Şimdi Ara

Donanım uyuşmazlığı (yardımlarınızı bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus p5800vm anakartım ve p43.0 2m 800mhz işlemcim var.ayrıca ram 512 ddr400 cl3.
    Seagate 120 gb 7200.9 rpm lik hardiskim var.

Sorunum şu:Sistemim bütün programlarımı .exe lerimi bozuyor.Ne kadar format çektiysemde düzelmedi.Sürekli cmd ekranı çıkıyor.(program çalıştıracağımda).

Bilgisayarın Ram ı belki uyumsuzdur deyip yenisini aldım fayda olmadı.Belki psu da sorun vardır dedim onuda değiştirdim yine çare yok.Artık ne yapacağımı bilmiyorum.Tahminimce sorun hdd de.Sizce ne yapmalıyım.Gerçekten insanı delirten bir durum bu.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler şimdiden...

Amd X2 4200.Twinmos 2048 Mb dual ram.Seagate 500Gb sataII NCQ.Philips 190x6/fb Lcd.Plextor sata Dvdrw.Thermaltake w023 560watt psu.Thermaltake BlueOrb cpu fan.Creative DDTS100 ses kartı.Hp scanjet 1200 wifi yazıcı.
  • Bence o uyumsuzluktan değil bir virusten kaynaklanıyor olabilir(bazı virüsler format atınca bile silinemiyor).Donanımda bir problem olsa açtığın program çalışsa bile takılmalar reset atmalar olabilirdi vs...
    Korkma koç yetişir semadan yeterki sen ismail yürekli ol...
  • aynı sorun bende de vardı ve varda.Üşendim dormat atmaya ve nod32 kurdum sadece ati catalit de cmd ekranı çıkıyor.yapman gereken nod32 yi kur @fatih_hardware dediği gibi sonra tüm diskini tarat.Yada tüm diski biçimlendir sistemi yeniden kur hdd yi temizle derim.Ama nod32 ile taratıncada exe dosyaların gidecek haberin olsun
    ABD;sömürge,ezilenhalklar,saldırganlık,devlet terörü demektir.ABD, savaş demektir. Atom bombası, nükleer silah, katliam demektir.ABD;Lozan'a atılmayan imza, Sevr'i unutmayan,unutturmayan sinsi hafıza demektir.ABD;"Yeşil Kuşak","Ilımlı İslam", BOP, BİP,BM, NATO,IMF demektir.ABD; Pentagon,CIA ve uzantıları,kirli sermaye,Ermeni diasporası,Yahudi lobisi,loca,Soros, iç karışıklık, satın alınma, psikolojik harp demektir.ABD;İsrail, MOSSAD demektir.ABD;Muavenet'e atılan füze,Paşa'nın uçağına uzanan eldir. ABD; pkk bürosu,pkk kampı,pkk mayını, pkk silahı demektir.ABD;Kandilli dağı demektir.ABD; Türkmen'e atılan bomba, Türkmen kızına yapılan tecavüz, silinen kırmızı çizgi,başa geçirilen çuval,kürt bölücüye uzanan dostça el,"Sayın Başkan(!)" diyen dildir
  • Arkadaşlar birazdan deneyecem tavsiyelerinizi fakat benim bilgisayara format çekiyorum ve windows yüklenirken "ayğıtlar yükleniyor" bölümünden itibaren sürekli ekran kararıyor.Ve bu gün Harddsikimi incelediğimde sata2 olduğunu gördüm(yeni farkettim)Ama Anakartım sata 1 destekli.Herhalde o yüzden oluyor hatta kesin bile diyebilirim .Çünkü;kardeşimin bilgisayarına taktım hdd yi windows kurarken aynı sorunu yine verdi.Sorun Hdd de sanıyorum.Teşekkürler...
  • SATA2 diskleri SATA2 desteklemeyen bir anakarta takmadan önce HDD üzerinde bir jumper ile ayar yapılıyordu (en azından Samsung'da böyle). Bir de emin olmak açısından HDD üzerinde HDTune ile bi yüzey taraması yapın bence.
    Ana Bilgisayar: AOpen ES55C ATX Kasa (modifiye) | Enermax Infiniti 720W PSU | Asus A8N32 SLI Deluxe MBD | AMD Opteron 170 Dual Core @ 2860 MHz | Alphacool Liquid Metal / Arctic Silver 5 | Thermaltake Big Typhoon HSF | 2x1 GB Mushkin XP4000 Redline DDR520 3-3-2-5-1T | Palit 8600GT Sonic 256 MB GDDR3 @ 716 / 1734 MHz | Creative SB Audigy 7.1 | USR 5417 | 3 x 320GB Seagate ST3320620 7200.10 SATA2 HDD 16 MB Cache 7200 rpm Soft-RAID0 | Samsung WriteMaster SATA DVDRW 18x | LG IDE DVDRW 4167B 16x | 19" Samsung SyncMaster 997MB 1600x1200 @ 75Hz | US Robotics 9105 ADSL Router | A4Tech X750F Mouse Lazer 2500 dpi | A4Tech X7 G600 Klavye | Logitech X540 5.1
    Download Bilgisayarı: ATX Kasa | Asus TUV4X | Celeron 1300 | GF4 MX440 128MB | 896 MB SDRAM | 80 GB Samsung PATA HDD | A4Tech Klavye - Mouse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.