduğum için oyun sürekli başıma ödül koyuyor be medium hatta light figter sınıfı iyi modifiyeli bu gemilerle diğer oyuncular baya işi zorlaştırıyor. TAbi böyle yazınca basit gibi görüne bilir.Ancak şu anlttığım görevleri yapacak gemiye ulaşmak, o gemide ve görev için kulnacağım techizata kadar uğraşmak vs hepsi başlı başına içerik işte. Haftalar aylar alacak işler. HEle düzenli oynayan bir iki arkadaşınız olursa çok iyi.

BEnim tek eleştirim oyundaki hatalar olurdu. 6 ay öncesine kadar uğraşıp bu satırları yazmazdım ama, oyun son aylarda çok toparladı. baya baya sorunsuz oynanıyor.

BEn starfield ı bir tek sebepten oynamadım, oda gezegenlere kendimiz gidip inip çıkmmıyoruz, öyle starcitizen i gördükten sonra ara sahne ile bu işlerin olmayacağını anladım. ELite dangerous uda bin saat oynamışımdır onuda gemi içi olmadığı için bıraktım. yani hepsinin katili starcitizen. Çünkü oyunda yok yok..

• Bu oyundan çok yanlış beklenti içinde olanlar var fallout seven adamın oynayacağı bir oyun bu.

Starfield bu demek işte:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Temmuz 2025; 2:48:51 >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Kardeş ben seni anlıyorum da , seninde hesaba katman gereken şeyler var.

Fallout oynayan adam olarak yazıyorum.

Morrowind, Oblivion ,Skyrim hepsini çıktığı dönmelerde oynadım.

Bethasta bir yarış oyunu yaparsa haliyle yarış oyunu dinamikleri sorgulanır oluyor.

Uzayda öyle işte, böyle devasa bir temayı seçerek ,Buna uygun bir oyun geliştireceğin yere iki oda arasında yükleme yapan oyun motorunu zorlarsan, gezegene iniş yada çıkış olmadan, istediğin yere inme olmadan, özetle uzayı o genişliği sana hissettirecek bir yapı olmadan, biraz üzüyo insanı.

Daha iyisini görmemiş olsak neyse, Star citizen benzetmem bu sebebepten. Ben iki oyunu karşılaştırmıyorum evet farklı oyunlar. Sadece şunu diyorum konu uzay olunca bak arkadaş bunlar bunlar olsaydı daha iyi olurdu.

Starfield bu demek diye paylaştığın resim de nereden alıntı bilemedim. Aslında iyi paylaşım olmuş anlatmak istediğim tamda bu. Starfield tam olarak o resimdeki şeyi sunacağı iddeasıyla ortaya çıksada alakası yok, kendi görsel ve oynanış olarak sunmak yerine olayı büyük ölçüde oyuncunun hayal gücüne bırakmış. Evet zamanında bunu oyuncular olarak yaptık, ilk Fallout da izometik açıyla baktığımız dünyayı hayal ederek çok eğlendik, ama onlar çok eskidendi.

Starfield keşke camdan dışarısı böyle görünseydi ve oraya 100 ayrı yükleme ekranı olmadan gezebilseydik. Ama o resim de oyunla alakalası olmadığı ortada.

Starfield dan ne beklediğimi de biliyorum ama potansiyelini heba etmiş bir oyun malesef, çok daha iyi olabilirdi.

• Donatn kullanıcısına yanıt

Bethesda bir yarış oyunu yapsa bu oyunun türü yarış oyunu olur.

Fallout bir rpg.

Starfield bir rpg.

Bu bütün mevzuyu noktalar.

Loading ekranları ise çok ayrı bir konu biri benim gibi o ekranları görmez bile diğeri o ekran çıkınca sıkıntıdan yerinde duramaz o kişi zaten loading ekranı olduğunu öğrendiğinde bu oyunu oynamamalıydı.

Paylaştığım görsele yeni denk geldim ama görür görmez Starfield aklıma geldi. Bu oyun bende bu ortamın verdiği hissi bırakmış. Uzay gemisinin gezegene inip çıkması çok küçük bir detay bu hissin yanında.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Hayal kurmaya devam ozaman kardeş. Sende sorun yok, mutlusun ok.Ama eleştirip daha iyisi olabilir miydi yorumlarımıza , bu oyunu şunu oynayan anlar vs ahkam kesmessin olur biter. Alasını da oynadık.Derdimiz bu birikime sahip oyuncular olarak daha iyilerini görebilmek.

Starfield budur diye resim atıp ,aslında aklına o geldi vs vs Meselede bu zaten,hayal gücü hayal edenin birikimiyle orantılı.O resimden hayal ettiğin bir çok şeyi bizde hayal ettik, ve diyoruzki günümüz teknolojisyle mümkün..Azıcık çaba.

Zilyon senelik oyun motoruyla önümüze adı farklı ama malzemesi aynı yemek koyma...(anla diye yarış oyunu dedim çok yanlış anladın)

Ben başka birşey diyorum, sen rpg kısmında devam et, ha sanmaki Starcitizen gibi bir oyun konu rol yapma olunca sana gerek oynanışı sunmuyor. Çok daha iyisini sunuyor ama adını illahki rpg koyarak kaçak güreşmiyor.

Bu arada ilk mesajında cevap verme gereği duymamıştım.Ama 2 gün sonr resim koyo starfield bu demek diye güncelleyince cevap vereyim istedim. O resimin de fake...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 15 Temmuz 2025; 18:27:41 >

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.