Şimdi Ara

Lisansı olmayan bir dövüşçü kavga edebiliyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 12 Nisan 2018; 8:36:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu dövüş sporlarını öğrenip, lisans almayanlar kavga edince ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Göle

Şu dövüş sporlarını öğrenip, lisans almayanlar kavga edince ne oluyor?
    kulağını çekip ağzına biber sürüyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

kulağını çekip ağzına biber sürüyolar

Alıntıları Göster
    ?

• quote:

Şu dövüş sporlarını öğrenip, lisans almayanlar kavga edince ne oluyor?
    Normalde lisansın varsa karşındaki serserilere gösteriyorsun. Bakin benim lisansım var.Ağzınızı yüzünüzü mickerim diyorsun. Onlar da geri çekiliyor. Eğer lisansın var ama göstermeden adamları yada bayanları dövdün ; ceza alıyorsun. Eğer lisansın yoksa sporcu değilsin demektir ve normal prosedür uygulanır. Seni döverler hastanede polise ifade verirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanmodoff -- 12 Nisan 2018; 9:11:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insanmodoff

Normalde lisansın varsa karşındaki serserilere gösteriyorsun. Bakin benim lisansım var.Ağzınızı yüzünüzü mickerim diyorsun. Onlar da geri çekiliyor. Eğer lisansın var ama göstermeden adamları yada bayanları dövdün ; ceza alıyorsun. Eğer lisansın yoksa sporcu değilsin demektir ve normal prosedür uygulanır. Seni döverler hastanede polise ifade verirsin :)

Alıntıları Göster
    Niye döverler? Lisansının olmaması dövüşmeyi bilmediği anlamına mı geliyor kişinin? Kişi belki istemiyor lisans almak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 12 Nisan 2018; 9:14:6 >

• offf başlığa bak içeriğe bak. senin beni utançtan kıpkırmızı yapmaya ne hakkın var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir şey olmuyor 3 yıldır amatör olarak boks ile uğraştım

• hangi spor salonuna gittiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skuderya

hangi spor salonuna gittiniz?
    Birlik Spor Akademisi
  • hatırladım seni loser zamanlarında gitmiştin dimi :DDd
  • quote:

hatırladım seni loser zamanlarında gitmiştin dimi :DDd
    lise çağımda sürekli dayak yiyip duruyordum, sonra 5 arkadaş boksa başladık. 3'ü birkaç ayda bıraktı. diğeri ile 3-4 sene devam ettik. geçen sene haziran'da bıraktım. tekrar başlayacağım yakında.
  • o zaman gencoya selam
  • quote:

o zaman gencoya selam
    şuan ingiltere'de görürsem söylerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

lise çağımda sürekli dayak yiyip duruyordum, sonra 5 arkadaş boksa başladık. 3'ü birkaç ayda bıraktı. diğeri ile 3-4 sene devam ettik. geçen sene haziran'da bıraktım. tekrar başlayacağım yakında.

Alıntıları Göster
    Ne kadar sürede kendimi savunmayı öğrenirim?

Kavgada en büyük sıkıntı, karşı tarafın kesici alet kullanması. Adam bıçağı çıkardı mı boks bir işe yaramaz

• quote:

Ne kadar sürede kendimi savunmayı öğrenirim?

Kavgada en büyük sıkıntı, karşı tarafın kesici alet kullanması. Adam bıçağı çıkardı mı boks bir işe yaramaz

Alıntıları Göster
    ilk 6 ayda bir şeyleri kapmaya başlamıştım. şuan, dövüş sporları ile uzun süre uğraşmayan birinden dayak yiyeceğimi sanmıyorum.
  • Göle G kullanıcısına yanıt
    Her türü aletle veya alete karşı dövüşmek istiyorsan uzak dövüş sanatlarına yönelmeni öneririm. Wushu işini görür. 2 ay gidip bırakacaksan hiç başlamanı önermem. Çok fazla pozisyon ve hareket var. Mesela bir keko sana bıçakla hamle yaptığı zaman teorik olarak ne yapacağını öğretiyorlar ama bunu bir refleks haline getirebilmek için 2 aydan çok daha fazla pratik yapmak gerekiyor. O yüzden yüzeysel olarak öğrenirim, kavgada 2-3 yumruk sallarım diyorsan boks, kick boks veya muay thai dövüş sanatlarını öneririm. Kısa sürede maksimum verimi alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Her türü aletle veya alete karşı dövüşmek istiyorsan uzak dövüş sanatlarına yönelmeni öneririm. Wushu işini görür. 2 ay gidip bırakacaksan hiç başlamanı önermem. Çok fazla pozisyon ve hareket var. Mesela bir keko sana bıçakla hamle yaptığı zaman teorik olarak ne yapacağını öğretiyorlar ama bunu bir refleks haline getirebilmek için 2 aydan çok daha fazla pratik yapmak gerekiyor. O yüzden yüzeysel olarak öğrenirim, kavgada 2-3 yumruk sallarım diyorsan boks, kick boks veya muay thai dövüş sanatlarını öneririm. Kısa sürede maksimum verimi alabilirsin
    Muah tai mı Kick box mu? İkisi arasında seçim yapamıyorum.

• Göle G kullanıcısına yanıt
    İkisi birbirine çok yakın, ikisini ortak öğreten bir çok spor salonu var ki ben de ortak öğrenmiştim
  • Gözle görülür hasar verme. Ağız burun kırma karaciğer veya bacağa vur sıkıntı olmaz. Ben dövüşçüyüm nereye vurduğumu biliyorum dersin yırtarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.