Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yusuffefe , Tolsthor , flier_ Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 81 Misafir (17 Mobil) - 67 Masaüstü17 Mobil
5 sn
369.204
Cevap
6.256
Favori
63.900.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1248 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Indiyum gri aldım tek renk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • W00DPECKER kullanıcısına yanıt
    Hayır çözülmedi

• che_too C kullanıcısına yanıt

e308 1450

Akşam ki 4. Tesla hezimetimden sonra bugün almaya niyetli gibiyim.

Malum Aganın eline verildi tüm ötv-matrah güncelleme yetkisi.

Tesla'yı sonra ki parti alsam da zam yiyeceğini ve e308'in fırsat aracı olduğunu düşünüyorum....

• qzwxec kullanıcısına yanıt

Hiç üzme kendini :)

Ben 2023 de ilk LR teslim alan 50 kişiden birisiyim:)

Bu dediklerin de tam olsaydı alamazdın.

Ben de otomatik doldurma, her şey botlar, falan filan olmasına rağmen 4. dür alamıyorum.

• szryildirim S kullanıcısına yanıt
    Hocam sportage içlerinde kalite olarak en içime sinen araç oldu. Ancak o rakamlara çıkma niyetim yoktu ilk başta. Qashqaiye yoğunlaşmıştım. İki çocukla bagaj ve arka yaşam alanı yetersiz geldi, tucson içime sinmedi, güzel araç aslında ama test sürüşünde keyif alamadım araçtan. Aynı dct şanzıman olmasına rağmen sportage’ın sürüşü daha keyifli geldi. Cool paket alsam mı dedim ama almışken donanımlısını alalım dedik. Eğer iki çocuk olmasaydı qq alırdım herhalde. F/p olarak iyi bir araç bence.

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    Çin grubu almazsanız en güzel suvlar Kore grubunda . Fiyatları biraz tuzlu ama ben Tucson u hala özlüyorum . 2 çocukla QQ almamanız iyi olmuş bagaj hacmi yetersiz gelirdi. Hayırlı olsun

• Sungur16 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Tucson prime plus 180 bin tl daha ucuzdu, çok düşündüm çok arada kaldım ikisi arasında ama sportage ağır bastı. Hanım da sportage isteyince sportage aldık.

Herkesin dilediği gibi olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuatDoblo -- 19 Haziran 2025; 7:53:44 >
  • certac C kullanıcısına yanıt
    Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Çünkü yeni kanun açıklanırken "elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının menzil ve batarya kapasitesine göre belirlenmesi için Cumhurbaşkanına yetki verilmesi de öngörülüyor. Bu yetkiyle, araçların teknik özelliklerine göre farklı ÖTV oranları tespit edilebilecek." diye açıklama yapıldı. Sanki ayrıntılı bir çalışma yapıp üç belki de dört farklı barem belirleyecekler hissiyatı oluştu bende. Bir gecede çok şey değişecek gibi. 1.450 ye e308 hangi bayi acaba? 1.480 aşağısında bulamadım ben. Herşeye rağmen yine de uygun olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesla; araçların 6 ay/ 6000km süresince al-sat yapılmasına engel koymuş diyorlar.

SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025
    SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025x (formerly twitter)
    Tesla Maniac (@modelyturkiye) on X
    https://x.com/modelyturkiye/status/1935248340616163437

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt

Yok arkadaş doğru söylüyor. Tayron R-Line fiyatına;

2.0 280 HP-4X4-5.5sn 0-100-Venere deri döşeme-Harman Kardon ses sistemi-Brembo fren sistemi olan D Segment SUV aldı ama linçlendi burada!

