Şimdi Ara

Okul İçin Kıyafet Almak İstiyorum.380 Türk Lirası Bütçem Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Başlıkta da belirtmiş olduğum üzere 350TL bütçem var ve bu sene üniversiteye başlıyorum. Son bir yıldır ciddi anlamda bir şey almadım. Sürekli formayla gittiğimiz için okula kıyafet gereksinimi duymadım. Sosyal bir insanda değilim. Okulda birazcık çeşitli giyinmek istiyorum. Fazla gösterişi sevmem sadece insanların gözünde kötü görünmeyeyim.Pis kokmayayım. Bir eşyayı 4-5 ay boyunca giymeyeyim. "Bygcik o üstündekini ameliyatla alacaz artık çıkar şunu" şakalarına maruz kalmayayım istiyorum. Bu bütçeye çeşit çeşit uygun kıyafetleri hangi mağazada/mağazalarda bulurum.

Edit : Outlet olmasını tercih ediyorum.

* Alınacaklar Listesi

- 2 tane Pantolon ( Siyah - Koyu Lacivert&Mavi )
    - 3/4 Kareli gömlek tercihen dar kesim
    - 3 tane Sweatshirt ( Kapüşonsuz ) Tercihen sade yani üstünde bir şey yazmasın
    - 1 tane Sweatshirt ( Kapüşonlu ) Tercihen sade yani üstünde bir şey yazmasın

ve son olarak bir şey eklemek istiyorum.Züppe değilim. Paranın tamamını okul harçlıklarımdan arta kalanlarla biriktirdim. Bir anda parayı, kıyafetlere gömmüyorum. Öyle bir algı oluşturmayın, kafanızda lütfen.

• Kardeş ben o paraya 100 lira falan ekleyip sadece ayakkabı alıyorum sen hepsini nasıl alıcaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemiye hoş geldin kardeş bende çok sosyal olmadığım için dolabımda giyeceğim bir pantolondan fazlası yok, böyle olacağını bildiğim için para biriktirmiştim sadece 240 liraya hoşuma giden bir ayakkabı bulabildim. Ülkecek anamız ağlıyor.

Orijinalden alıntı: İtalian12

Kardeş ben o paraya 100 lira falan ekleyip sadece ayakkabı alıyorum sen hepsini nasıl alıcaksın

durum cok mu kötü be usta, Hiç umut yok mu? :S

Orijinalden alıntı: There goes your life

Gemiye hoş geldin kardeş bende çok sosyal olmadığım için dolabımda giyeceğim bir pantolondan fazlası yok, böyle olacağını bildiğim için para biriktirmiştim sadece 240 liraya hoşuma giden bir ayakkabı bulabildim. Ülkecek anamız ağlıyor.

sorma ya harbi fiyatlar cok uçmuş. Bakıyorum da mağazalara cidden yüksek ya

• Hocam indirim kovalayın sürekli. Defacto'da indirim vardı ne alırsan 20tl gibi oraya göz atın mesela. Onun dışında bulunduğunuz yerdeki butiklere bir göz atın. Özellikle bayram öncesi alışverişlerde içerisi tıklım tıklım olan bir yer varsa bilin ki orada uygun bir şeyler vardır. 380 liraya bu saydıklarınızı alabilirsiniz tabi doğru bir araştırma ile.

2 pantalonu 80 iyi fiyat yakalarsanız 60'a alırsınız.

4 kareli gömlek tahmini 150 lira tutar indirim kovalarsanız 120 liraya kadar düşürebilirsiniz maliyeti.

3 kapüşonsuz sweatshirt nasıl oluyor hocam bildiğimiz kazak değil mi? Kazakları da tanesi 30-40 liradan alırsınız indirimle 25 liraya kadar bulabiliyorsunuz.

Kapüşonlu sweatshirtler ilginç bir şekilde pahalı, yada bana öyle geliyor bilmiyorum.

Yani tahmini bir maliyet çıkartırsak 80+150+120+kapüşonlu = 350 lira + kapüşonlu (en fazla) veya 60+120+75+kapüşonlu = 255+kapüşon (bu da tahmini en ucuz maliyet)

Yalnız yazmadığınız şu sorunlar var. Kış geliyor ayakkabı bot hırka ve mont ihtiyacınız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam indirim kovalayın sürekli. Defacto'da indirim vardı ne alırsan 20tl gibi oraya göz atın mesela. Onun dışında bulunduğunuz yerdeki butiklere bir göz atın. Özellikle bayram öncesi alışverişlerde içerisi tıklım tıklım olan bir yer varsa bilin ki orada uygun bir şeyler vardır. 380 liraya bu saydıklarınızı alabilirsiniz tabi doğru bir araştırma ile.

