Bildirim
sıfır fabia mı üst sınıf mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
günceldir.. -
Bütçeniz nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60-70 -
1-2 yasında fabidan kaliteli arac diyorum. -
Peki kriterleriniz neler ?
-kasa tipi
-manuel mi otomatik mi
-benzin/LPG/dizel
- 2.el mı sıfır mı
Bunlarıda cevaplandırılsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
-kasa tipi
HB
-manuel mi otomatik mi
otomatik
-benzin/LPG/dizel
farketmez
- 2.el mı sıfır mı
farketmez
aslında araçları inceledim en uygun sıfır fiyatı fabia dan aldım. Alternatif olarak C4 fakat 60-70 bin km lerde araçlar var, bunları düşünmek mantıklı mıdır? -
hocam araba alırken önce mantık ama illaki gönlünüz hangisine uçarsa onu almanız lazım
2016 yılında sıfır a3 teklif etti bayi, ama ben aynı paraya aynı segmentteki 2014 A180 aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: kod yazarı
-kasa tipi
HB
-manuel mi otomatik mi
otomatik
-benzin/LPG/dizel
farketmez
- 2.el mı sıfır mı
farketmez
aslında araçları inceledim en uygun sıfır fiyatı fabia dan aldım. Alternatif olarak C4 fakat 60-70 bin km lerde araçlar var, bunları düşünmek mantıklı mıdır?
2. el üst sınıf araç almak bence daha mantıklı.Sıfır diye 70 bin B sınıf araca vermezdim.
Hocam gömlüm tabiki C4 diyor fakat temiz olup olmadığı ve sorun çıkarma potansiyeli olup olmadığını tam bilmiyorum.
2 yıl garanti sıfır araç için en azından güven veriyor fikrindeyim. -
Sıfır fabia alın garantili kafanız rahat olsun.Bu devirde ikinci el büyük risk tabi güvenilir kilometresi az temiz bir ikinci elde tercih edilebilir ama bulması,güvenmesi zor.Bütçeniz sıfır fabia'ya yetiyorsa almak mantıklı sınıfında çok ideal hem performans hem donanım olarak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X