Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay arkadaş ya olaya bak 2 tane o............ yüzünden insanlar hayatları zehir oluyor , varya allahtan korkmayacaksın 2 3 tane deli bualcan verecen ellerine 1k para s... belalarını o o..... larının vallahi çokk sinirlendim ya
  • Senin gibi insanlar la ayni topraklarda yasadigim icin utaniyorum ve ulkeme olan butun inancimi kaybediyorum. Umarim aynisi basiniza gelir ve size de ayni sekilde akil verirler : 'Git koruma tut'

Koruma tutmali cunku devletin polisi sadece hirsiz kovalamak ve cinayetleri cozmek icin var degil mi? Oncesinde birsey yapamaz? Bu insanlari cinnete surukleyen siz ve sizin bu kafa yapiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son 24 saat içerisinde "kurşunladılar" kelimesini aratınca çıkan haberler.

Malesef artık adaletin olmadığı bir 3. dünya ülkesinde yaşıyoruz. Gücü yeten gücü yettiğine istediğini yapıyor.

İçine düşmüş olduğunuz durum çok can sıkıcı, üzücü ve düşündürücü. Umarım bir zarar görmeden atlatırsınız.

• Bu ülkeyi bu hale gelmesine neden olan a dan z ye herkesin allah binbir türlü belasını versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up

• bazı arkadaşlar demiş silah al vs. iyide arkadaş silah alsa onları korkutsa, yaralasa, öldürse, arabasını kurşunlasa hapse girer ve çocuğu en güzel yıllarını babasız geçirir sıkıntı bu. hukuksuzluk var evet ama onlara var bize yok. havaya ateş açsan polis gelir alır seni savcı hakim karşısına geçersin. adamın arabasını kurşunlamışlar görgü tanığı ifade değiştirmiş polis kimseyi götürmemiş bile. diyecek bişey bulamıyorum kendi başıma gelmiş kadar oldum. geçmiş olsun. olayı bimere falan şikayet edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaran

quote:

Orijinalden alıntı: barcan61

700tl ye otomatik 8 atar pompalı makineyi alıyorsun 100 tl verip iri magnum parçacıklı alıyorsun sonra rage moda giriyorsun triple KİLL

Tavuk bile vurulmaz onlarla

Burada silah al adamları vur diyenler hayatında tavuk vurmamış çoluk çocuk zaten.

• Vallahi basima gelse naparim bilemiyorum

• Burada adamcağıza silah alıp onları vurmasını önerenler neyin kafasını yaşıyor? Birisi de 2 sene yatar çıkarsın demiş. Oturduğunuz yerden yazmak kolay geliyor tabii. Tam donanımlı olan komandolar bile ara sokakta bir tinercinin bıçaklamasıyla can verdiler bu ülkede.

Polisin tutumu akıl alır gibi değil. Bir insanın aracı kurşunlanıyor ama kıllarını kıpırdatmıyorlar. Formalite icabı sınavlarla önüne gelen polis olunca böyle olur tabii. WhatsApp ihbar hatları vasıtasıyla haber kanallarına çıkıp vaziyeti anlatın derim. Böylece en azından yetkili kişilerin dikkatini çekip, olayın ciddiyetinin kavranması konusunda yol alabilirsiniz.

Bu gibi insanımsılar yüzünden rahatınızın kaçması, ailenizin ve sizin hayatınızın riske girmesi hazmedilecek bir olay değil. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.
  • Konuyu dünden beri takip ediyordum ve video da gelince gerçekliğine inandım. Dostum yapabileceğin şey bireysel silahlanmadır. Dostların akrabaların yanında olsunlar. Ve artık bu olayı bu forum sayesinde binlerce kişi biliyor, eğer başına bir şey gelirse kimlerin yapmış olabileceğini de binlerce kişi biliyor, onlar bunu göze alıp sana zarar veremezler artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    2 video daha geliyor boyut buyuk oldugundan gec sürdü. Gururuma yedıremıyorum ama yapacak biseyım de yok
  • bir şey yapmazsak yarın bizim de başımıza gelecek aynısı karakolu falan mı arayalım forumca

• Fernando! kullanıcısına yanıt
    Olabilir

• devlet ne iş yapar arkadaş muz cumhuriyeti mi burası böyle rezillik olur mu ya gören okuyan yok mu buraları

• Böyle durumlarda her zaman tek taraflı dusunmemek lazım olayın iç yüzünü ayrıntılarını bilmiyoruz. Araç ne ile ateş edilmiş bilen yok mermi çekirdekleri ortada yok kovan yok. Size tavsiyem insanlara bu kadar inanmayın ana bu. Bu konuyu acanin yalancı old veya yanlı yazdığını göstermez eğer her yazdığında sonuna kadar haklı ise yapılacak şeyleri çoktan arastirmis olmasi gerekirdi. Ne yazık ki son zamanlarda zaten Türkiye de bir silahlanma hızında artış var. Keşke herkes dininin gereği olarak daha duyarlı daha hoşgörülü olabilse gel görün ki oruçlu iken bile adam öldüren insanlarımız var. Umarım bu problem de çoktan çözülmüş ve tatlıya bağlanmıştır diğer türlüsünü düşünmek dahi istemiyorum.

• Hocam ordan taşının bence bir an önce, çalıştığınız muhite geçin, durumunuz iyi sanırım yaptığınız işe bakarak söylüyorum. Site tarzı bi yer bulun, kafanız rahat eder. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

2 video daha geliyor boyut buyuk oldugundan gec sürdü. Gururuma yedıremıyorum ama yapacak biseyım de yok

Dostum, görüştün mü bahsettikleri ihbar hatlarıyla?

• Allah cümlemizi zalimlerden zorbalardan korusun. Allah yardımcın olsun umarım can güvenliğin sağlanır.
  • kumu kaldıramayız dediklerinde aracını başka yere park etsen hiçbir sıkıntı olmazdı. burası türkiye. bunu unutmayın. bu ülkede adalet yok. o yüzden yasalara, polise, mahkemelere fazla güvenmeseniz iyi olur

• lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Aog ile iletişime geçiceğim savcı biri vardi üyelerinden ona aktaracağız olayı

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.