Şimdi Ara

Kimseye Katlanmıyorum, siliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne kadar geç silinmek istiyorsan o kadar hızlı sil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

En iyisini yapıyorsun hocam yalnızlığın tadı özgürlüğü çok başka dostlar ciddi söylüyorum bunu

Bunu dediğim zaman millet benim icin asosyalligine bahane buluyor falan diyor da alakasi yok hayatının en az 1 2 yılında istemediği ortamlarda istemediği insanlarla bir arada bulunmak zorunda kalmamış kişi üstte yazdığım olayı anlamayacaktır ben tam 6 sene bunu en ağır şekliyle yaşadıktan sonra konu sahibi arkadaş gibi olabildim çok şükür artık en azından insanlara eskisi kadar bağlı olmak zorunda değilim ortamim hala iğrenc ama en azindan insanlardan kurtardim yakami

Canınızı sıkana verin yolu gençler yabancı bir yazarın bir sözü vardı= insanlari degistirmeye calismayin insanlari terkedin diye adam yüzde 100 haklı

Sonunda beni anlayan biri çıktı. Sağol hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Ne kadar geç silinmek istiyorsan o kadar hızlı sil.

Aynen öyle hocam. Kimse için can sıkmaya değmez.

Orijinalden alıntı: asau

Ne kadar geç silinmek istiyorsan o kadar hızlı sil.

Mükemmel bir laf hocam kime insanlık edersen ondan korkacaksin sadece dostluk beklersin ondan insan gibi o yine gider kendine pislik yapan adamla dostluk yapar sana düzgün davranmaz

Konu sahibi dostum sen de sağol inanki buraya yazdıklarımızı hayatın sillesini yememiş, insanların gerçek yüzünü görmemiş adam anlamaz an la ya maz

• Konuyu açan kişi belli ki problemli. Bu durumla ilgili içten rahat biri olsa zaten böyle bir konu açmaz. Ben insanları siliyorum, ee ? Bunu sebepsiz belirtme isteği, kaldıramadığı ya da kendi noksanlıklarını fark ettirdiği için karşıdaki insanı hayatından çıkarmak ile ilgilidir. Ya da başka bir sebebi de olabilir, kısaca bize ne bundan. Sildiğin arkadaşınla olan ilişkini buraya yazsan belki millet yüzüne tükürecek senin, bilemeyiz.

Orijinalden alıntı: paramedicmen

o kadar da hızlı değilde 3. şansın verilmemesi lazım

sonradan mötleri kalkıyor bunun garantisini verebilirim

bir de şunu ben anlamış değilim

1-teke tekken samimi ama kalabalık ortamda sana farklı davranan tip
    2-ilk başta ciddi,adam gibi sonradan samimleşince bokunu çıkartıp dalga geçmeler falan yapan tip
    3-her zaman kendisi konuşan, sen konuşuncada bölme diyen tip

2. tiptekiler normal olandor bende öyleyim.yabancı birine tanımadan samimi davranamazsın tanıdıktan sonra şakalar komiklikler.

1.deki de yine beni tarif ediyor çünkü grup ortamında genelde boş muhabbet geçer.ha ben başa başkende boş yaparım o ayrı.

3.diyen tipe denk gelmedim bölme demek öküzlük ama önemli birşey anlatılırken zaten bitmesi beklenmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Konuyu açan kişi belli ki problemli. Bu durumla ilgili içten rahat biri olsa zaten böyle bir konu açmaz. Ben insanları siliyorum, ee ? Bunu sebepsiz belirtme isteği, kaldıramadığı ya da kendi noksanlıklarını fark ettirdiği için karşıdaki insanı hayatından çıkarmak ile ilgilidir. Ya da başka bir sebebi de olabilir, kısaca bize ne bundan. Sildiğin arkadaşınla olan ilişkini buraya yazsan belki millet yüzüne tükürecek senin, bilemeyiz.

Ya he. Çıkar zaten hep senin gibiler sanalda. Koydum blocku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 14 Mayıs 2017; 10:9:1 >

Orijinalden alıntı: Sheitani

quote:

Konuyu açan kişi belli ki problemli. Bu durumla ilgili içten rahat biri olsa zaten böyle bir konu açmaz. Ben insanları siliyorum, ee ? Bunu sebepsiz belirtme isteği, kaldıramadığı ya da kendi noksanlıklarını fark ettirdiği için karşıdaki insanı hayatından çıkarmak ile ilgilidir. Ya da başka bir sebebi de olabilir, kısaca bize ne bundan. Sildiğin arkadaşınla olan ilişkini buraya yazsan belki millet yüzüne tükürecek senin, bilemeyiz.

Bloktan başka çaren mi var sanki? Gerçekler acıdır.

• Önüne geleni siliyosun sende de ne silgi varmış mübarek

quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

quote:

Bloktan başka çaren mi var sanki? Gerçekler acıdır.

Ahahahha balon

• Siyaset tartismak cok gereksiz ne kadar tartissanda degisen bisey yok 15 senedir bosuna aranizi bozmayin,ailemde farkli goruste olanlar var ama bu konulari konusmayiz hic herkesin kendi karari saygi duymak lazim.Sevdigim insanlari silemiyorum ne yapsa da ama yeri gelince bana yaptiginin aynisini yapiyorum geciyor sinirim.Son gunlerde cok fazla kirildim maalesef paramparca ediyorlar insani farkinda degiller cok kotu

Orijinalden alıntı: 11numara

quote:

Orijinalden alıntı: paramedicmen

o kadar da hızlı değilde 3. şansın verilmemesi lazım

sonradan mötleri kalkıyor bunun garantisini verebilirim

bir de şunu ben anlamış değilim

1-teke tekken samimi ama kalabalık ortamda sana farklı davranan tip
    2-ilk başta ciddi,adam gibi sonradan samimleşince bokunu çıkartıp dalga geçmeler falan yapan tip
    3-her zaman kendisi konuşan, sen konuşuncada bölme diyen tip

2. tiptekiler normal olandor bende öyleyim.yabancı birine tanımadan samimi davranamazsın tanıdıktan sonra şakalar komiklikler.

1.deki de yine beni tarif ediyor çünkü grup ortamında genelde boş muhabbet geçer.ha ben başa başkende boş yaparım o ayrı.

3.diyen tipe denk gelmedim bölme demek öküzlük ama önemli birşey anlatılırken zaten bitmesi beklenmeli.

tamam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.