Şimdi Ara

Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA ComboV2PI 1.2.0.Cc 8801 (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.394
Cevap
16
Favori
93.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence de gereksiz boşuna para tuzağı 8 yıllık Amd Phenom II x4 965 3.4GHz işlemcim hala taş gibi kullanıyorum
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Eski sistemi yegene verdim fx8350 asus anakart 16 gb ram yanına bide 1050 ti ekrankartı aldık taktık canavar gibi nerseyse bütün oyunları oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen fix daha yeni yine de benimki Phenom II x4 965 hala sorunsuz
  • S.a. beyler, bir aydır şöyle bir sorunum var elimde dual kit 8+8 gskill trident z rgb ram var ramlerin ikisini bir kullanınca oyunlarda belli süre sonra hata veriyor yada direk mavi ekran hatası veriyor, ramleri tek kullanınca herhangi bir hata almıyoru, memtest ile test ettiğimde tek olarak ikisinde de hata bulamazken dual chanel olarak test ettiğimde 1000 den fazla hata buluyor acaba sorun ramlerde mi anakartta mı bilemedim, başına gelen var mı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karatekamil K kullanıcısına yanıt
    Ramleri başka bilgisayarda dene aynı hatatı verirse garantiye yolla değişim iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazondan alınma ramler, aradım bugün amazonu değişim yapmıyorlar yalnızca para iadesi yapıyorlar, ben de bunları haziranda 140 euro ya almıştım şimdi olmuş iki katı açıkçası iade almak da istemiyorum, bakalım başka bi bilgisayarda denemeye çalışıcam.
    anakart konudaki kartsa bios hangisi? ramler kaç mhz ve A2 B2ye mi takılı? son bios yüklü değilse onu yükle ve biosdan DOCP STANDARTI seç kaydet öyle dene
  • Anakart konudaki anakart, ramler 3200mhz, a1 b1 e takılıydı şimdi yalnızca a1 de var, son bios(6004) yüklü, dcop seçip yeniden deneyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: karatekamil

Anakart konudaki anakart, ramler 3200mhz, a1 b1 e takılıydı şimdi yalnızca a1 de var, son bios(6004) yüklü, dcop seçip yeniden deneyeyim
    a2 b2 kombinasyonunu denediniz değil mi?
  • Denemedim galiba onu da deneyeyim

ramleri A2 B2 takın bence belki ondan sorun yaratıyor olabilir. 1 ram bile olsa önerilen A2 slot
    Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA  ComboV2PI 1.2.0.Cc  8801

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Nisan 2018; 0:43:6 >
  • Sıkıntı devam ediyor maalesef 🙁

2 ram takınca olması ramin birinde sorun olma ihtimalini yükseltiyor başka pc de denemeniz gerek ramleri yada başka ram bulup anakartı denemeniz gerek anakart başka ramde de bunu yaparsa anakart sorunlu demektir ama tahminim ramlerden biri sorunlu gibi birde benim bildiğim ramler tüm dünyada garanti kapsamında olması gerek tavsiyem tr de g skıl garanti değişim yapan firmaya danışın site vardı ama unuttum Google de aratın çıkar

EKLEME: alt linkteki site bakıyor tr de buyur

http://www.vektron.com.tr/destek/garanti-sorgulama?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Nisan 2018; 6:11:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

ramleri A2 B2 takın bence belki ondan sorun yaratıyor olabilir. 1 ram bile olsa önerilen A2 slot
    Ben dual ramleri b1 b2 olarak taktim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    yanlış
    pazartesi arayıp sorarım artık şimdi deneyecek bi pc bulmam lazım ama çevremde hiç ddr4 kullanan yok o da bi sıkıntı. teşekkürler yardım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Ben dual ramleri b1 b2 olarak taktim.

Alıntıları Göster
    yanlış takmışsın büyük ihtimal dual çalışmıyor o ramler alt resimde cpuZ de görülen yere bak bakalım ne yazıyor? (dual yazan yerde sngle yazar)

Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA  ComboV2PI 1.2.0.Cc  8801

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Nisan 2018; 21:30:35 >

• Arkadaşlar ben bu karta 4 saattir windows 7 yüklemeye çalışıyorum. Yükleyemedim. Usb 3.0 driverlarını ryzen driverlarını ekledim isoya fakat kurulum bitiyor kullanıcı ismiyazma ekranında ne mouse çalışıyor ne de klavye . Taktım kafaya bu kadar uğraştım . W7 arasıra lazım oluyor. Yok mu bir yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 22 Nisan 2018; 1:2:3 >
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    klavye ve fareyi usb 2 0 takıp denedin mi?
    denediğimi sanıyorum 3 sıraya da taktım klavye ve mouse u. her sıraya taktım. kasanın 2.0
    portlarına da taktım (ön panelin)
    6 x USB 2.0 port(s) (4arka panelde, Siyah, 2 bord ortasında)
    siyahlara taktım ortadaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 22 Nisan 2018; 1:38:53 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.