Şimdi Ara

Dünya'daki En Mutsuz Gençlik Türkler Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
21
Favori
8.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mutsuzluğun temel sebebi monotonluk. Öğrencilik hayatı boyunca okul-ev arası gidip gelinirken öğrenci, ilgi alanında olmayan, bilmek istemeyeceği birçok bilgiyle yükleniyor.

Bu robot hayatın da mutlu etme özelliği yok tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED7AF69A7 -- 22 Nisan 2017; 10:14:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZippoCH

Mutsuzluğun temel sebebi monotonluk. Öğrencilik hayatı boyunca okul-ev arası gidip gelinirken öğrenci, ilgi alanında olmayan, bilmek istemeyeceği birçok bilgiyle yükleniyor.

Bu robot hayatın da mutlu etme özelliği yok tabi.

Katılmıyorum, o bilgileri öğrenmek istemiyor olabilir ama kendisini geliştirmek için bir araç olarak kullanma düşüncesine sahip olabilir gayet tabi...

Ayrıca okul ev arası gidip gelmeyi de renklendirebilir, bisiklet, yürüyüş, yolda giderken farklı şeyler yapmak gibi, gelişim ve değişiklik amaçlı.

Kişinin kendisinde bitiyor bence bu durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Evet mutsuzus ama orda demiski daga tirnanisi bisiklet surmeyi falanda filanda,bikere senin vaktin oluyormu bu aktiviteleri yapmaya sinavmis para kazanmakmis cart curt bunlarla zamanin geciyor hani ilerde iyi bir maasli ise girersin olabilir tabi calismaktan surekli vaktin olursa.

Televizyon izlemeye günde 4.5 saat, sosyal medya'da takılmaya günde 3 saat, bilgisayar oyunlarına günde 3 saat uykuya günde 8.5 saat vakti oluyor da hafta sonları için kamp yapmaya mı vakti olmuyor?

Ben gunde bu kadar bunlari yapsam zaten ohoo.

Ama bizim gençlik yapıyor... İşte kanıtlar

Ülke Nüfusu 80.032.059

Genç Nüfus 14.519.502

Aktif Sosyal Medya Kullanıcı 34.000.000

Aktif Mobil Cihaz Kullanıcısı 72.028.853

Pc ve Mobil Oyuncuları 29.300.000

Günlük ortalama 3 Saat Pc ve Mobil oyun

Günlük ortalama 3 Saat sosyal medya

Günlük ortalama 4.5 Saat televizyon

Günlük ortalama 8.5 Saat uyku

TOPLAM 19 Saat yapıyor, geriye 6 saat kalıyor ve Yeme-İçme, Sohbet, Gezi ve İş-Okul'a ayrılan Toplam süre Ortalama

Kaynaklar
    http://www.gaminginturkey.com/en/turkish-game-market-2016
    http://www.milliyet.com.tr/turk-ailesi-tv-bagimlisi-gundem-1532758/
    http://www.yeniakit.com.tr/haber/en-cok-uyuyan-ulkeler-listesi-aciklandi-135387.html

Not: Bunlara sahip değilseniz, biz böyle değiliz diye yorum yapmayınız lütfen. İstisnasınızdır.

Açıklayıcı Görseller
     Dünya'daki En Mutsuz Gençlik Türkler Çıktı

Uyku

Biri Eğitim Sistemini, devleti, politikayı, yöneticileri mi eleştirdi? Bu sonuçlara göre SORUN bizde... Bunları yapacak lüksümüz ve imkanımız var ki ayırabiliyoruz.

Haklisiniz hocam bu konuda.

•  Dünya'daki En Mutsuz Gençlik Türkler Çıktı

• üniversite sınav döneminden başlayıp devam eden bir mutsuzluk bence bu,şu sınav dönemi insanı öldürüyor
  • "kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime
    titrerim mücrim gibi, baktıkça istikbalime"
  • Konularınızın çoğu mantıklı fakat bunda hem fikir değilim;

Mutsuzuz çünkü sevdiğimiz okulu okusak is bulabilecek miyiz bilmiyoruz.

Mutsuzuz çünkü okulu bitirince emeklerinin karşılığı alabileceğin ise girememe ihtimalin çok yüksek.

Mutsuzuz çünkü ise girdiğimizde bırak aileyi kendimize ayıracak vakiti buldurmuyor is verenler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

Konularınızın çoğu mantıklı fakat bunda hem fikir değilim;

Mutsuzuz çünkü sevdiğimiz okulu okusak is bulabilecek miyiz bilmiyoruz.

Mutsuzuz çünkü okulu bitirince emeklerinin karşılığı alabileceğin ise girememe ihtimalin çok yüksek.

