Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde arkadaşlar bataryada psikolojik bir oyun var farkındamısınız? 5S %100 alıyorum elime 3 saat sonra %50, %60 civarında oluyor ama bana o 3 saat 1 gün gibi geliyor. Siz de yaşadınız mı böyle bir durum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pil kullanımıyla ilgili enteresan bişi yaşadım

Telefonu ilk güncelleriğimde şarjım %47 olarak açıktı

15 dk elimdeydi ve 15 dakika önce %47 yzıyordu ama açıklamalara baktım instagram 17 dakika diyor ?

15 dk açık bi telefon nasıl 17 dakika instagram açık kalsın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ios 12.0 da safarinin dokunmama rağmen tepki vermediği zamanlar oluyor böyle bişeyle karşılaşan oldu mu yeni güncellemelerle çözüldü mü merak ettim

• Arkadaşlar iphone 7 kullanıyorum ve ios 11.2.2 mevcut cihazdan memnunum bir problem yok fakat bazı uygulamalar ios 11.4 istiyor ve ben malum eski telefonları yavaşlatma olayı yüzünden hiç güncellememiştim. Şu anda güncelleme kalksam ios12 çıkıyor kısacası 11.2.2den 11.4e geçme imkanım var mı?
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    hayır yok malesef ama keşke olsaydı

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Peki sizce 12 nasıl geçmeli miyim
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    ben 12.0 kullanıyorum 6s te gayet güzel seri takılma yok kasma yok sadece yukarıda bahsettiğim safari sorunu var oda bana özel olabilir henüz kimse bişey söylemedi o konuda

• iphone 5s 11.4 surumu yuklu su an, sizce 12’ye guncelleyeyim mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: first9

iphone 5s 11.4 surumu yuklu su an, sizce 12’ye guncelleyeyim mi?
    Güncelle bence bir tık daha iyi gibi geldi bana 5s de iOS 12.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Güncelle bence bir tık daha iyi gibi geldi bana 5s de iOS 12.

Alıntıları Göster
    kendi kendime cevap verdim sandim, gozum direk profil resmine ilistigi icin 😂

• Iphone 7 plus ios 10.1.1 kullaniyorum hala. Son surume gecmelimiyim sizce?

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Gec tabiki 10 un final surumunde bile degilsin, bayaa eksik ve sorunluydu o surumlerde...

• Hafiza yetmiyor 32 gb kullaniyorum. Ios 12 ye gecince sistemin kapladigi hafiza daha mi artacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 17 Kasım 2018; 10:16:8 >
    8gb yaziyo sistem baktim simdi...

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    nerden bakıyoruz hocam bulamadım bunu benim telefonda.saklama alanı kısmında yazmıyor
    Saklama alani kısmımdan orda yaziyor 12 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 17 Kasım 2018; 11:4:16 >
  • iPhone 6s dfu modu ile temiz kurulum yaparak direk iOS 12.1 e geçtim . Şu an batarya konusunda hiç bir eksiği yok . Geçecek olanlara söylemek istedim . Direk 11 in üzerine güncellemiştim bataryayı içiyordu . İmzalar kapanmadan 11 e geri dönmüştüm . İki gün önce can sıkıntısından temiz kurulum ile geçtim telefon Harika durumda bilginiz olsun .

• Arkadaşlar cihaz şarj olurken şarj yüzdesi dolmak yerine düşen oldu mu? &12 dolu olarak görünüyor daha sonra &11 e düşüyor kablo orjinal geçen günlerde apple store tarafından değiştirildi cihazın bataryasıda &100 kapasite gariptir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

Bu mesaj silindi.
    Telefonu iTunes üzerinden geri yükle yapıp yeni bir iphone olarak kurmaktır temiz kurulum bunda ki amaç cihazda bulunan yazılımsal hataların giderilmesi😊

• Ios 10.1 kullaniyor telefon 7 plus. ios 12 ye gecmek istedim. Telefon uzerinden indir ve yukle diyorum. Biraz donuyor telefon sonra hic bir bildirim gelmeden donuyor. Bir defasinda parola istedi. Fakat yine indirmedi. Sorun ne acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 18 Kasım 2018; 8:42:40 >
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.