Şimdi Ara

Script kullanmadan resim galerisi yapmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir tane tam istediğim gibi örnek buldum. Ama script var. Benim istediğim şekil ise şöyle üzerine gelince zoomlanmasını ve zoomlanmış halini yanında göstermesini istiyorum üzerine tıklayıncada lightbox şeklinde açılmasını istiyorum daha büyük olarak.
    https://jsfiddle.net/d7g4y4p6/

Yukarıdaki linkte de canlı olarak örneği var. Ama dediğim gibi script var. Burada çok güzel bir örnek var. Birde bunun tam aynısı olursa iyi olur.

Yardımınıza ihtiyacım var.

• Eğer hala çözüm arıyorsanız size profesyonel olarak yardımcı olabilirim. Dilerseniz PM atabilir veyahttp://www.webiusdigital.com sitesinden de çalışmalarımıza bakabilirsiniz.
  • Daha önce sana bu örneği göstermiştim sanırım.

Kodlarda ki sıkıntı nerde ? Yapamadığın yer neresi, denedin mi hiç ?

Yani bir dene kodları istersen.

Yinede kısaca bahsedeyim.

3 çeşit kod görüyorsun orda: HTML - javascript - css

HTML kodları html dosyanın içine ekleyeceksin. css dosyalarınıda css dosyana. javascript kodlarını ise <script></script> tagları içerisine yine html dosyana yazacaksın. Sonra bu .js dosyasını HTML sayfana ekleyeceksin.

Tabi resim yollarınıda düzenlemeyi unutma. Sonra çalışıyor mu çalışmı yor mu bakarız.

Düzenleme : js kodları için ayrı dosya oluşturup eklemek yerine html dosyası içerisine <script></script> tagları içerisine yazmak gerek. Bunu ekledim. Ayrıca diğer js ve css in internetten doğru biçimde çekilememesi riskine karşın indirip eklersen daha garanti olur.

Yalnız fancybox 3 ve sonrası sürümün ticare kullanım için ücretli olduğunu hatırlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 6 Kasım 2017; 17:23:13 >

• Denedim. Çalışıyor.

.js dosyalarını link ile eklemek yerine indirip eklersen daha sağlıklı olur. Ve orada görünün javascript kodlarını html sayfasının içine eklersen. Ben öyle yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Denedim. Çalışıyor.

.js dosyalarını link ile eklemek yerine indirip eklersen daha sağlıklı olur. Ve orada görünün javascript kodlarını html sayfasının içine eklersen. Ben öyle yaptım.

Marhaba,

Çalışmasında bir sorun yok. Ben farklı kişilerin kodlarını kullanmak istemiyorum yani xternals scripts kullanmak istemiyorum. Extenal scripts kullanmadan yapabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: webandyazilimprofesor

quote:

Denedim. Çalışıyor.

Marhaba,

Çalışmasında bir sorun yok. Ben farklı kişilerin kodlarını kullanmak istemiyorum yani xternals scripts kullanmak istemiyorum. Extenal scripts kullanmadan yapabilir miyim?

Harici kullanmak istemezsen kendin yazarsın. Javada şunu-bunu yapma şeklinde youtube da veya diğer sitelerde bilgi bulursan bunlardan örnek alarak yaparsın.
  • quote:

quote:

quote:

Denedim. Çalışıyor.

Marhaba,

Harici kullanmak istemezsen kendin yazarsın. Javada şunu-bunu yapma şeklinde youtube da veya diğer sitelerde bilgi bulursan bunlardan örnek alarak yaparsın.

link yada örnek verirseniz çok iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Denedim. Çalışıyor.

Marhaba,

link yada örnek verirseniz çok iyi olur.

En basitinden o javascript dosyalarını inceleyebilirsin. Arkasından javascript ile zoom yapma vb. aramlar yapabilirsin. javascript örnekleri yada jquery örnekleri diyerek sana en yakın şeyi bulabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.