Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.029
Cevap
140
Favori
1.180.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Attığım resme acil cevap bekliyorum, yorumları yukarda okuyabilirsiniz artık kargoda başına ne geldiyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Eren| -- 6 Aralık 2019; 1:14:1 >

Orijinalden alıntı: |Eren|

Güncelleme, dün ben bunu paylaşmayı unutmuşum

Bu nedir diye sorabilir miyim hdmi portlarının orda paketimsi bir şey var , bu modeli alan biri var mı burda Philips 272V8A

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma!
    o parça içerde olması gerekiyor diye biliyorum yani gözükmemesi lazım.

• Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma!

Bugün sipariş ettiğim harddisk kargolandıktan 2 gün sonra geldi. Paketleme sağlam hdd içinde hiç sallanmıyordu , sipariş ettiğim sata kablosu gelince deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI G274QPF-QD-MSI MPG 110R-Corsair TX850M 850W 80+ GOLD-AMD Ryzen 7 5700X3D-Thermaltake TH240 - Corsair Vengeance PRO SL RGB 32GB (2x16) 3600Mhz Cl18-MSI MAG B550 TOMAHAWK - MSI RX 6900XT GAMING Z - Steelseries Arctis 7 Plus Wireless- Steelseries Apex 7 TKL-Steelseries Sensei TEN Ambidextrous - Steelseries QCK XL
  • 8 gün oldu benimde kargo gelmedi işin aslı arkadaşımın kargosu dedim bak uygun fiyat diğerlerinden al yok arkadaş 50 100 tl için birdaha burayı tercih etmem durduk yere arkadaşa mahcup oldum diğer yerlerden kargo geldi bunlar gelmedi birde diğer ürünlerden biri arızalı çıksa onlarında günü geçip iade edemiyicem .Ürünlerin hepsi stokta ama kargo yok şuna kesin eminim elinde olmayan fazla ürün sattılar temin için bekliyorlar bildigin nanokatolog dan ürün alır gibi hissettim kendimi birdaha asla tercih etmiyeceğim sürekli başlık değiştiriyor yetkili arkadaş buraya sorunun ne olduğunu yazsa ki yazamaz.

Orijinalden alıntı: Quichotte

Mükemmel kargo paketlemeleri ile beni çok şaşırttılar perşembe gecesi sipariş verdim 5 gün kargo bekledim sanırım firmaların da kutu kalmamış poşete koyup harddisk yollamışlar harddisk bozulmuş şimdi iade değişim için uğraş param gitti zamanım gitti işim yarım kaldı. Acaba dünyanın neresinde poşete sarılı hdd geliyor bu nasıl mantık. Bir daha bulaşmam itopya firmasına.

Şöyle muhteşem kargo paketinin resmini de koyayım

Kendi durumum ile ilgili güncelleme yapayım ürün elime ulaştıktan sonra hasarlı olduğu için firmaya geri gönderdim.
    ups kargo almak için personel göndermiyor sebebi ise aşırı yoğunluk kendim bırakmak zorunda kaldım. İtopya müşteri hizmetlerine bağlanmak tam bir işkence tam 45 dakika sürdü sanırım tek personelleri var ups kargo ya bağlanmak gene aynı şekilde işkence 35 dakika sürdü bağlanmak. Sonuç itibari ile geçen cuma aldığım ürün bana sağlıklı ulaşması 10 gün den fazla sürecek sanırım. gidip kendim mağazadan alsaydım fazladan 40 lira verecektim keşke öyle yapsaymışım. Başka bir arkadaş harddisk almış onun kutulaması çok iyi kutulamayı yapan arkadaşta sıkıntı var sanırım belli bir düzeni yok. Kargom elime ulaşınca tekrar yazarım

• benim siparişi kargoya vermişler şimdi mail geldi.Dun sikayetimin sikayetvarda yayinlanmasinin etkisi varmidir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 6 Aralık 2019; 14:6:46 >
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quichotte

