< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 12 Şubat 2019; 1:18:30 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 12 Şubat 2019; 1:18:30 > |
|
Amd Athlon XP 3000 Box 64 Bit Soket 939 Venice - Asus A8N5X NF4 DDR SES+GLAN+SATA 16X 939p -512 Mb Ddr-400 Kingston - Ewer Power 400 watt Kasa - Asus EN 6200TC 512 / TD 256M/A PCI-E -Samsung 200 Gb 7200rpm 8 Cache SATA2 - 17" Samsung 740N LCD Siyah - Lg DVD-RW 4163B Siyah 16X - A4 Tech Q PS/2 multimedia klavye - A4 Tech PS/2 Optik Desingner Mouse - Zoom X4 5551 Modem - Standart Speaker
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
3 yıldır Turknet deyim. Fakat bu firma VAE'den yapa'ya geçiş yapmış. Şimdide başka bir yere taşımaya kalkınca sorun oldu. Turknet abonelik uzun vadede pişmanlıktır. |
|
Ben de Turk.net içi YAPA / VAE geçiş ile ilgili benzer bir durum yaşıyorum. Turk.net te kalarak ya numaram değişerek VAE ye geçirilebiliyorum yada olmuyorsa mevcut numarım kaybetmeden başka ISP ye geçmeye çalışacağım. Ancak belirtttiğiniz gibi Turk.Net YAPA kaynaklı bir kısıtlama varsa, bu durumda her türlü mevcut 30 yılık numaram iptal olacak hatta başka ISP ye geçiş bile yapılamayacak demektir. Bu da kabul edileblir gibi değil ! |
|
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
|
"Devre numarası ve hizmet numarası genellikle aynı şeyi ifade eder ve TurkNet'te online işlemler sayfasında bu iki terim birbirinin yerine kullanılmaktadır. Devre numarası, 88 ile başlayan ve internet hizmetinin teknik kimliğini belirten numaradır. TurkNet online işlemler sayfasındaki "Teknik Bilgiler" bölümünde devre numarası olarak görülen bu 88... ile başlayan numara, aslında hizmet numaranızdır. Yani devre numarası, teknik adıyla internet hizmet numarasıdır ve aynı numaradır. Bu numara genellikle diğer internet sağlayıcılarına geçişte de kullanılır." kaynak: forum.turk |
|
|