2 pantalonu 80 iyi fiyat yakalarsanız 60'a alırsınız.

4 kareli gömlek tahmini 150 lira tutar indirim kovalarsanız 120 liraya kadar düşürebilirsiniz maliyeti.

3 kapüşonsuz sweatshirt nasıl oluyor hocam bildiğimiz kazak değil mi? Kazakları da tanesi 30-40 liradan alırsınız indirimle 25 liraya kadar bulabiliyorsunuz.

Kapüşonlu sweatshirtler ilginç bir şekilde pahalı, yada bana öyle geliyor bilmiyorum.

Yani tahmini bir maliyet çıkartırsak 80+150+120+kapüşonlu = 350 lira + kapüşonlu (en fazla) veya 60+120+75+kapüşonlu = 255+kapüşon (bu da tahmini en ucuz maliyet)

Yalnız yazmadığınız şu sorunlar var. Kış geliyor ayakkabı bot hırka ve mont ihtiyacınız var mı?

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Mont/Ayakkabı/Bot ihtiyacım yok. Okulda formanın üstüne sürekli hırka giydiğimiz için yeticek kadar var :) sweatshirtler için şöyle örnek verebilirim :https://www.aksesuarix.com/chvzm~u~tiger-patch-erkek-sweatshirt-k177053sy

Fiyatlar için teşekkür ederim. Bende araştırmaya devam ediyorum uygun mağazalara bakıyorum. Çok pahalı görünüyor :)

• dostum gideceğin yerler belli. bu bütçeye bu kadar farklı şey almak istiyorsan de facto veya lcw gitmen gerekiyor. internetten bak beğendiğin modelleri mağazada git al.
    Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Hocam lcw nin mallarını beğenmem hiç de giymem ama siyah kot aldım. Gayet iyi memnunum. Sweatshirt olarak hm bakabilirsin

fikir cepte. Teşekkürler :)

Orijinalden alıntı: Umut K.

dostum gideceğin yerler belli. bu bütçeye bu kadar farklı şey almak istiyorsan de facto veya lcw gitmen gerekiyor. internetten bak beğendiğin modelleri mağazada git al.

aynen ya öyle gözüküyor
    Hocam attığınız linkteki pek güzel gözükmüyor. O fiyatı verecekseniz üstüne biraz daha koyun Kaft'tan alın. Ha bana sorarsanız bütçeniz kısıtlıysa lcw defacto ve çevredeki uygun butikleri araştırın derim. Her şey internetten olmuyor uygun bir zamanda çıkıp bakın. Özellikle bayram öncesi alışverişte ortaya çıkıyor uygun dükkan olayı.

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam attığınız linkteki pek güzel gözükmüyor. O fiyatı verecekseniz üstüne biraz daha koyun Kaft'tan alın. Ha bana sorarsanız bütçeniz kısıtlıysa lcw defacto ve çevredeki uygun butikleri araştırın derim. Her şey internetten olmuyor uygun bir zamanda çıkıp bakın. Özellikle bayram öncesi alışverişte ortaya çıkıyor uygun dükkan olayı.

lcw, defacto yapacağım gibi gözüküyor. Yarın çıkıp mağazalara bir göz atıcam. Uygun olarak gördüklerimide alırım. Kaft iyiymiş ama bilmiyordum onada bakarım

Orijinalden alıntı: İtalian12

Kardeş ben o paraya 100 lira falan ekleyip sadece ayakkabı alıyorum sen hepsini nasıl alıcaksın

hayat böyle devam ediyor sen 450 tlye ayakkabı alıyorsun başkası da bir kazağa 1000 tl veriyor

• Kesinlikle trendyoldan al hocam önce mağazaya git pantolan cart curt ne varsa giy tüm modellerde bedenini öğren indirimleri kovala trendyol cidden candır öğrenci dostudur ziraat öğrenci kartına ek %10 da indirim veriyor çok reklam yapmış gibi oldum ama bir gir bak beni anlarsın

4 tane Outlet Avva gömlek al(160-170)

Güzel sweat Al 3+1 tane (250 filan, mavi marka tercihen)

2 tane kot Al maviden indirimle (160)

gönlekleri tudors veya kotondan al

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.