Şimdi Ara

Sahibinden S7 Edge Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s7 Edge Almayı düşünüyorum normal fiyatı internette 2.500 civarı sahibinden.com da yurtdışı kayıtlı, sıfır, s7 edge satıyorlar 1 yıllık samsung garantili sizce almalımıyım, alırsam sorun yaşarmıyım? Yoksa s7 Edge yerine aynı fiyata htc 10 mu Alayım? Şu iki linkten bakabilirsiniz.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-galaxy-s7-edge-duos-sifir%2Cmagazadan-kredi-karti-plustakas-imkani-448472991/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-s7-edge-duos-plusdual-sim-plussifir-plusk.karti-plustakas-plusavrupa-bilisim-445432843/detay

• 2. el aletlere güvenmemelisin bence.Bi sorun olursa muhattabın yok.O paraya hepsiburada gg gibi sitelerde 0 telefon tercih ederdim ben
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • Yurtdisi cihazlarda garanti yok artik eskiden veriyolardi simdi kaldirdilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HTC 10 1968 liraya satılmakta, fiyatı daha ucuz olduğu için mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 15 Haziran 2017; 4:17:35 >
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.