< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (365. sayfa)

-
-
Mb'ları günlüğe çevirmeleri çok kötü olmuş taraftar paketlerde takımın attığı gol başına haftalık 200 mb veriyordu umarım onuda günlük yapmamışlardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence yine iyi, fiyat ayni kalacaksa. kazanilan mb ları gün gün yükleriz yine 1 hafta yeter. sampiyon + bordo paket adama internet ve konusma icin yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 13 Nisan 2022; 10:12:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell'den gelen cevaba göre Her gol 100 mb. sayfasında kurallar değiştirilmiş. Hediyeler günlük olarak verilecek.
Alıntı
metni:Turkcell Katma Değerli Hizmetler/GollerCepte/Kampanya/Internet Hediyesi Talepleri Online İşlemler Merhaba, tüm talepleriniz hassasiyetle değerlendirilmektedir. 11.04.2022 tarihi itibarıyla paket kullanım süresi (günlük 100 MB şeklinde) güncellenmiştir. Bu kapsamda tarafınıza gönderilen SMS'teki bilgi doğrudur. Turkcell kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Bu konu hakkında üzülerek farklı bir bilgi veremiyorum. İyi günler dilerim. www.turkcell.com.tr
Her Gol 100 MBhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/her-gol-100-mb?place=autocomplete&qt=her+gol+100+mb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 13 Nisan 2022; 11:54:59 >
-
Haftalık kazanırsınız diyor hocam baktık.simdi. Bursaspor attığı gol.basina haftalık 200 mb yazıyor
Umarım dediğiniz gibidir, yeni değiştiği için güncellenmemiş olabilir. Bu hafta sonu anlayacağız.
Ücretsiz tek haklı taraftar oynadigimizda her gol 200 MB haftalık veriyormu. Yoksa paket alanlarami bu geçerli.bilen varsa yazarsanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell kalitesi,bari 3-5mb internetle uğraştırıyorsun aylık yap. Hadi bilemedin haftalık iyi hoş ama neden günlük yapıyorsun. Kısaca rezillik.
-
yaşayıp görecez
-
Bu değişikliğin asıl amacı bu. Kazanılan interneti kullandırmamak. Kullanmak için gün gün girip yükleme yapmak, takip etmek gerekiyor. Bu bildiğin şark kurnazlığı, nitelikli tokatcılık.. Benim için de goller cepte serüveni bitti.
Goller cepte benim içinde bir anlamı kalmadı artık bordo paketin bitimiyle beraber noktayı koyuyorum.
Yaaniden aylik 1gb internet nasil alınıyor benim daha puanlarımı bile vermiyor o kadar kullanmama rağmen bu turkcell iyice kisti camura yatmaya başladı 😡
Sms ile alınıyordu alinmiyor mu onuda mi kısıtladılar 😯
Bordo paket galibiyete verilen x200mb haklarda mi günlüğe döndü hocam bu anlamda mi bitti diyorsun?
Yani o detayı pek bilmiyorum eğlence amaçlı alıyordum paketi ama bu haliyle pek alınır durmuyor bakalım ama şu var fiyatta bu halinde kaldığını düşünürsek hala uygun 9 liraya 1 bisküvi alıyorsun artık
Nasil ya?
Yaani indir kullanmaya başladiğin an mesaj gelmesi lazim aylik 1 gb hediye diye.her ay yenilencek diye mesaj gelmesi lazim.gelmezse turkcell'e instagramdan veya twitter'dan yaz😉
Paket satin alanlarin elinden patladi galiba ahahahahahhaa😂😂😂😂😂
Ulan aylik 6-7gb neyinize yetmez?tiktok mu kullaniyosunuz be birader😂😂😂😂😂
6 7 gb nerden geliyor ki ana paketler mi 😕valla ben bu faturasizda paycell 1gb 2gb alip haftalik tek hak gc oynuyordum 500mb da o gelse idare ediyorduk surda sorsak en az kullanim bendedir tabi bunu da 2g hizinda sadece dh kullanarak öyle story youtube vs icin salla kazan bip yildizi olursa anca
Arada da ailemin kullandigi faturalilari paylasima açıyorum ama wifisiz gercekten rezillik oluyormuş 2006-2018 12 senelik ev interneti kullanıcısı olarak 3 4 senedir sabit konumda olmayinca baglatmadim çile cektik resmen 😕
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X