• ksahinler K kullanıcısına yanıt
    quote:

ev'lerde ÖTV oranlarının menzil ve batarya kapasitesine göre belirlenmesi için Cumhurbaşkanına yetki verilmesi

%10'luk Tesla için imam minareye tırmanıyor... birazdan selayı okumaya başlayacak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auyarr A kullanıcısına yanıt
    Yok zaten onceki postumda da yazmıştım, oran 1.99 ama ilk taksit peşin 11 ay ödeme. Yani 350 cekiyorsaniz 350 nin 12 aylık faizini, 11 ayda 315bin gibi bir rakama oduyorsunuz. Reelde 3 kusurlerde çıkıyor yani ama yine de daha uygun ihtiyaç kredisi yok. Kredi kartı opsiyonu varsa yıllık yüzde 35 le daha az ödersiniz. Ama onun içinde kredi kartinda 500bin limitiniz olması gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ksahinler K kullanıcısına yanıt

Selamlar,

2-3 gün önce İzmit Çetaş e308'i 1450'den veriyordu.

• Firefighter06 F kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı şeyleri söylüyorum burada ama arkadaşlar heralde kumarı çok seviyorlar. Yani ben psa grubu bi daha alır mıyım ? Alırım ama çok uygun olursa alırım . atıyorum liste fiyatından 500 bin aşağıdır fiyat performans aracıdır. 2 sene kullanır satarım ancak bu kadar sorunlu bir araç grubuna bu fiyatlarda katılmam. O yüzden arkadaşlar sizden ricam alacağınız aracın kronik sorunlarını da iyi araştırın. Herkese iyi forumlar

• sneakersnack kullanıcısına yanıt
    Ben bu hesabı anlamadım nasıl yapıldığını ama dediğiniz gibi o dönemde de daha uygun araç veya ihtiyaç kredisi yoktu mecburen kabul ettik

• SiRDmG S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben soralı zaten 1 ay oldu o zaman kampanya da yoktu ben yazarken de guncel olmadıgını önceden sorduğumu belirttim ayrıca ellerindeki o fiyata son araçtı

• hermano H kullanıcısına yanıt

burada basit gibi görünen ama temelde ciddi bir sorun var.

6000km /6 ay kısıtı tebliğinde sorumluluk kimde ? bunu kim nasıl kontrol edecek ? üretici mi , şu anda hayır. Üreticinin üstüne vazife olmayan bir konuda araçla ilgili bir yaptırım uygulaması kabul edilemez.

Yok eğer bir sorumluluk varsa üreticide, bu durumda eşit olarak tüm marka/modellerde uygulanabilir bir sistem olmak zorunda..

bu iş nerden tutsan elinde kalır ve aslı varsa bu işin, Tesla için çok ciddi sorularım olur benim tercih noktasında. SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Ocak sonuna 230 e aldım , Cihan bey nisanda stelvio kampanyasını gösterdi, 230e 2400 e satıp misano mavisi tek kalan aracı aldım , Cihan bey kırmızısını aldı, hatta bize burada giydirdiler, ( bmv ye de aynısını yapmışlardı)
    ( stelvio grubumuz duruyor isteyen katılabilir whats up üzerinden merak edilenleri sorabilirler )
    Pazartesi stelvio yu verdim ev aldım, elimde sadece tusconum var , onunla alakalıda yazıyorum forumda aktif olarak,
    Sadece şunu belirtmek istedim, 230 e için elinizde patlayacak dediler sonra populer oldu şimdi istenilsede alınamıyor, kâr ile sattım, stelvio için dünya laf yedik ( jazz corolla muhabbetti gibi ) ihtiyacım oldu ve 2 günde sattım yine kâr ile ,
    Şansım yaver gitti , tusconu da satıp tekrar ancak ikinci el stelvio alırmıyım alırım, bu arada Cihan bey araca baya bakıyor , konusunu açsa keşke @cihanair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadohan -- 19 Haziran 2025; 9:7:43 >
  • E308 Selenyum Gri GT için bugün ödemeyi tamamlıyorum inşallah.

Alanlar için hayırlı olsun :)

Var mı "şunu yapsan iyi olur" dediğiniz araç teslim püf noktaları?

• İstanbul Deniz Otomotiv

Elektrikli 2008 Allure cam tavan + kablosuz şarj opsiyonlu 1.400.000 TL

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.