Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim xs max 12.1.1 de bu yeni sürüme geçmelimiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok enteresan bir durum bende x tede var bu. Kilitleyince bir süre sonra kopuyor ekran açar açmaz bağlanıyor. İnşallah düzelir.
  • Ben bu olayın superonlinedan kaynaklandığını düşünüyorum. Ve 12.1.3de de devam ediyordu zaten bende. Cihaz 7 plus. Yukarıda @-tayfun- arkadaşın dediği gibi benim de tam tatile gidip döndüğüm bir dönemde başladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Wifi kopması internet sağlayıcı ile alakalı olamaz. En fazla alakalı olabilecğei şey kullanılan modemlerin çiplerinin frekans uyumu olur. Ki onunda genel olarak bakarsak standart olduğunu görürüz. Çok özel ürünler elbette var ancak öyle bir nokta bu sıkıntı için söz konusu değil.

Neden oluyor derseniz,

Cihazda donanımsal sıkıntı olmadığını varsayalım, cihazdaki yazılım cihaz xxxxxx koşullarında kablosuz bağlantıyı kessin şeklinde bir komut alıyor temel olarak. Tabi xxxx koşulları çok çeşitli olabilir. Yani birden çok parametrenin eşleşmesi ile oluyordur muhtemelen. Örnek; işlemci kullanımı %25 altında, batarya %50 altında, telefon ısısı 30 derece üzerinde ise wifi bağlantısını kes gibi....

Milyonlarca kod satırı yazılabilir if ve else adı verilen komutlarla. Bu nedenle zaten sorun kolay kolay çözülmüyor. Yani uzun süren denemeler yapılacakki nerede sıkıntı var bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Çok enteresan bir durum bende x tede var bu. Kilitleyince bir süre sonra kopuyor ekran açar açmaz bağlanıyor. İnşallah düzelir.
    Hocam 12.1 de sorun yoktu ondan sonraki güncellemede bozuldu.
  • Evet daha önce yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Ben bu olayın superonlinedan kaynaklandığını düşünüyorum. Ve 12.1.3de de devam ediyordu zaten bende. Cihaz 7 plus. Yukarıda @-tayfun- arkadaşın dediği gibi benim de tam tatile gidip döndüğüm bir dönemde başladı.
    Hocam diğer sayfalarda bazı arkadaşlar da bu sorun kendilerinde olduğunu belirtti lakin adsl olayını sormadım.Ben hatta donanımsal zannettim ki aslında herkezde varmış.Bakalım yeni betalarda geçicek mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Evet daha önce yoktu.
    Public beta 2 çıkarsa yarın bakalım denicem.Çok gıcık bir durum email bekliceksin ha geldi ha gelecek internet yok böyle bir saçma durum olabilirmi.Sonuçları burdan yazarım.Hadi bizim tlfnlar eskidi diyelim x de böyle saçmalık kabul edilemez..
  • Evet maalesef kötü bir durum lte yi açık bırakıyorum o yüzden evde.
  • gunaydin arkadaslar surum 12.2 beta 2 bu sekilde bir ekran var beta kullanicilarda bu sekilde durum varmi acaba

arkadaslar resim yuklenmedi kilit ekranda sarjda olmadigi halde %95 seklinde dolu yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngishan -- 5 Şubat 2019; 8:49:50 >
  • 12.1.3 Nasıl geçip sorun yaşayan varmı? Nette veri bağlantısının kesildiğine dair bişeyler okudum yurt dışında sorun olmuş.

• Amerika kullanıcılarında oluyor sanırım bu sorun.

• cngishan kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de böyle hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • c34 kullanıcısına yanıt
    sarj durumu icin always on yapmislar yani

• Bende kopuyor son 3 sürümdür başladı (İ7) Turkcell
    daha önce hiç böyle bişey yoktu

• genelde Amerika kullanıcıları herhalde ama bilemedim

• semih54gs kullanıcısına yanıt
    Sizde daha önceden 12.1.2 de de kopma oluyormuydu son üç sürüm dediğiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    drive yada google photos a yedekleyebilirsiniz.
    google photos orjinal boyutta drive(gmail) kapasiteniz kadar yedekleme yapar ücretsiz olarak.
    yada kendi düşürülmüş kapasitesinde sınırsız depolama yapar ücretsiz.
  • 12.1.1 ,12.1.2 ,12.1.3 bu sürümlerden önce hiç olmuyordu

• box uygulamasina bakin.
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.