İnşallah olur diyelim ama hayal bence. |
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (532. sayfa)

-
-
Hocam evde sınırsız TT var 35 mbps ve bizimkiler en az harcadığı 300 GB ve faturamız 140 tl + 140 olursa 280 TL neden verelim. Taahhüt bitsin kapatıp altyapısız taşınabilir alacağız. Önceden superbox kullandık 215 TL'ye altyapı geldi ama keşke kapatmasaydık ne güzel okula götürüyordum çocuklara saatliği 5 tl satıyordum ÇD
-
Sabit internetten bahsetmedim daha ama neyse konumuz mobil net. Ne yaparsan yap alamazsın.
-
Yardıcı ol ben alayım o kadar.
-
Alamazsak alamayalım hocam dünyanın sonu değil ya. Redbox var Superbox var. Hem TT köyde çekmez.
-
Bi ara yokla bakalım oluyorsa bana alalım. Hergün alınmıyor vermiyorlar. Türkiye genelinde 12 kişi almıştı hatta bir ikiside iade edecekti.
-
Maalesef hocam yanlış anlamayın ama ben Türk Telekom çalışanı değilim. Eğer almak istiyorsanız size kalmış çok uğraşırsınız, alırsanız da helal olsun derim.
-
Ciddi mi, o zaman işiniz baya zor hocam. 12 kişi nedir yahuw.
-
Hocam ve de sizin yerinizde olsam şu taktiği yaparım. Yeni bir hat alırım Vodafone'dan Red tarifesinden. Size özel teklif sunuyor vodafone ara sıra 129 liraya 5 mbps sınırsız mobil internet + sınırsız dakika + sınırsız sms teklifi.
10 MBPs sınırsız internet + sınırsız dk + sınırsız sms 149 TL.
4.5G hızında sınırsız + sınırsızdk + sınırsız sms 269 TL.
Bunlardan birini alır 4g modeme takarım al sana redbox.
-
Almasakda olur zaten alamıyoruz. Sen Magnet teklif ettiler dedin diye yazdım. Benim şube veriyor yazınca sen oluyorsa banada alalım dedim hepsi bu.
-
Sağol hepsini biliyorum. Voda benim burda biraz sıkıntılı.
-
Sorun yok hocam. @sis651 hocam ilgilidir. Ona da sorabilirsiniz, yardımcı olur.
-
Hocam TeknoBox alabilirsiniz. Türk Telekom'un altyapısını kullanan Teknosacell'in Superbox'u 100 GB 135 TL modem dahil taşınabilir.
-
-
Sağol takip ediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratotoYarına çıkacağımız meçhul bilemeyiz yani. Ama bana sorarsan ucuzlamaz hele bu talep varken. Al işte Magneti alabilirsen sizinkiler 200 gb bitiremezler. Magnet bana göre diğerlerinden uygun.
Magnet nasıl uygun hocam ya 200 GB 165 TL istiyorlar (130 yazıyor ama vergiler dahil değil)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı Turkcell olarak 200 TL
-
Sık sık araman lazım Turkcell'i 0532 532 00 00.
-
-
takıp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X