< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wubba Lubba Dub Dub -- 4 Temmuz 2020; 23:3:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wubba Lubba Dub Dub -- 4 Temmuz 2020; 23:3:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ODTÜ deki arkadaşlar bize zengin diyor çok üzülüyorum
Burnumu paraya sile sile ağlıyorum |
İlk sorunuza şöyle cevap vereyim 7 sene istanbulda (maltepe) yaşadım
Liseyi izmirde okudum Ailem aydında yaşıyor Ankara ve özellikle bilkent civarı çok rahat ve huzurlu Aktivite yok diye sıkılmazsınız diye tahmin ediyorum Özel okul olduğu hissediliyor mu? Evet Zenginim abiğğğ havasında adam da var Ama genel demografya ile kıyaslayınca çok marjinal minik bir topluluk oluyor Genel insan kalitesi bence güzel ve kaliteli Herkes ortalama kasıyor mu sorusuna gelince Okulu burslu burssuz diye ayırmak istemiyorum ama Burslu öğrencilerin büyük çoğunluğu ortalama kasıyor Tam burslu olmayan bütün öğrencilerin de burs yükseltme çabası var genel olarak o yüzden ortalama kasmak zorundalar |
Giren çok arkadaşım var
hatta birkaçı bugün deneme almaya gitti gerçekten uğraşan arkadaşlar da var ben uğraşamayacağımı düşündüğüm için başvurmadım ama olur da arkadaşlarımdan kazanan olur yanımda 1350 lirayı tıkır tıkır çekerlerse gözlerimde dolar işareti belirir :D Tavsiyeniz için teşekkür ederim yine de |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 31 Mayıs 2018; 2:7:46 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|