Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
5
Favori
59.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

Oyunun içinde Owerwatch ile yasaklandın diye uyarı var. Profilimde ise 1 vac yasaklanması yazıyor. Süre yada geri sayım vs ne oyun arayuzunde nede profilimde yok

olm bu vac yemissin iste. hile den uzaklastirma. overwatch dan ban yedin yazisina bakma sen. overwatch den birileri izleyip de seni hile diye oylamiyor. direk kullanilan tum hile programlarini engellemisler. senin oyun icindeki ana sayfana da yalandan overwatch den suclu bulundun yaziyo. overwatchden falan izlenmedin. herkese ayni yazi duser.

ne diyon sen simdi ben hile kullanmadim yanlislikla ban mi yedim diyon safa mi yatiyon beni mi itiyon gece gece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    Hocam steam profilinizi atarmısınız

Yok ya hile filan kullanılmadı ama mouse macro filan kullandım 6 ay normal oynadım son 3 ay filan macro mouse ile oynadım. Mouse yazılımdan filan ban attılar galiba. Sebebini nedenini de soramıyoruz ki Canları sağolsun. PAYDAY 2 den devam
  • macro mouse hic bilgim yok. macro kullanirken adami gorunce mausun adamin uzerine mi gidiyo. o da hileye girer. kacamazsin ki ondan da.

kuzenim maustan bi ayar yaptim demisti . awp ile ates ediyorum, ates ettikten sonra mausa atadigim tus sayesinde awp ates ettikten sonra otomatik bicagi cikartip sonra hemen awp ye geciyomus. bu da macro ya mi giriyo? cok eskiden yapmisti bana da tavsiye etmisti ama bazen de otomatik bicaga gecmenin dezavantajlarini yasayinca iptal etmisti. tabi bu ayardan vac falan yemedi yenmez yani sacma ki anlayamaz da valve yada overeatch izleyen boyle biseyi yaptigini

• steam profilini veremem malesef. ben forumun unutulmaz efsaneleri arasinda yer alan unlulerinden birisiyim. bu profilin arkasina saklaniyorum. steamimi verirsem ifsa olurum. nickten anlasilir. belki sen tanimazsin ama baskasi tanir elber.

soyle soylim cok sade bir profilim var tek oyun 5k saat seviye 5 envanter bos. bisey yok yani profilime bakacak. profilime atilan her yorumu siliyorum yorum da bulamazsin. yorumlari biraksaydim 50 sayfa kufur olurdu

soyledigim gibi forumun efsanelerinden birisiydim. haliyle her yerde trolum.

bazen mecbur trolum cunku bu oyunu 4 yildir 11 fps ile oynuyorum. 11 la 11. oyunum donuyor. global falan degilim bu pc ile olamam da ama globallik tecrubem oldugu icin bulundugum seviyede cogu kisi icin hile gibi gorunuyorum.

artik oyundan farkli sekilde yeni biseyler bularak zevkler almaya calisiyorum. su kadarini soyliyim decoylarla takim arkadaslarimi banlattirmaktan biktim. oyun o kadar uzun ki yavas yavas caktirmadan takim arkadaslarimi ban yemeye hazir hale getiriyorum. molotova yalandan kosmalar, yalandan ates ederken bloklamalarla hazir hale getirip en son "guys buy decoy throw b all go a" diyorum ve garibim bide beni dinliyor b ye decoy atiyor a ya kosuyor. bende decoyuna kosup yuzumu decoya bakacak sekilde decoyun patlamasini bekliyorum. dusun o kucucuk seyden yuzlerce oyuncu banlattim. o kucucuk seyle 7 gun ban yiyolardi. o 7 gun ban yiyenler de tabiki onu hakediyor. adam benden once 4 tane daha seri ban yemis. 7 gunu de hakediyor gavuroglu.

denk gelen varsa benim izdiraplarima selam olsun

beni taniyan cok kisi yayinci ol diyor da daha oyunu zor aciyorum ne yayini

• quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

o kadar çok şey yazasım var ki cs go ile ilgili. nerden başlayacağımı bilemediğim için yazmaktan vazgeçtim.

