Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

Bende ayın 16 sında kullanmaya başladım Turknet i. 36mbit e kadar kullanabılıyormusun ama 16mbit geliyordu ılk baslarda. Musterı hızmetlerıne bıldırdım vdsl kaydı alamamız gerekıyor dedı tamam dedım işlemi başlattı. Dün sabaha kadar 16mbit i tam olarak alıyordum (bu arada modemım eskı adsl desteklı sadece) fakat dun sabahtan beri internetim yok. Acaba vdsl e mı gecıs ypıyorlarlar yada vdsl e gecıs yapıldı ama modemım yuzunden mı ınternetım yok.

Modemin vdsl destekli olmadigindan yok ikinci el vdsl modem al isini gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

Bende ayın 16 sında kullanmaya başladım Turknet i. 36mbit e kadar kullanabılıyormusun ama 16mbit geliyordu ılk baslarda. Musterı hızmetlerıne bıldırdım vdsl kaydı alamamız gerekıyor dedı tamam dedım işlemi başlattı. Dün sabaha kadar 16mbit i tam olarak alıyordum (bu arada modemım eskı adsl desteklı sadece) fakat dun sabahtan beri internetim yok. Acaba vdsl e mı gecıs ypıyorlarlar yada vdsl e gecıs yapıldı ama modemım yuzunden mı ınternetım yok.

Teşekkürler cevap için. 185 liraya TP-LINK TD-W9970 aldım fakat istanbul içi olmasına rağeman lanet olasıca aras kargo 2 günde teslim edemedi kargomu. Yarın deneyip görücez bakalım

• benimde kalkmış AKK. Türkiye deki internet için büyük bir adım. helal olsun Turknet e...
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    VDSL geçiş yaptılarsa bunu elindeki modemle anlayamazsın ki sende bunun farkındasın sanırım. VDSL geçeceksen zaten gidip modem alman en mantıklısı. Ben 2 yıldır türknet adsl kullanıyorum ve çok memnunum. müşteri hizmetlerini aradığımda hızlı çözüm ve en önemlisi beni aptal yerine koymayan insanlar çalışıyor.

VDSL geçiş yapılıp yapılmadığını öğrenmek için müşteri hizmetlerini araman en doğrusu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskengin

VDSL geçiş yaptılarsa bunu elindeki modemle anlayamazsın ki sende bunun farkındasın sanırım. VDSL geçeceksen zaten gidip modem alman en mantıklısı. Ben 2 yıldır türknet adsl kullanıyorum ve çok memnunum. müşteri hizmetlerini aradığımda hızlı çözüm ve en önemlisi beni aptal yerine koymayan insanlar çalışıyor.

VDSL geçiş yapılıp yapılmadığını öğrenmek için müşteri hizmetlerini araman en doğrusu :)

Evet dostum bende vdsl e geçmek istiyorum dediğim gün yeni bir modem aldım fakat araya hafta sonu girdiği için teslim alamadım.
  • Hocam ilk mesaja eklerseniz bence iyi olur.anladigim kadariyla akn siz yeni pakette her yöne 1000 dk yok.yani dk yok.benim gibi bu dakikaları kullanan varsa sürpriz bir faturayla karşılaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerose -- 20 Mart 2017; 1:13:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıstan sonra 24-50 arası hızı olanların hızı akk sonrası 16 mbits'e düşecek. Acaba tukrnet adsl akksız pakete geçen kullanıcıların vdsl paketi yükseltme hakkı ellerinden alınıyor mu?

• işim gereği limitsiz internet lazım şuan 8 mbps ttnete 150 TL ödüyorum resmen soygun salak gibi gidip birde telefon aldım kardeşime! Toplam 220 TL fatura ödüyorum inşallah ttnet imana gelirde fiyatları düşürür!
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler cevap için. 185 liraya TP-LINK TD-W9970 aldım fakat istanbul içi olmasına rağeman lanet olasıca aras kargo 2 günde teslim edemedi kargomu. Yarın deneyip görücez bakalım

Aynı modemi kullanıyorum. İçiniz rahat olsun çok iyi modem.