Kendi durumum ile ilgili güncelleme yapayım ürün elime ulaştıktan sonra hasarlı olduğu için firmaya geri gönderdim.
    ups kargo almak için personel göndermiyor sebebi ise aşırı yoğunluk kendim bırakmak zorunda kaldım. İtopya müşteri hizmetlerine bağlanmak tam bir işkence tam 45 dakika sürdü sanırım tek personelleri var ups kargo ya bağlanmak gene aynı şekilde işkence 35 dakika sürdü bağlanmak. Sonuç itibari ile geçen cuma aldığım ürün bana sağlıklı ulaşması 10 gün den fazla sürecek sanırım. gidip kendim mağazadan alsaydım fazladan 40 lira verecektim keşke öyle yapsaymışım. Başka bir arkadaş harddisk almış onun kutulaması çok iyi kutulamayı yapan arkadaşta sıkıntı var sanırım belli bir düzeni yok. Kargom elime ulaşınca tekrar yazarım
    Hocam umarım benimki çalışır çünkü daha fazla bekleyecek halim kalmadı 2 haftadır bilgisayarımı kullanamıyorum

MSI G274QPF-QD-MSI MPG 110R-Corsair TX850M 850W 80+ GOLD-AMD Ryzen 7 5700X3D-Thermaltake TH240 - Corsair Vengeance PRO SL RGB 32GB (2x16) 3600Mhz Cl18-MSI MAG B550 TOMAHAWK - MSI RX 6900XT GAMING Z - Steelseries Arctis 7 Plus Wireless- Steelseries Apex 7 TKL-Steelseries Sensei TEN Ambidextrous - Steelseries QCK XL

• quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Bugün sipariş ettiğim harddisk kargolandıktan 2 gün sonra geldi. Paketleme sağlam hdd içinde hiç sallanmıyordu , sipariş ettiğim sata kablosu gelince deneyeceğim
    Sorunsuz çalışıyor

• Aynı aksam amerikadan verdiğim siparis an itibari ile elime ulastı. İtopyadan ise ses yok sanırım bir daha alısveriş yapmayacağım siteler arasına itopya'yıda ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrecking -- 6 Aralık 2019; 16:32:51 >

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

Para iade mi adlım daha da işim olmaz bu firmayla.
    iade paramı daha alamadım ben umarım bankaya iletmişlerdir

• recon0732 kullanıcısına yanıt
    İade ya da değişim isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recon0732 -- 6 Aralık 2019; 18:54:8 >

Orijinalden alıntı: recon0732

Kasanın altı geldiğinde bükülmüş haldeydi düz zemine koyduğumda sallanmıyor ama resmen ezilmiş kasa bu normal mi ?

direk iade et muhtemelen kargoda ezilmiştir

• quote:

Hocam 10 günü aşkın bekliyorum zaten birde onu beklemek üstemiyorum anormal bi durum mu bu ?
    Yok normal durum. Kardeş dalgamı geçiyon Kasanın ayağı at toynağı gibi olmuş. Allahtan benim kasa böyle gelmedi. Kim bilir nasıl fırlattılar onu yukardan aşşağı. Sadece kasa değil anakartda gitmiştir.

Hocam 10 günü aşkın bekliyorum zaten birde onu beklemek üstemiyorum anormal bi durum mu bu ?
    Normal değil hocam,parasını veriyorsanız sorunsuz bir şekilde ürünü almak en doğal hakkınız.
  • quote:

Kasanın altı geldiğinde bükülmüş haldeydi düz zemine koyduğumda sallanmıyor ama resmen ezilmiş kasa bu normal mi ?

Kasa perte çıkmış

• Bu kargoluk iş değil kargoda ki adam sinirlenip kasaya çekiçle falan vurmadıysa kolay kolay bu hale gelmez bu iade işlemini başlattım bir daha buranın yanından geçmem. Normal mi diye sormamın nedeni arkadaşım var kasayı burdan aldı benimde aynı şekilde yamuk yeni nesil kasaların modeli böyle heralde dedi aradığımda, adamlar müşteriyi alıştırmış artık böyle durumlara Kasa dolu değil bu arada özellikle firma ayrımı yapmadan itopyadan sipariş vermiştim ama asıl parçalar diğer firmalardan allah korumuşta öyle yapmışım millete itopya güvenilir sağlam diye anlatıyordum birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recon0732 -- 6 Aralık 2019; 22:2:44 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.