VAC konusunda tek temennim hilecilerin en hızlı şekilde engellenmesi. onun dışında açın hile anasını satiyim. 3 binden fazla maç attım. neler gördüm neler geçirdim. oyunu ben gözüm kapalı oynuyorum gözüm kapalı.

Benim bu oyunda en sevdiğim şey ne biliyor musunuz? Öyle bir oyun oynuyorum ki, karşısının beni hack zannetmesi için öyle numaralar yapıyorum ki, karşı tarafı kızdırıp, onlardaki hile programını açtıracak kadar karşı tarafı sinir ediyorum. Artık son maçlarım hep böyle. karşımda kim varsa onu sinir edip, onu hile açmaya teşvik ediyorum. türklerin alayı hile. var aranızda dolu hile var. karşıma da gelmişsinizdir, gelmemişseniz de inşallah gelirsiniz.

şimdi çok net bişey söylüyorum. hile kullanan kim olursa olsun VAC yer. overwatch falan hikaye. hile kullanan kişi eninde sonunda VAC yer. bunu bir kere kafana sok!

yanlışlıkla VAC yedim diye bişey yok. YANLIŞLIKLA VAC YEDİM DİYE BİŞEY KESİNLİKLE YOK! YANLIŞLIKLA VAC YİYEMEZSİN!

VAC yiyen herkes HİLECİDİR. HİLECİLERİN HEPSİ KATIKSIZ ..............

burda oh iyi ki ban yediniz, oo valve ban attı oyun temizlendi vs diye asla bişey söylemiyorum. daha binlerce hile var. ve hileler olmaya devam da edecek. hileler oldukça herkes eninde sonunda VAC yemeye de devam edecek.

envanterlerle ban yemek de net mallıktır.

DİP NOT: Bu arada 2 türlü VAC var. Birisi HİLE açarak oyundan SINIRSIZ engellenme. Diğer VAC ise oyun içinde trolleyip overwatch'e düştüğün taktirde izleyenin seni hile yok ama trollüyor (OYUNBOZANLIKTAN) reportlama ile verilen 35 GÜNLÜK VAC engellemesi. 35 gün süre geçtikten sonra hesabından VAC yazısı kalkar ve hiç gözükmez.

BEN YANLIŞLIKLA VAC YEDİM DİYE BİŞEY ASLA YOK. BİR HALT ETMİŞSİNDİR VAC YEMİŞSİNDİR. SINIRSIZ VAC YEDİYSEN HİLE KULLANMIŞSINDIR. ONUN DIŞINDA 5 HAFTALIK YANİ 35 GÜNLÜK OYUNBOZANLIKTAN - TROLLEMEDEN - TOXICLIKTEN YENEN KIRMIZI UYARILI BAN VAR.