Mutsuzuz çünkü ise girdiğimizde bırak aileyi kendimize ayıracak vakiti buldurmuyor is verenler...

Hem fikir değil misiniz? Hangi madde ile çünkü siz burada sadece ekleme yaptınız farkındysanız 40 madde oldu 43.

• Tamam,ilahiyatçı Theo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark Power

Tamam,ilahiyatçı Theo.

Theologist zaten ilahiyatçı demek. Vurgulamana gerek yoktu.

• Sistem öğrenciyi yarış atı gibi sürekli yaristiriyor ta ılkokuldan beri nasıl mutlu olsunlar ygs teog vs güç bela bir uniye giriyor o da büyük ihtimalle istediği yer olmuyor bir mutsuzlukta ordan sonra uni bitiyor bu sefer is bulma.kaygısı başlıyor kpss kasmaya başlıyor bir sinir stress ordan özel sektör zaten köle alıyor...ee kardeşim nasıl mutlu olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaşırdık mı? Hayır

• Konularına zaten genel olarak katılıyordum, burada da önemli bir noktaya değinmişsin. İnsanımızın her şeyde kendinden önce başkalarında sorun araması, eleştirmesi diyorsun ya tam işte orası en çok katıldığım nokta. Buna çok basit bir örnek vermek gerekirse Türkiye'deki oyuncu profiline bakmanızı tavsiye ederim. Oyun oynarken bile kendi hatasına bakıp kendini geliştirmek yerine "bu nasıl takım ya", "takım kötü hep ondan kaybediyorum" deyip kendindeki eksikleri görmekten aciz bir çoğunluk var. Bu duruma gerçek hayat penceresinden baktığımızda, bugün insanların çoğu kendini geliştirmeye çalışmadan, vakit ayırmadan tek bildiği şey eğitim sistemini, devleti bilmem neyi eleştirmek. Ama bakıyoruz ki bu eleştiri yapmaktan geri kalmayan, sürekli konuşan arkadaşların hiçbirisi bir şeyleri değiştirmek, geliştirmek amacıyla faaliyete geçmiyor. Hep suçu başkalarında arıyoruz çünkü kendimiz mükemmeliz, hatasızız. Bu da başarısızlığın bahanesi olan "çaresiz olmak" durumuna kendini inandırmaya sebep oluyor. Çaresizlik de tabi ki mutsuzluğu doğuruyor.

• Uykuda okduğumuz için mutlu değiliz. Bir nesil gaflet uykusunda mışıl mışıl uyuyor. Sanırım uyanmaya niyetleri yok. Mutluluğu hep boş şeylerde aradığımız için mutlu değiliz. HEYHAT.

Ey yolcu, uyan! Yoksa çıkarsın ki sabaha:
    Bir kupkuru çöl var; ne ışık var, ne de vaha!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 22 Nisan 2017; 11:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Uykuda okduğumuz için mutlu değiliz. Bir nesil gaflet uykusunda mışıl mışıl uyuyor. Sanırım uyanmaya niyetleri yok. Mutluluğu hep boş şeylerde aradığımız için mutlu değiliz. HEYHAT.

Size göre mutluluk nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Uykuda okduğumuz için mutlu değiliz. Bir nesil gaflet uykusunda mışıl mışıl uyuyor. Sanırım uyanmaya niyetleri yok. Mutluluğu hep boş şeylerde aradığımız için mutlu değiliz. HEYHAT.

Size göre mutluluk nedir hocam

Bilesiniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.
    Ra'd Suresi 28. Ayet

Evet kıymetli dostum en büyük eksiğimiz bu. Bizler maalesef Allah'ı unutuyoruz. (Biz Allah'ı unutursak, Allah'ta bizi unutur.) Urfalı Aziz Hoca böyle söylemişti.

Unuttuğumuz için mutluluğu bulamıyoruz.

Tabii bu benim aciz görüşüm. Herkesin mutluluk formülü farklıdır. Ben de konuya böyle bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 22 Nisan 2017; 12:3:40 >

• mutsuzsunuzzuz çünkü boş işlerle uğraşıyorsunuzzuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 22 Nisan 2017; 12:25:39 >
  • Konu sahibi haklı. Gençliğin biraz kendini sorgulamaya ihtiyacı var bence. Boş şekilde okul bitiriyorlar lafa gelince de iş bulunmuyor.
  • Ban yemiş 1 hafta :D 1 hafta sonra yandık açacağı konuları düşünüyodur şimdi
  • Adam hakli berbat bi kulturumuz var. Gelir seviyesi fark etmiyor her seviye ayri rezalet. Sen nesin peki kar tanesi demeyin ben de dahilim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.