< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (118. sayfa)

-
-
Kartı seçip 5 saniye bekleyince puanı gösteriyor. Puanı seçip puandan çekiyorsunuz. Hangi kartı denediniz? Kredi kartı olmalı, banka kartı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halk denedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka kart varsa onunla deneyip nasıl olduğunu görün. Kartı seçip 5 saniye bekleyince puan görünüyor. Halkbank’ı bilmiyorum ama diğer kartlarda oluyor.
ben iyzicoya yükleyip hepsipaye atıyordum, ordan da ibana çekiyordum.
Ayrıca kendine ait kredi kartı olma zorunluluğu var param da öyle bir zorunluluk yok
Benim bildiğim Maximum, World, Bonus ve CardFinans kartların puanları yüklenebiliyor. Ziraat dahil olabilir tam hatırlamıyorum.
-
Param canlı desteğe yazdım worldcard yapı kredi hariç hepsinden yükeleyebiliyorsunuz dediler aldığınız hatayı tarafımıza mail atın dediler
iyzico'yu söyledim ben Param benim bir kere karttan çekti bir daha kullanmadım. Mobilden işlem yapıyorsanız internet şubeden yapmak çözüm olabiliyor ya da tam tersi ben o zaman o şekilde çözmüştüm.
-
Iyzico’da mı denedin?
İyzico pek işime yaramaz çünkü kendi kredi kartı zorunluluğu var
Vakıfbank puanımı görmüyor ama paraf puanda sıkıntı olmadı.
Vakıf ve garanti puan yüklenmiyor halen. Çözebilen var mı
Puan yüklemede uygulamada sorun oluyor. Web sitesinden yüklemeyi deneyin.
-
Deniz puanları için bir yer önerir misiniz, Param yüklemiyor kaç gündür.
-
Kredi kartı ise Iyzico ile çekebilirsin.
-
Deniz'in banka kartlarında Bonus yok bildiğim kadarıyla.
-
Kredi kartındaki bonusu banka kartından harcayabiliyoruz diye hatırlıyorum. Ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. Tabii, banka kartlarına bonus kampanyası ben de görmedim. Tek tük bir iki tane kampanya çıkıyordu galiba ama.
-
Eskilerde vardı yenilerde artık yok hiçbir özelliği yok yeni banka kartlarınınquote:
Orijinalden alıntı: metin0Deniz'in banka kartlarında Bonus yok bildiğim kadarıyla.
Siz deyince hatırladım 5-6 sene önceleri abimde deniz paracard bonus vardı. Artık insanları kredi kartına yönlendirmek için kaldırmış olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin0 -- 6 Ocak 2023; 16:19:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X