Şimdi Ara

....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCORPION07 -- 26 Mayıs 2018; 10:30:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok recuva degilde easeus-dr diye bir programla cogunu geri getirebildim, ancak yinede geri gelen mp3 ler .iso dosyaları filan calısmıyor maalesef, bozuk arsiv diyor... :)

Orijinalden alıntı: SCORPION07

yok recuva degilde easeus-dr diye bir programla cogunu geri getirebildim, ancak yinede geri gelen mp3 ler .iso dosyaları filan calısmıyor maalesef, bozuk arsiv diyor... :)
    Recuvanın full sürümünü netten araştırın oldukça işe yarayan bi program, isterseniz özelden link gönderirim birde full sürümünle deneyin.

• indirip denemistim onu pek begenmedim aslında ama full degildi, birde full deneyim, tesekkurler.

Orijinalden alıntı: SCORPION07

indirip denemistim onu pek begenmedim aslında ama full degildi, birde full deneyim, tesekkurler.
    Özel mesaj attım.

• "RecoverMyFiles" programı oldukça kullanışlı bir program. Harici hard disk, Usb flasdisk, dahili hard disk gibi aygıtlardan bir çok kere veri kurtardım ben bu porgram ile.

Tabi ki full sürümü gerekiyor. Diskin büyüklüğüne göre ve tarama seçeneklerine göre diski incelemesi uzun veya kısa sürebiliyor. Diski detaylı bir şekilde taratırsanız diskin boyutuna göre 4-5 saat gibi bir tarama işlemi sürüyor. Tarama işlemi bittikten sonra kurtarmak istediğiniz dosyaları seçiyorsunuz onları kurtarmak için seçtiğiniz dosyaların boyutuna göre 2-3 saat vs... sürebiliyor. Tarama ve kurtarma işlemleri uzun sürse de bence beklemeye değer. Diğer yazılımların bu kadar başarılı olduğunu görmedim.

Bazı durumlarda kurtardığınız dosyaların bazılarında formattan kaynaklı bozulmalar oluşmuş olabilir. Ona yapacak bir şey yok.

Kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: Maxpayne53

"RecoverMyFiles" programı oldukça kullanışlı bir program. Harici hard disk, Usb flasdisk, dahili hard disk gibi aygıtlardan bir çok kere veri kurtardım ben bu porgram ile.

Tabi ki full sürümü gerekiyor. Diskin büyüklüğüne göre ve tarama seçeneklerine göre diski incelemesi uzun veya kısa sürebiliyor. Diski detaylı bir şekilde taratırsanız diskin boyutuna göre 4-5 saat gibi bir tarama işlemi sürüyor. Tarama işlemi bittikten sonra kurtarmak istediğiniz dosyaları seçiyorsunuz onları kurtarmak için seçtiğiniz dosyaların boyutuna göre 2-3 saat vs... sürebiliyor. Tarama ve kurtarma işlemleri uzun sürse de bence beklemeye değer. Diğer yazılımların bu kadar başarılı olduğunu görmedim.

Bazı durumlarda kurtardığınız dosyaların bazılarında formattan kaynaklı bozulmalar oluşmuş olabilir. Ona yapacak bir şey yok.

Kolay gelsin.
    Şu recovery files programı telefonun dahili hafızasından kurtarma yapıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 12 Mayıs 2018; 23:49:41 >

• bynoname kullanıcısına yanıt
    Çoğu telefonun kendi hafızaları korunmakta olduğu için pek mümkün olduğunu sanmıyorum. Program ile telefonu taratma yapamıyorsunuz hafızası gözükmüyor. Gözükse de tam olarak gözükmüyor.

Bazı klasörlerin içinde atıyorum 4-5 gb veri olsa bile klasöre sağ tıklayıp özelliklerine baktığınızda 0 bayt yazdığını görüyorsunuz.

Velhasıl korumalı hafızayı program düzgün tarayamıyor.

Kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: Maxpayne53

Çoğu telefonun kendi hafızaları korunmakta olduğu için pek mümkün olduğunu sanmıyorum. Program ile telefonu taratma yapamıyorsunuz hafızası gözükmüyor. Gözükse de tam olarak gözükmüyor.

Bazı klasörlerin içinde atıyorum 4-5 gb veri olsa bile klasöre sağ tıklayıp özelliklerine baktığınızda 0 bayt yazdığını görüyorsunuz.

Velhasıl korumalı hafızayı program düzgün tarayamıyor.

Kolay gelsin.
    Anladım teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.