Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.059
Cevap
248
Favori
327.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • param kart boyner %10 iade kampanyası yeni mi? nisan sonunda biter mi acaba?
  • abalbil kullanıcısına yanıt
    Hocam başvuru yoluyla gönderilen isimli kartlar hesaba tanımlı mı geliyor acaba, yoksa gelince siz mi tanımlıyor sunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazoz

Hocam başvuru yoluyla gönderilen isimli kartlar hesaba tanımlı mı geliyor acaba, yoksa gelince siz mi tanımlıyor sunuz?
    Hesaba tanımlı geliyor. Kart gelince sms atarak şifre oluşturuyorsun ve kullanmaya hazır.

Param'daki avantajlar uzun süredir var yani aylık kampanya gibi değil. Fakat dikkat edin bazı firmalarda online geçerli olmayabiliyor.

Enpara'yı bilmemde paramda kafasına göre blokeye alabiliyor. Benim daha önce aldı aşırı tl yüklüyorum diye sonradan tek tek kartları doğruladım açtılar. Şimdide bıraktım yoğunluğu kampanyadan kampanyaya anca kullanıyorum. Birde opet anahtarlık aldım %3 arabadan inmeden benzin alıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abalbil -- 24 Nisan 2020; 23:48:5 >
  • abalbil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için.

• Sms gelmiyor uyelik icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şuradaki tabloya bakıyorum fakat emin olmak için soruyorum param hesabımdaki parayı bankama çektiğimde işlem başına 4tl+ komisyon mu alıyor ?
    param.com.tr
    Param™ | Türkiye'nin Elektronik Parası
    https://param.com.tr/Ucretler-ve-Limitler.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 30 Nisan 2020; 15:52:13 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Çekebilirseni tabi 😊

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Anlamadım açıkca yazarmisin

Çektirmiyor ben çekemedim. İbana atamadım paramı ancak harcama yaparak alabildim bloke koyuyormuş paraya 45 gün sanırım

Hocam neymiş de kart kişiselleştirme yapmamız gerekiyormuş transferler için, gidip sözleşmeyi çıkarttırıp ıslak imzayla imzalayıp onu taratıp parama maille gönderecekmişiz bundan saçma bi sistem yok bu devirde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wednesdaypro -- 2 Mayıs 2020; 4:5:30 >
  • wednesdaypro kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı ozmn ya bende papara var bu prosüdürleride yapmadım ama bynodan çekim yaparken %2 kesiyor bakayım dedim

• Elimde fiziki param kart var. Dun kredi kartıyla parama TL yukledim. Bu parayı 45 gün boyunca cekemiyor muyum simdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Evet çektirmiyor hocam harcama yapabilirsiniz. Neden çekilmiyor onuda çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: lider06

Evet çektirmiyor hocam harcama yapabilirsiniz. Neden çekilmiyor onuda çözemedim
    kesintili olarakta mı çektirmiyor?
  • Arkadaşlar n11den isimsiz kart alıp hesaba ekleyince aynı hesaptaki komisyonsuz para yükleme limiti her bir param kart için 400+400+400... şeklinde devam ettiğini okumuştum sanki.
    Aydınlatır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tywinlannister

Arkadaşlar n11den isimsiz kart alıp hesaba ekleyince aynı hesaptaki komisyonsuz para yükleme limiti her bir param kart için 400+400+400... şeklinde devam ettiğini okumuştum sanki.
    Aydınlatır mısınız?
    1 hesaba 1 kart ekleniyor abii yeni hesap yeni kart yeni kişi gerekir

• Arkadaşlar kredi kartı ile yüklenen bakiye banka hesabına gönderilebiliyor değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dosya16

Arkadaşlar kredi kartı ile yüklenen bakiye banka hesabına gönderilebiliyor değil mi
    45 gün sonra çektiriyor.

• teşekkürler hocam

• arkadaslar bir şey soracağim parama kredi kartı ile eklediğim parayı fiziki kartım olmadan hiç bir şekilde harcayamiyorum ve anladığım kadarıyla 45 gün sonra hesba havale ediyorum değilmi

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.