• Arkadaşlar merhaba. Fiber internet 50 mbit kullanıcısıyım. Bu türknetin akksiz fiber paketlerindeki hızları neler ve fiyatları neler? İnternet sitesinde bilgiye ulaşamadım.
  • hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla adsl ve vdsl tamamen altyapı ile ilgili yani vdsl destekleyen bir altyapıdaysan vdsl olarak devam edersiniz , türknetin kendi vdsl altyapısındaysanız zaten akk yok size kullanın akk i düsünmeden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyenigul

işim gereği limitsiz internet lazım şuan 8 mbps ttnete 150 TL ödüyorum resmen soygun salak gibi gidip birde telefon aldım kardeşime! Toplam 220 TL fatura ödüyorum inşallah ttnet imana gelirde fiyatları düşürür!

Başımızda ki soygunculardan iman beklemek? bence bu en son şey olur ne yazık ki...
  • TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

Arkadaşlar hat değerleri bu şekilde.Sizce hat değeri nasıl kablo yenilemeye gerek var mı ? Ttnet ile 4mbps zor alıyorum bu ara eskiden 8mbps sabitti o bile yavaş geliyordu şuan daha kötü durumdayım.
    Turknet'e Başvuru aşamasındayım. Hat değerleri buna benzer olupta memnun olan var mı ? gelişme olur mu sizce ?
  • Kullanım alışkanlıklarımızı değiştireceği kesin.

10 TB film arşivim var. Artık arşiv yapmama gerek kalmayacak.

AKN kalkarsa 10 GB büyüklüğünde HD bir filmi 20-30 dakikada indirebileceğim demektir.

İndir, izle, sil. Muhteşem.
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun bende bu modemi kullanıyorum gerçekten çok güzel ve evin heryerinden çekiyor.

Daha ucuz buldum hocam :D 169 TL :D

• S0NADAM kullanıcısına yanıt
    artık arşivle indirmeklede uğraşma netflix gibi birşey alırsın kafa rahat olur hemde kul hakkına girmemiş olursun :D

Spotify gibi tam oturmuş bir film sistemi olursa muğteşem olucak.

• Bende simdi online islemlerden tekliflerime baktigimda paket yükseltme adi altinda bu teklif cikti. Tam anlamadim ama galiba YAPA daha aktif olmamis bizim burada. Teklifte yazan AKN kismi hala 150 gb diyor. Anlamadim gitti.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: GonzalFX7

Bende simdi online islemlerden tekliflerime baktigimda paket yükseltme adi altinda bu teklif cikti. Tam anlamadim ama galiba YAPA daha aktif olmamis bizim burada. Teklifte yazan AKN kismi hala 150 gb diyor. Anlamadim gitti.

Normalde paketiniz 8 mbit miydi ? Ne farkı var şuanki paketinizden.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoksul37

Arkadaşlar hat değerleri bu şekilde.Sizce hat değeri nasıl kablo yenilemeye gerek var mı ? Ttnet ile 4mbps zor alıyorum bu ara eskiden 8mbps sabitti o bile yavaş geliyordu şuan daha kötü durumdayım.
    Turknet'e Başvuru aşamasındayım. Hat değerleri buna benzer olupta memnun olan var mı ? gelişme olur mu sizce ?

Sanki sabitlenmiş hocam. 4 mbit tam 4096 geliyor. Çok manidar bir rakam.

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: GonzalFX7

Bende simdi online islemlerden tekliflerime baktigimda paket yükseltme adi altinda bu teklif cikti. Tam anlamadim ama galiba YAPA daha aktif olmamis bizim burada. Teklifte yazan AKN kismi hala 150 gb diyor. Anlamadim gitti.

Normalde paketiniz 8 mbit miydi ? Ne farkı var şuanki paketinizden.

16 mb suanda. Verilen teklif kullandigimla ayni hicbir farki yok.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.