HİLE KULLANMAYA DEVAM EDİN GENÇLER. BEN HİLE KULLANANLARLA UĞRAŞMAYI ÇOK SEVİYORUM. MAÇ İÇİNDE YAZIYORUM, KARDEŞİM BENİ UNUTMA DİYE, ÇÜNKÜ VAC YEDİĞİNDE SENİ VE ARKADAŞLARINI EKLEYİP DALGA GEÇECEĞİM DİYORUM. HİLE İLE KARŞILAŞTIĞIM MAÇLARIN HEPSİNİ İNDİRİYORUM. HER HAFTA GENEL KONTROL YAPIYORUM BAN YEMİŞLER Mİ DİYE. VE KONTROLÜ YAPARKEN DE PROFİLİ İHLAL BİLDİRİMİNDEN ŞÜPHELİ HİLECİ DİYEREK HER HAFTA RAPORLAMAYA DEVAM EDİYORUM. BAN YEDİKLERİNİ GÖRDÜKTEN SONRA ONU VE TAKIM ARKADAŞLARINI EKLEYİP, BENİ HATIRLADIN MI DİYE GİRİŞ YAPIYORUM. TABİ VAC YİYEN ARKADAŞLIĞIMI KABUL ETMİYOR ÇÜNKÜ HESABINA GİRMİYOR. DİĞER ARKADAŞLARI DA UMURSAMAMAZLIKTAN GELİYOR AMA BEN ALACAĞIMI ALIYORUM. 3-4 HAFTA ÖNCE, 1 YILDIR KONTROL ETTİĞİM KİŞİNİN BAN YEDİĞİNİ GÖRDÜM. BAN YİYENE KADAR BEKLETİYORUM MAÇLARI. BİLİYORUM HİLE BAN YİYECEK. KİMSE BENİ KANDIRAMAZ. OYUNU BEN OKUYORUM. OYUNU BEN YAZIYORUM.

Bro sakin ol yaw

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Absolut niye ban yemiş? Daha önce alışveriş yaptığım güvenilir bir kişiydi.
  • Yok hocam envanterlerine birşey olmadı artık sadece valve sunucularından online herhangi bir oyunu oynayamayacaklar. Yeni hesap açıp ona aktarırlar envanterlerini. Olan hesaplarına aldıkları diğer oyunlara ve kastıkları seviyelere oldu. Şimdi en baştan para harcamaları gerekecek ancak bu kadar bıçağı olan zengin bir adama koymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

Yok hocam envanterlerine birşey olmadı artık sadece valve sunucularından online herhangi bir oyunu oynayamayacaklar. Yeni hesap açıp ona aktarırlar envanterlerini. Olan hesaplarına aldıkları diğer oyunlara ve kastıkları seviyelere oldu. Şimdi en baştan para harcamaları gerekecek ancak bu kadar bıçağı olan zengin bir adama koymaz.

bilmeden niye cevap veriyorsunki. vac ban yiyenlerin envanteride çöpe gidiyor.
    Bir hile için yaptıklarınıza bak

Silah vereyim kafalarına sıkın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• buraközkan kullanıcısına yanıt
    umarım öyledir hakketen üzüldüm haline okadar dolu bi hesapda hile kullanıcak kadar salak olmamalı
  • kristallo K kullanıcısına yanıt
    İdledan ban yiten yoktu hiç hocam atmazlar bence bi ara denemelik kullandım bende

• ABSOLUT en büyük hile forumunda popüler olmuş;

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017)
  • Boşuna ağlamayın arkadaşlar hile kullanmayan ban yemez.Önceden açmışsındır carttir curttur bilgisayarinda x program vardir,arkadaşina vermissindir vs vs.kullanmayanlara neden bişey olmuyor

• ban yiyenler cildirip kudurabilirsiniz. belesciligi biraktiginiz zaman adam olursunuz belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlaa

• İyi olmuş dediğim dalgadır. Umarım devamı tüm hilecilere karşı gelir. Oyundan bıktırmışlardı, envanteri gidenlere zerre kadar üzülmedim, madem takas yapacaksın bunlara bulaşmayacaksın, net.

Sevindirici bir haber oldu benim açımdan
  • Şunu her ay yapsalar ne nefis olur ya. Bu arada benim gibi bot, düşük rank olan varsa beraber oynarsak güzel olur hiç tanıdık yok ecnebilerle oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

Yok hocam envanterlerine birşey olmadı artık sadece valve sunucularından online herhangi bir oyunu oynayamayacaklar. Yeni hesap açıp ona aktarırlar envanterlerini. Olan hesaplarına aldıkları diğer oyunlara ve kastıkları seviyelere oldu. Şimdi en baştan para harcamaları gerekecek ancak bu kadar bıçağı olan zengin bir adama koymaz.

vac yiyince envanterde gidiyor, yavaş salla reyiz
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.