Şimdi Ara

160 gb samsung sata hdd problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

benim bilgisayar açıkken hdd'ten tık diye bir ses geliyor ve bilgisayar kilitleniyor ya da kilitlenme olmuyor ama bilgisayarıma girdiğim zaman o hdd'nin bölümü ortadan kalkıyor bazende bilgisayar açılırken o hdd hiç çalışmıyor ek olarak bilgisayarda bide 80 gb samsung hdd

ilgilenirseniz sevinirim :)

Orjinalden alıntı: executioner_181

selam arkadaşlar;

benim bilgisayar açıkken hdd'ten tık diye bir ses geliyor ve bilgisayar kilitleniyor ya da kilitlenme olmuyor ama bilgisayarıma girdiğim zaman o hdd'nin bölümü ortadan kalkıyor bazende bilgisayar açılırken o hdd hiç çalışmıyor ek olarak bilgisayarda bide 80 gb samsung hdd

ilgilenirseniz sevinirim :)

aynı olay bendede var.aynı şekilde 160 gb lik ve 80 gblik samsung diskleri kullanıyorum.aynı sorunlar bendede var.
    bende pc kitleniyor.nasıl oluyosa kitlendikten sonra pc yi resetlediğimde hd yi görmüyo ama kapatma düğmesinden kapatıp açınca görüyo.bisüre böle devam adebiliyorum ama bazen hiç açılmıyo o zamanda format atmak zorunda kalıyorum.buda geçici bi çözüm.birde sorunun 160 lık diskten kaynaklandığını düşünüyorum çünki;onu çıkardığım zaman böle bişi olmuyo.
    her şeyi denedim aklınıza gelip gelmicek herşeyi.ama artık uğraşamıcam.gönderiyom servise zaten 2. disk olarak kullanıyorum.
    1 yıldır kullanıyorum bu diski.öncekide aynı arıza nedeniyle servise gitmişti.benim tahminim,harddiski kullandıkça bad sectörler oluşuyo ve bu nedenle bi süre sonra böle kitlenmeler oluyo.bununda caresi servis..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 2 Nisan 2007; 20:34:41 >

• Sizde ki ürün Samsung SpinPoint P80 160 GB SATA (8 MB cache, 7200rpm) mı? Ben uzun süredir kullanıyorum, çok memnunum hiç sorun çıkmadı bende

Orjinalden alıntı: hatipoglu

Sizde ki ürün Samsung SpinPoint P80 160 GB SATA (8 MB cache, 7200rpm) mı? Ben uzun süredir kullanıyorum, çok memnunum hiç sorun çıkmadı bende

80 gb likte sorun yok.bende ondan memnunum.sorun 160 lık olanda.80 gb lik 3 yıllık olmasına rağmen tek başına sorun çıkarmıyo ama ikisini bağladığımda 160 lık kitleniyo.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.