Şimdi Ara

Pixel Canvas! DÜNYANIN EN BÜYÜK BAYRAĞINI YAPIYORUZ, DEV PROJE!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
5.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cheat engine ile bekleme süresini hızlandırabiliriz belki

Bilen birisi denesin, program ben de yüklü değil
  • Nasil yapiliyor bi anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Place güzeldi de bu onun çakması gibi geliyor. Agar.io gibi başkalarının da server açması gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

Cheat engine ile bekleme süresini hızlandırabiliriz belki

Bilen birisi denesin, program ben de yüklü değil

önlemi alındı hocam, artık hile yok
  • Hemen koşun yardım edin millet! Bayrağımızda beyaz bölgeye kırmızı boya ile dokunuş yaparsanız sadece 4 saniye bekleme geliyor çabuk yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firecore

Hemen koşun yardım edin millet! Bayrağımızda beyaz bölgeye kırmızı boya ile dokunuş yaparsanız sadece 4 saniye bekleme geliyor çabuk yardım edin.

hocam bu süreler neye göre değişiyor bi anlayamadım ben
  • bende yapıyom işim yok bugun

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ama bazen bu şekilde kısalıyor. Özellikle bayrağın bölgesindeki beyazları kırmızı yapın 4 sn veriyor. Beyaza çok yakın bir gri var ayırt etmesi zor. Ona basarsan 30 sn ile 3 dk arası veriyor.
  • sistem kitlendi :)
  • Beyler bayrağı neden büyüttünüz? Büyük bayrak büyük sorumluluk demektir, sonuçta yeni giren herkes bayrağı görüyordu. Şimdi bayrağı öylesine büyütmüşüz ki bırak yapmayı, saldırı olursa bile tamamlamak çok büyük zaman alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

Beyler bayrağı neden büyüttünüz? Büyük bayrak büyük sorumluluk demektir, sonuçta yeni giren herkes bayrağı görüyordu. Şimdi bayrağı öylesine büyütmüşüz ki bırak yapmayı, saldırı olursa bile tamamlamak çok büyük zaman alır.

hedef oyunun en büyük bayrağına sahip olmak hocam yoksa ufak bişey yaparız durur bir heyecanı yoktu ki. Bir de Türkiye de tam bilinmiyor, azcık yaygınlaşırsa milyonlarca kişi olarak 1 günde tamamlarız
  • Bayrak çerçevesinin etrafına ülkemizin önemli eserlerinin ve kişilerinin silüetini yerleştirelim turist çekeriz en azından :))

https://www.google.com.tr/search?q=t%C3%BCrkiye+sil%C3%BCeti&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUqvab-9_VAhUHQBQKHURUDIYQ_AUICigB&biw=1440&bih=801
  • Delinin biri bi tas atmis :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.