Şimdi Ara

Kimseye Katlanmıyorum, siliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarımın yanlışını gördüğümde söylerim yanlışını, Devam ediyorsa hiç canımı sıkmam, kendimi yormam her yerden engeller, silerim. Kimseye katlanamam.

Özellikle maddiyat konusu yapan ve benimle istemediğim halde saygısızca siyaset konuşmaya çalışanları ışık hızı ile silerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Işık hızı ile siliyorsan çok şey yapma ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Sizede tavsiye ederim. Gereksiz kalabalık olacağına yalnız mutlu olun. Yalnızlık tercih tabi etraf boş insan kaynıyor. Maddiyat herşey.

şey ayrı.

sonradan mötleri kalkıyor bunun garantisini verebilirim

bir de şunu ben anlamış değilim

1-teke tekken samimi ama kalabalık ortamda sana farklı davranan tip
    2-ilk başta ciddi,adam gibi sonradan samimleşince bokunu çıkartıp dalga geçmeler falan yapan tip
    3-her zaman kendisi konuşan, sen konuşuncada bölme diyen tip
    Daha Fazla Göster
  • Benim daha kötü hiç şans vermeden sildiğim arkadaşlarım oldu ama buna engel olamıyorum.

Onlarla sürekli konuşuyorum eğer ikna edemezsem demekki fikirlerim yeterince güçlü değil diyorum.

Benimle hep aynı fikirdeymiş gibi davrananları ve "politika" "din" "tercihler" hakkında "hassas konu" oldukları için konuşmayanları direk siliyorum.

Fikir muhalefet olmadan gelişmez.

Orijinalden alıntı: paramedicmen

o kadar da hızlı değilde 3. şansın verilmemesi lazım

2-ilk başta ciddi,adam gibi sonradan samimleşince bokunu çıkartıp dalga geçmeler falan yapan tip

Yok hocam bi insan değişmez. Hele bu devirde herşey maddiyatken 3. Şansa gerek yok. Çünkü etraf onlardan dolu.

Orijinalden alıntı: farkli acidan bakan

Ben yanlızca boş insanlarla ve radikal fikirli insanlarla muhattap oluyorum.

Onlarla sürekli konuşuyorum eğer ikna edemezsem demekki fikirlerim yeterince güçlü değil diyorum.

Benimle hep aynı fikirdeymiş gibi davrananları ve "politika" "din" "tercihler" hakkında "hassas konu" oldukları için konuşmayanları direk siliyorum.

Fikir muhalefet olmadan gelişmez.

Ruslar, Hitleri ayetel kürsi ile yendi diyen biri neyin muhalefeti olacak? Cahilin tekiyle niye tartışayım?

O "cahil" ile tartışacağın şey savaşların nasıl kazanıldığı ve bilgi edinirken ne yapmak gerektiğidir. Eğer ki dogmalara inanıyorsa (ki bu yukarıda söylediklerimi anlatmayı manasız kılar) dogmalara inanmanın sonuçlarını ve dogma kavramının yanlızca duygunun mantığa üstün geldiği kişilerde mümkün olduğunu anlatmalısın. Eğer sen dogmaları anlattıktan sonra kendinde cesaret bulamayıp sadece gözü kapalı reddediyorsa yeni fikirler ve bilgi karşısında nasıl davranması gerektiğini ve bu davranışların nasıl sonuçları olacağını anlatmalısın, tabiiki bunların hepsini anlatırken ona verdiğin fikirlerin neye göre doğru olduğunuda belirtmen gerek.

Cahil olabilir ama cahillik yanında aptallık getimek zorunda değil.

O "cahil" ile tartışacağın şey savaşların nasıl kazanıldığı ve bilgi edinirken ne yapmak gerektiğidir. Eğer ki dogmalara inanıyorsa (ki bu yukarıda söylediklerimi anlatmayı manasız kılar) dogmalara inanmanın sonuçlarını ve dogma kavramının yanlızca duygunun mantığa üstün geldiği kişilerde mümkün olduğunu anlatmalısın. Eğer sen dogmaları anlattıktan sonra kendinde cesaret bulamayıp sadece gözü kapalı reddediyorsa yeni fikirler ve bilgi karşısında nasıl davranması gerektiğini ve bu davranışların nasıl sonuçları olacağını anlatmalısın, tabiiki bunların hepsini anlatırken ona verdiğin fikirlerin neye göre doğru olduğunuda belirtmen gerek.

Hocam cahillerle savaşa girilmez. Bu dediklerinin hepsini anlattım bir çok kişiye. Anlamıyorlar. Anlamak istemiyorlar. Sende uğraşma bırak boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: paramedicmen

o kadar da hızlı değilde 3. şansın verilmemesi lazım

şu 3 madde hayatımda tanıdıgım insanların yüzde 90 ını oluşturuyor
  • Siyasi görüşü farklı olan arkadaşlarım var. Umrumda değil tabii. Onların umrlarında değil. Neden saçma sapan şeyler için birbirimizi kıralım, imam olan arkadaşım var ben agnostikim. 3 senedir konuşuyoruz. Birbirimize saygılı olduğumuz sürece sıkıntı yok. Zıt olduğumuz konularda konuşmamayı tercih ediyoruz onlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 14 Mayıs 2017; 1:54:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Siyasi görüşü farklı olan arkadaşlarım var. Umrumda değil tabii. Onların umrlarında değil. Neden saçma sapan şeyler için birbirimizi kıralım, imam olan arkadaşım var ben agnostikim. 3 senedir konuşuyoruz. Birbirimize saygılı olduğumuz sürece sıkıntı yok. Zıt olduğumuz konularda konuşmamayı tercih ediyoruz onlarla

Mesele o değil kardeşim. Ben siyaseti sevmem ve konu ne olursa olsun konuşmak istemem. Ki burada siyaset bir örnekti. Yani siyaset değil sorun.

Benim dediklerim savaş değil eğer savaşır gibi anlatırsan dediğin olmaz

Eğer yukarıdaki ikisi geçerli değilse anlatma yetin veya fikirlerin yeterince güçlü değil demek.

Cahille değil aptalla savaşa girilmez

Benim dediklerim savaş değil eğer savaşır gibi anlatırsan dediğin olmaz

Eğer yukarıdaki ikisi geçerli değilse anlatma yetin veya fikirlerin yeterince güçlü değil demek.

He hocam aynen öyle olsun. Tartışmak istemiyorum. Bu arada blockladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 14 Mayıs 2017; 2:36:11 >

Bunu dediğim zaman millet benim icin asosyalligine bahane buluyor falan diyor da alakasi yok hayatının en az 1 2 yılında istemediği ortamlarda istemediği insanlarla bir arada bulunmak zorunda kalmamış kişi üstte yazdığım olayı anlamayacaktır ben tam 6 sene bunu en ağır şekliyle yaşadıktan sonra konu sahibi arkadaş gibi olabildim çok şükür artık en azından insanlara eskisi kadar bağlı olmak zorunda değilim ortamim hala iğrenc ama en azindan insanlardan kurtardim yakami

Canınızı sıkana verin yolu gençler yabancı bir yazarın bir sözü vardı= insanlari degistirmeye calismayin insanlari terkedin diye adam yüzde 100 haklı

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.