Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18546. sayfa)

373.562
Cevap
6.285
Favori
64.629.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Her köşe başı şarj istasyonu oldu resmen Adana’da ama gel gör ki dolu. Millette yarım saat doldurayım çıkayım yok bırakıyor gidiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Firefighter06 F kullanıcısına yanıt

Muhtemelen 2024'tür. Gerçi o şekilde bile çok uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 8 Temmuz 2025; 23:22:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qashqai designpack 1950
    Skypack 2140 pazarlıksız fiyat, Çekmeköy

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Atış serbest.

• ProfesörX kullanıcısına yanıt
    Tiguan 1.5 ama DQ381 kullanılıyor diyorlardı. Doğru değilmiymiş.

• powermoon kullanıcısına yanıt
    İstanbul da test etme şansımız var mı şu an ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Evet Tiguan öyle sanırım tayron da aynı şekilde ikisi de ıslak kavrama. Passatta DQ200 var

• Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    2270 çok iyi fiyatmış 2250 en düşük ikinci el fiyatı

Bunlar e power olanlar mı. Araçları hiç bilmiyorum

• buraxx06 B kullanıcısına yanıt

Bindim de sen Togg a bindin mi :) E serisinden iyi , tabii en son kasaya binmedim ama 2021 kasasından iyi , eqb den iyi  , Togg un iyi olmasının nedeni yeni marka , diğerleri gibi maliyet kaygısı en üst seviyede değil , ilerde marka oturunca Togg un da diğer markalar gibi önceliği maliyet olabilir ama şuan kesinlikle değil ,ayrıca mercedes dende epey çalışan tersine göç ile sırf Togg için gelmişti  

• alprklt A kullanıcısına yanıt

Golf içinde durum aynı kredi kullandirdiklarini soyledi

Beyaz 1900

Metalik 1930 dedi

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt

Zannımca doğuş oto ara ara belli modellerde kampanya yaparak stok eritecek. Bu fiyatlara alıcı bulmak zor. Geçen ay troctu, bu ay golf yada tiguan olabilir. İki modelinde satışları çok düştü, yıl sonu yine taigo ve tcross olacaktir

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

yıllardır üretim yapan dünyanın en çok satan elektriklisi üstelik en son modeli model Y juniperde, freni klitleyip frensiz şekilde kaç kişi ölümden döndü , hiç forum okumuyorsun galiba  

ben Mayıs 2024 den beri kullanıyorum 17binlere geldi çok şükür hiç yolda kalmadım ,ekranlarımda gitmiyor , tekrar yazayım Togg parça geliştirmeyi aktif yapıp yeni araçlara uyguladığı için yenilerde neredeyse sorun yok ,neredeyse diyorum kul yapısı olabilir , yazılım epey geliştirildi , 30 küsürbin aracın ADAS kamerası en son model ile değiştirildi , ADAS mükemmel çalışıyor kesintisiz 500 km ye yakın kullandı  

teslanın otonmu desteklemeyen ama otonom sürüş vaadi ile sattığı model y ler ne olacak hala birşey yapmadılar  

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Neden bana tesla ile kiyasladiniz :) ben teslayida begenmiyorumki . Oda bozuk araba arabanin ön gogsunu sorunlu dayiyorlar millete millette bu kronik zatem hepsinde var diyip kabulleniyor helal olsun teslaya ..Yiyorsa audi ww de sen yamuk konsol daya uretimden cikamaz o araci banttan indirmezler.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Yaa sen boşver araçlardan pek anlamıyorsun   , kapı altındaki plastiklerde kaliteli iyi incelememişsin , üstelik orada plastik kullandıkları için arkasını boş bırakmamışlar ,cam içi fitiller bile mercedes gibi kadife üstelik çift kat ,katlanır aynalar bile yalıtımlı contaya sahip ,davlumbaz kaplama kalınlıklarını da incele neden kaliteli dendiğini anlarsın

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Yılların üreticisinin son ürünü bile yolda kalıyor arızalar çıkarıyor ,kalite sorunları yaşıyor , o nedenle teslayı örnek verdim .

Togg daha 3.yaşında ama T10F gayet güzel gelecektir ,çünkü T10X bile son yazılımlarla epey yol katetti  

şu an mercedesin elektriklileri sorunlu ,eqb ler olmadı ,eqe ve eqs de öyle . Togg onlardan daha iyi ,olmaz diyorsun ama elektrikli işi kolay değil ,şarjda gördüğüm audinin de Q4 dü sanırım şarj hızı sürünüyordu demek ki onlarda başarısız olabiliyor ve satıyorlar

Mercedes mesela yeni CLA ile elektriklide zirveye oynamaya başlayacak gibi ,Togg gayet başarılı gidiyor  

• mvd23 M kullanıcısına yanıt

öyle olsun

• 2 temmuzda ec4x için full donanımlı 1450.000 fiyat vermişti can oto Ümraniye. Bugün 1550.000 fiyat verdiler. Aracı almadan döndüm.

• gurkan1985 G kullanıcısına yanıt

neden yapmışlar 1 haftada 100 bin tl zammı?

Hocam ben de günlerdir araştırıyorum fakat evde şarj olması gerekli. Voltla uygulamasını indirip hangi şarj istasyonunun kWde ne kadar ücreti olduğunu öğrenebilirsiniz. Genelde 180kW istasyonlarının fiyatı 14-15tl. Togg uzun menzil bataryası 88kW.

%10dan %80e şarj ettiğimizi düşünsek 61kW*15 924 TL yapıyor ve 450km menzil dersek km.de 2tl yakıyor deriz.

Evde ise yüksek tüketici ile kW ucreti 3tl. Yine %10dan %80e yani 61kw sarj etsek 183tl maliyet. 450km menzil gitsek yine 40 kuruslara geliyor maliyet.

Evde şarj durumunda baya ekonomik taşıtlara sahip olunabilir

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.