Şimdi Ara

30 yıllık ameliyat hemşiresi maaşı ne kadardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Devlet hastanesi ameliyat bölümünde 30 yıldır calisan bayan hemşire maaşı nedir + 2 yillik üniversite mezunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemşirelik kendini geliştirdiğin bir yer değil ki? Ücreti hep sabittir.
    Mühendis ya da doktor 30 sene çalışsa maaşını 2-3 defa katlamış olur ama hemşire sabittir diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Hemşirelik kendini geliştirdiğin bir yer değil ki? Ücreti hep sabittir.
    Mühendis ya da doktor 30 sene çalışsa maaşını 2-3 defa katlamış olur ama hemşire sabittir diyorum.

Hastanedeki hoca sayısından tut,taşrada mı yoksa merkezdemi,kalabalık mı tenha mı, bir çok faktör var dostum.30yıllık bi ameliyathane hemşiresi en azından 4-5 alıyor su an (ortalama).İsmini vermek istemediğim İstanbulda özel bir hastaneye 13 bin tl maaşla çok yakın bir ameliyathane hemşiremiz geçti (48 yasında).Sen işinde iyi olursan özel hastaneler devletten 2 hatta 3 kat daha fazla maaş veriyor.Ama çok iyi olman lazım.İşin özeti işinin kaşarı olman lazım.
    Not : Hemşireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzuroDeath -- 5 Eylül 2017; 5:20:59 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.