Şimdi Ara

Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA ComboV2PI 1.2.0.Cc 8801 (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.394
Cevap
16
Favori
93.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cesaretine hayranım
  • 3008'i denedim şimdi.

Bu sefer olmuş bence

Corsair LPX 3200 CL16 ram'i direk DOCP Standard'dan DOCP 3200 seçtim ve başka hiçbir ayar yapmadan onayladım sistem açıldı ve stabil. İlk defa oluyor bu

Cold boot yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Bilgisayar başlarken asus logosu çıktığında, Qcode 0d hatası veriyor ya onu diyorum. 0020 de yok

Yok oyle bir sey:

edit açılış ta biraz hızlandı
    yabancı forum da yazan uyku modundanm çıkınca fan hızlanması sorununu denemedim. çünkü ayarlarımda uykuya girme hep kapalıdır benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 2 Aralık 2017; 5:51:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemine linux kuran var mı arkadaşlar aranızda: ben bundan önceki anakartı linux yüzünden uçurduğum için 1 kere denedim olmadı bıraktım
  • Anakartım servise gitti backplatesiz geldi elinde AM4 yada AM3 backplate olan bir arkadaş var mıdır acaba ? Pcyi kullanamıyorum. AM3 backplate varsa AM3 soğutucu alıp monteliyeceğim bizim anakartlar destekliyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont2000

Anakartım servise gitti backplatesiz geldi elinde AM4 yada AM3 backplate olan bir arkadaş var mıdır acaba ? Pcyi kullanamıyorum. AM3 backplate varsa AM3 soğutucu alıp monteliyeceğim bizim anakartlar destekliyor değil mi?

asus c6h kutusundan am3 çıkıyorsa vardır bende: noctuanın plaketlerini direkt taktım
    bakayım : veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Anakartım servise gitti backplatesiz geldi elinde AM4 yada AM3 backplate olan bir arkadaş var mıdır acaba ? Pcyi kullanamıyorum. AM3 backplate varsa AM3 soğutucu alıp monteliyeceğim bizim anakartlar destekliyor değil mi?

asus c6h kutusundan am3 çıkıyorsa vardır bende: noctuanın plaketlerini direkt taktım

Noctuadan am4 kiti mi istedin ? Kargo ile mi yolladilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    hocam valla fazla backplate varsa am3 am4 müsait olunca bakarsanız sevinirim.
  • dont2000 kullanıcısına yanıt
    Destekliyor ucuzda bir şey bilgisayarcıya gitseniz ikinci elden söküp beleşe bile veriyor bazen. Yalnız servisten isteyin AM4 durumu anlatın eşek gibi yollasınlar.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    edit: linkteki değildi imzamda yazıyor___________
    :am4 kitiyle geldi: mito1172 ninki ile aynı o daha iyi bilir

edit:2 buyduhttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 2 Aralık 2017; 17:34:17 >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Soruyu sorduğun kişi değilim ama ben istedim, yaklaşık on gün sonra geldi ptt kargo ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Soruyu sorduğun kişi değilim ama ben istedim, yaklaşık on gün sonra geldi ptt kargo ile.

Benim 17gün oldu gelmedi.

30'unda yine istedim. kargoya yine verdik dedi. Bilmiyorum. İlki sanırım kayboldu. İkincisi inşallah kaybolmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Noctuadan am4 kiti mi istedin ? Kargo ile mi yolladilar

hayır direk bunu aldık am4 uyumluhttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8400

ayrıca burada var sadece blaket. bedava istiyorsan o ayrı tabihttps://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=2610

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Aralık 2017; 19:14:1 >

• quote:

nasıl blaketsiz geldi olurmu öyle şey arayın servisi blaketim vardı onu ne yaptınız de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

nasıl blaketsiz geldi olurmu öyle şey arayın servisi blaketim vardı onu ne yaptınız de

Asus servis Çizgi den sonra çok kötü artık. Benim değişimi (ücret iadesini) kabul etmediğim geri gönderin dediğim kart pinleri yamuk olarak geldi:4.5 yıl işlemci hiç sökülmemişti halbuki:başka bir yerde yaptırdım kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 2 Aralık 2017; 20:4:24 >
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    belli zaten baksana blaketi bile yürütmüşler
  • quote:

belli zaten baksana blaketi bile yürütmüşler

Blaket ne bu arada.
    Braket olmasın.
  • woundedknee kullanıcısına yanıt
    ONA MI TAKILDIN BRAVO SANAA
  • quote:

ONA MI TAKILDIN BRAVO SANAA

Quake champions Sweden turnuvasını seyrediyorum,Turnuva adı 'Dual Bracket' :D
  • BİOS beklerken ben yabancı konuda biri paylaşmış

Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA  ComboV2PI 1.2.0.Cc  8801

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.