Şimdi Ara

Kilo alınca hep göbekten alıyorum neden böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üst gögüs kollar cılız gibi hala, yediklerim hep göbekte birikiyor.neden diğer bölgelerime dağılmıyor anlmıyorum
    9 ay oldu 74 kilo ile başladım spora şuan 82 kiloyum boy 1,83 bu arada.

skinny fattım spora başlamadan önce. yine öyleyim şuan

diet yapıyorum kardio yapıyorum çoz az gidiyor göbek.

ne yapıcağımı şaşırdım vallahi

kas kütlem artmıyor bunun yüzünden

şunu yazmadan geçmeyim.Babamda benim gibi cılız bir şey ve zayıf olmasına rağmen kola hamur işi yağlı yemekleri asla yemmesine rağmen aonda da göbek var.yani genetik bende sanırım bu illet :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 11 Mayıs 2017; 20:45:35 >

• Evet genetik ama sandığın gibi değil. Erkekler göbekte kadınlar kalçada yağ toplar. Diyetini düzenle, kardiyonu sert yap, gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş bende sadece bacaktan alıyorum. 83 ten 60 lara düştüm ancak inceldi bacaklar derken yavaş yavaş kalori arttırıp aldığım proteine dikkat edip. kas geliştirmeye çalıştım. tek fark kalınlaşan bacaklar bende koyverdim artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanan12

arkadaş bende sadece bacaktan alıyorum. 83 ten 60 lara düştüm ancak inceldi bacaklar derken yavaş yavaş kalori arttırıp aldığım proteine dikkat edip. kas geliştirmeye çalıştım. tek fark kalınlaşan bacaklar bende koyverdim artık :)

Ölçü alıp takip edin gelişimi hocam. Sadece bacaklarınizdan ölçü almanız imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

quote:

Orijinalden alıntı: sanan12

arkadaş bende sadece bacaktan alıyorum. 83 ten 60 lara düştüm ancak inceldi bacaklar derken yavaş yavaş kalori arttırıp aldığım proteine dikkat edip. kas geliştirmeye çalıştım. tek fark kalınlaşan bacaklar bende koyverdim artık :)

Ölçü alıp takip edin gelişimi hocam. Sadece bacaklarınizdan ölçü almanız imkansiz

ya garip geliyoda öyle belim o kadar inceldi bir ara karın kaslarım belli oldu hatta bacak incelmedi sırf bacaklara dar oluyor diye büyük beden kot almak zorunda kaldım.

• Kardioyla olmuyor hocam ben spora başladığım zaman boy 1.89 kilom 84tü bel 94tü bi ara 91e çıktı kilom belim 88e indi şimdi diyete girdim 15 günde 87ye düştüm her şey beslenmeye bağlı spor işin yüzde %20sı

Sorarsın diye söylüyorum

Sabah 5 yumurta 4 beyaz 1 tam

Öğlen tavuk(200 gram) pilav

Akşam sadece meyve yoğurt

Ekmek şeker sıfırla protein ağırlıklı beslen haftada 4 gün spora git her spordan sonra 25 dakika bisiklet yap farkı görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.