Şimdi Ara

OnePlus 5T [ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.273
Cevap
33
Favori
108.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam fotoğrafları(26gb) bilgisayara atıp geri atıyorum,Uygulamalar 22gb tutuyormuş şu an ve en çok whatsapp baya yer kullanıyor(içindeki resimler videolar vs).E toplayınca zaten 48 gb ediyor.Küçük dosyalar vs vs derken yer kalmıyor anlamıyorum. Whatsapp çok sıkıntı yaratıyor eksiksiz geri yükleme yapmak için uğraşmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hocam bende de bu şekilde.Dili değiştirip dener misiniz?
    Bu menüye nereden giriyoruz?
  • Müjdemi isterim Android 10 Beta 2 geldi.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Eğer siz de 10 beta yüklediyseniz ayarlarda özelleştirme bölümü.
  • Selam 9.0.11 deki orjinal hava durumu update olmadan önce konum olarak mahalleyi bile gösterirken update sonrası sadece eklenen sehiri gösteriyor eski sürüme nasıl geçeriz netten indiriyorum eski sürümleri mevcut sürümü kaldırıyorum ama kuramiyorum hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu cihaz alinir mi halen? 2.el olarak alinirmi kullanislimi . onerir misiniz yoksa baska cihazmi onerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kas_adam

beyler bu cihaz alinir mi halen? 2.el olarak alinirmi kullanislimi . onerir misiniz yoksa baska cihazmi onerirsiniz
    Fiyata göre değişir. Android 10 güncellemesi ile pil tüketimi acayip iyileşti. Hala canavar gibi bence. Ne beklediğine bağlı. Oyun, hız vs arıyorsan tercih edebilirsin.
  • Hocam size derken ben kendim sıfırladım telefonu,tüm günümü aldı ama değdi denebilir.Akıcılık daha da arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hocam size derken ben kendim sıfırladım telefonu,tüm günümü aldı ama değdi denebilir.Akıcılık daha da arttı.
    Ben de sıfırladım opb2 yi kurmadan önce, üşendiğim çok şey vardı silinecek falan temiz kurulum iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Fiyata göre değişir. Android 10 güncellemesi ile pil tüketimi acayip iyileşti. Hala canavar gibi bence. Ne beklediğine bağlı. Oyun, hız vs arıyorsan tercih edebilirsin.

Alıntıları Göster
    Benim şu an böyle ;
    OnePlus 5T [ANA KONU]

Sanırım gayet iyi.

• skom kullanıcısına yanıt
    2+ yıllık bataryaya göre gayet iyi. Ben custom romlarda ya da stock 9da bu değerleri alamıyordum. 6.5 saati buluyor bazen.

• Peaky kullanıcısına yanıt
    bende mi8 lite var. 5t ile takas yapacagiz 6/64 olaniyla.
    uste 600 istiyor uygunmu hocam

Bence de güncelleme batarya ömrünü uzattı.
    Önceden 6-7 saat civarı ekran süresi alıyordum şimdi böyle çok iyi oldu.Telefon onu ilk aldığım zamanki ekran sürelerini tekrar vermeye başladı.

OnePlus 5T [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: malibo

Bence de güncelleme batarya ömrünü uzattı.
    Önceden 6-7 saat civarı ekran süresi alıyordum şimdi böyle çok iyi oldu.Telefon onu ilk aldığım zamanki ekran sürelerini tekrar vermeye başladı.

9 saat çok iyi hocam, benim çıkar mı oralara bilmiyorum genel olarak kullanımınız ne bu sürede ? Oyun, Youtube vs var mı ?

• 9 saat afaki be hocam 😂. Bu cihazı fabrika çıkışında görmedi onları.

Umarım release çıkınca bu performanslar düşmez. Genelde betalar by anlamda iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben cesaret edemiyorum buna. 1 günümü veremeyecem buna. Ota üzerinden gelene kadar bekleyecem artık zoraki

• Scroll olayındaki lag var mi betada? Onu çözmüş olsunlar nolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bortecoder

Scroll olayındaki lag var mi betada? Onu çözmüş olsunlar nolur.
    Tam olarak nerede yaşıyorsun hocam lag sorununu? Bakayım

• Siz bilirsiniz hocam, karar size ait.

Scroll ve home screen bu iki animasyonda hocam. Her zaman yaşanmıyor bu. Ara ara oluyor 10-15 sn sürüyor, sonra toparlıyor cihaz. Sanırım herkeste yok bu. Koyu mod aktif bu arada.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.