Şimdi Ara

Türk telekom volte sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazınim iphone 8+ ve volteyi destekliyor. Ama aktifleştirmeye kalktığımda desteklemediği yönünde uyarı alıyorum ve gariptir ki uygulama telefonumu ip 7 olarak görüyor. Müşteri hizmetleride hattını başka telefona tak bişeyler yap falan dedi. Saçma geldi zaten anlamadımda. Bunu nasıl çözebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitality5 -- 12 Kasım 2017; 10:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında Vodafone da iphone 7 leri tanımıyordu ve cihazınız 4G uyumlu değil diyordu :)
    Volte olayına gelince LTE yi ses ve veri olarak seçtiğimizde VOLTEde aktif olmuş olmuyor mu?
  • olması gerekiyor ama operatördende açmak gerekiyor. cihazdan açtım ama operatör şzin vermeyince kullanılmıyor işte

• vitality5 V kullanıcısına yanıt
    Kullanılıp kullanılmadığını neye göre söylüyorsun? Telefonda VoLTE ibaresi görmeyi umuyorsan öyle bir şey yok. 4G'yi ses ve veri olarak ayarlayınca Birini aradığında sende çağrı sesi duyulmadan karşı tarafın telefonu çalıyor mesela. Hatta adamın elindeyse o an telefon hiç çalma sesi gelmeden direk açıyor telefonu. Ben başkada aman aman bi fark görmedim.
  • geç turkcell e hocam kafan rahat eder bende daha önce tt kullanıyordum

• Volte yazıp 5555 e gönderirsen volte aktif olur.

• Sorun halen devam ediyormu?benimde cihazım iphone x ve uygulama 7 olarak görüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom 4.5G sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sim kartını farklı telefona takınca operatöre mesaj yollaması gerekiyor oda operatöre ulaşmadığı için hala telefonu eski model olarak görüyor

sim kartı başka telefona takın sonra 8 e takın düzelir

bende de oldu önce 7610 a taktım sonra 7 ye taktım volte kullanabiliyorum
  • Türk telekom volte sorunu cihaz 7-128 gb neden 6s yaziyo anlamadim:)

• telekom işte benim 8 plus ı 7 olarak görüyor. Neyseki kurtuldum telekomdan. Herşeyi sorunlu.

• Valla Bende Açamıyorum Cihazınız Desteklememektedir Diyor. Cihaz iPhone X
  • Müşteri Hizmetlerini Aradım Adınıza Volte İle İlgili Teknik Destek Servisine Başvuru Yaptık Felan Dedi En Kısa Sürede Tarafınıza Dönüş Yapılacak Dedi. Bekliyorum :)
  • An İtibari İle Etkinleştirildi VoLTE. Müşteri Hizmetlerini Arayın Hemen Çözüyolar.
  • sim kartı yeni telefona takınca operatöre sms yolluyor bunu yollayamadığı için telefonunun eski tel olarak görünüyor
  • Bu ayarlar menüsü neyin altında arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de etkinleştiremiyorum. Cihazı da doğru tanıyor ama volte desteği yok diyor.

• Ben de bugün denedim sms attım daha önce sadece faturalı hatlara sunuluyordu bu hizmet sms kayıt alındı yazdı ardından volte aktif mesajı geldi fakat telefon ayarlarından volte yi aktif etmeme rağmen şebeke sembolü gelmedi tam bir fiyasko

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.