Bildirim
Bilgisayarim nekadar elektrik harcar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Detayları Pm ile at kaç watt harcayacağını yazarım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
Benim bilgisayarda 750W power'e sahip.
Günde en az 6 saat bilgisayarda takılıyorum, acaba bilgisayarım elektrik faturasında ne kadar büyük bir paya sahip
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
quote:
Orijinalden alıntı: HeryazısınıEditleyenadam
Günde en az 6 saat bilgisayarda takılıyorum, acaba bilgisayarım elektrik faturasında ne kadar büyük bir paya sahip
ortalama 400w harcasa 6 saatten 2400w eder. düz hesap kw'ı 31 kuruştan günde 74.4 kuruş eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Televizyondan daha az harcar _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: crazywinner3
quote:
ortalama 400w harcasa 6 saatten 2400w eder. düz hesap kw'ı 31 kuruştan günde 74.4 kuruş eder.
kw 41 kuruş ama 3 lü tarifeye gecicem geceleri 25 kurustan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknups -- 25 Mayıs 2017; 14:34:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İslemci: Ryzen 5 2600x - Ekran Kartı: Asus Strix Geforce GTX 1070 - Anakart: X470 AORUS GAMING 7 WIFI - Ram:GSKILL F4-3200C15D 16GB (2x8GB) - Kasa: CORSAIR 760T - Güç kaynağı: CORSAIR RM 1000 - İşlemci sogutucu: NZXT Kraken x62 - SSD: Samsung 250GB 850 EVO- HDD: WD 3.5" 1TB HDD + segate 1tb + 2tb Barracuda 7200rpm -Klavye : Logitech g710+ - Mause : Logitech g502 rgb -Kulaklık: Logitech g35 - Monitör: Benq xl2411 -
quote:
20-25 liraya yakın._____________________________ ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt