< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18502. sayfa)

-
-
www.media.stellantis.com
Stellantis Extends Special Coverage for 1.5 BlueHDi engines to 10 years or 150,000 miles and introduces retroactive reimbursement for previous issues for European Consumershttps://www.media.stellantis.com/uk-en/peugeot/press/stellantis-extends-special-coverage-for-1-5-bluehdi-engines-to-10-years-or-150-000-miles-and-introduces-retroactive-reimbursement-for-previous-issues-for-european-consumers
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cekmeköy Özön'ü bir arayın.
-
Hocam hangi bayiden aldınız fiyatı, ben opsiyonsuz haki yeşile renge 1400 fiyat aldım, tek fiyat.
-
Herkes Togg 1.4 milyon diyor ama gerçekte böyle bir fiyat yok. Teknoloji-konfor paketi ve 22kW şarj zorunlu opsiyon olduğu için sipariş verilebilen en ucuz T10X 1.505 Milyon TL.
Bu fiyat da mevcut piyasa şartlarında emsallerine göre çok iyi ama 1.4 değil maaesef.
-
Günü özeti: Ama Taigo çok iyi
-
-
Skoda fabia icin fiyat teklifi alan var midir? Ne kadara veriyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Austral için fiyat alan var mı? Austral , Tucson, Kuga arasinda kaldim. Tavsiyesi olan var mi.?
Ama kafamız nasıl güzel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E-308 ya da e-astra için fiyat alan var mı arkadaşlar?
Hocam bu uçak tek kişilik ayrıca menzili 300 km civarı. Ankara'dan İstanbul'a bile gidemez. Ayrıca bunun yolcu uçağı versiyonunu şu anki teknoloji ile yapmak mümkün değil çünkü bataryalar aşırı derecede ağır. Jet yakıtlı uçaklar 6.000-15.000 km menzilde iken aynı menzilde bir elektrikli uçak şu anki pil teknolojisi ile üretilmek istenseydi uçak kalkış yapacak gücü sağlayamazdı çünkü bataryalar uçağın kendi ağırlığından bile ağır olurdu. Ek olarak ileride katı hal batarya teknolojisinin gelişmesiyle arabaların menzilinin artmasını bekliyorum. Arabadan sonra kısa menzilli şehirlerarası uçak denemeleri de yapılacaktır. Henüz bu teknolojinin çok başındayız. Ar-ge çalışmaları devam ediyor.
-
Psa hayranları birazdan yazmaya başlar.
Sorun yok, yanlış haber, şu kadar km kullanıyorum hiç sorun yok, fabrika daha iyi yapmak için aksiyon alıyor …..
Bu 3'ü arasından f/p olarak en mantıklısı Tucson.
-
hayırlı olsun tüm kia ve hyundai suv grubu araçların ortak özelliklerini yazmışsınız
sadece şehir içi 12-13 litre yaktığını yazmamışsınız darıldım
ben sportage aracımı 2017 de sıfır aldığımda 2000 km de gidip lpg taktırmıştım
yoksa binilmez ev ocak batırır
-
skoda fabia premium icin fiyat alan var mi
Hahhah güldürdün, o verdiğin linkteki yazanlara, grafiklere hiç bakmadın değil mi
Envantere ne zaman araç yükleneceğini nasıl takip ediyoruz acaba ?
-
Teşekkürler, hemen yakıt tüketimimden de bahsedeyim; 180hp olan bir önceki kasa tüketimini inanın hiç tecrübe etmedim ama aracı almadan önce 10lt altında olmadığını defalarca okumuştum. Makyajlı kasalar yani aracımın 160hp gücünde , ufak bir kısma söz konusu. Tüketim 700 küsür km ortalaması şuan 9.4lt göstermekte. Eğer biliyorsanız Acıbadem de ikamet ediyorum, ofisim Pendik de. 27km ortalamam ki yoğun yer yer akıcı trafikte sabahları 7.1-7.4lt dönüşte ise 7.4-7.6lt. Bomboş trafiksiz olarak bir kere avrupa yakasına gidip geldim, eve döndüğümde 5.9lt idi. Şuan için yorum yapmam erken ama bana sorarsanız aracın trafiksiz tüketimi 7.0lt, çok çok yoğun trafikte ise maksimum 10lt derim. Ki sıfır aracın bir tık daha yüksek yaktığını düşünürsek 0.5lt daha geri çekilebilir ilerleyen zamanlarda. 10 lt üstüne çıkacağını da düşünmüyorum (en azından ilk etapta). Bu arada dikkat ettiğim birşey yok ama sakin kullanıcı olduğumu da belirteyim. Yılda ortalama 15bin km (oda memlekete gidersem) yapan biri olarak en başta 10-12lt yakar düşüncesindeydim fakat 1650kg ağırlığa göre şuan yakıtından memnunum. İlk mesajda olumsuzluklardan bahsederken yakıt benim için sorun teşkil etmediği için bahsetmemiştim : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 4 Temmuz 2025; 23:37:11 >
-
1.550
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X